Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 13

QUOTE(vaidastep @ 2014 06 17, 21:02)
WHIRLPOOL ADG 7653 A+ PC

kaip sita? smile.gif

Čia jau senas modeliukas nauja pažiūrėkite ADG 7510 FD
"Šeštojo pojūčio PowerClean" technologija, "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val; 3 plovimo krepšiai, "Multizone"- galimybė rinktis plovimo krepšius, elektroniniai druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai , šviesos signalas ant grindų vykstant plovimui, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, "Overnight'' tylioji programa, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 44 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas
http://www.whirlpool...aplove-adg-7510
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 06 18, 19:42)

Aciu! tikrai verta demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 06 18, 18:42)
Čia jau senas modeliukas nauja pažiūrėkite ADG 7510 FD
"Šeštojo pojūčio PowerClean" technologija, "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val; 3 plovimo krepšiai, "Multizone"- galimybė rinktis plovimo krepšius, elektroniniai  druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai , šviesos signalas ant grindų vykstant plovimui, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, "Overnight'' tylioji programa, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 44 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas
http://www.whirlpool...aplove-adg-7510

niu ir man si labai uzkabliavo g.gif dar vis pirmoj vietoj Siemens SN66L081EU, keisti i ADG ar visgi liktie prie siemens, aciu 4u.gif
Atsakyti
Man labiau patinka Siemens'o "intensyvi zona" ir "Vario speed" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 06 19, 09:25)

aisku biggrin.gif to man ir reikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 06 19, 10:25)

Gal galima placiau apie sias programas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 06 18, 18:25)
niu ir man si labai uzkabliavo  g.gif  dar vis pirmoj vietoj Siemens SN66L081EU, keisti i ADG ar visgi liktie prie siemens, aciu  4u.gif

Asmeniškai ADG serija turi Steam" – plovimas kartu su garais thumbup.gif kuri tikrai atstos visas intensyvias zonas .
VarioSpeed šauni programa tik nereikia pamiršti kad pasirinkus šią programą padidėja vandens ir elektros sąnaudos.Gerai reikėtu pagalvoti kiek kartu Jus ją jungsite g.gif
ADG turi "Overnight'' tylioji programa thumbup.gif ,bus tylesnė tik triukšmo lygis 44 dB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 19 birželio 2014 - 08:56
QUOTE(Kikker @ 2014 06 19, 09:53)
Asmeniškai ADG serija turi Steam" – plovimas kartu su garais thumbup.gif kuri tikrai atstos visas intensyvias zonas .
VarioSpeed šauni programa tik nereikia pamiršti kad pasirinkus šią programą padidėja vandens sąnaudos
ADG turi  "Overnight'' tylioji programa thumbup.gif ,bus tylesnė tik  triukšmo lygis 44 dB.

tneuzfiksavau, o AEG tuti trecia stalciu irankiams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 19 birželio 2014 - 08:57
QUOTE(slitka @ 2014 06 19, 08:57)
tneuzfiksavau, o AEG tuti trecia stalciu irankiams? 4u.gif

ADG 7510 FD yra tečias stalčius
http://whirlpool.lt/...aplove-adg-7510
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 06 19, 10:53)

Nejaugi clap_1.gif
Tai kad tai skirtingi dalykai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2014 06 19, 10:53)
.....
VarioSpeed šauni programa .....

Su ta dalimi pilnai sutinku biggrin.gif
Juo labiau, kad ji ne tik sutrumpina pasirinktą programą pusiau. Su šia programa indaplovių hidraulinė sistema patikimesnė, nes pritaikyta atlaikyti dvigubai didesnį slėgį.
sunglasses2.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 06 19, 12:58)
Nejaugi  clap_1.gif
Tai kad tai skirtingi dalykai  rolleyes.gif
Papildyta:

Su ta dalimi pilnai sutinku  biggrin.gif
Juo labiau, kad ji ne tik sutrumpina pasirinktą programą pusiau. Su šia programa indaplovių hidraulinė sistema patikimesnė, nes pritaikyta atlaikyti dvigubai didesnį slėgį.
sunglasses2.gif  sunglasses2.gif

Kam tą dvigubai didesnį slėgi atlaikinėti g.gif
Intensivi zona skirta plauti apatiniame spalciuje stipriau suteptus puodus ir keptuves..tai kaip Jums atrodo kam reikalinga tada "Steam" – plovimas kartu su garais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 19 birželio 2014 - 13:52
Ar tikrai "nedaeina" ar tik apsimetate g.gif
Atsakyti