QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 06 24, 19:40)
tik nepersudykit su tuo taupymu
....juk sako,kad indaplove kazkiek sutaupo vandens, ir laiko,ir odos,ir dal bala zino ko palyginus su plovimu rankomis.......tai dabar zmones dar nori ir pacios indaploves,kad ji butu kuo daugiau taupi,kad kuo daugiau isgrest viena kita lietuviska centuka is elektros,vandens ,priemoniu sunaudojimo...kiti isigudrina elektros naktinius skaitiklius isivest-tipo vo dabar tai taupysiu,oi taupysiu,oi prasmatniai gyvensiu..paskui diena susikaupia indai,tai laukia nakties,grazo rankas,geria apzioje krana,nes puodeliai neisplauti (laukia naktinio tarifo)...paskui nakti susijungia skalbykles,jos dirba,suka,vanduo riaugeja,uzmigti neimanoma,ramiai miegoti...bet sutaupem 

gal galit jūs ar kas nors kitas pasakyt kiek indaplovė susinaudoja elektros?

dėl taupymo, tai ką galima sutaupyt su 7 asmenų šeima. tikrai suprantu, kad kažkam juokinga iš vis sąvoka taupymas arba kažko atsisakymas. neseniai susimokėjau didelę skolą lesto, nes galėjau likti iš vis be elektros. kai namie milojonas dalykų, kurie naudoja elektrą, o dar vienas papildomas daiktas - kuris man kol kas nekelia jokio pasitenkinimo, tai tikrai svarstau ir dedu pliusus ir minusus kuo man tas daiktas fainas ir naudingas. jau apie mėnesį naudoju indaplovę, bandau save įtikint, kad ji man laaabai padeda, tačiau kol kas nesėkmingai. per tiek laiko, kol sutvarkau indus ir sudedu į plovyklę, beveik išsiplaučiau juos rankomis. vis gi tikrai darbas ten juos surūšiuot, ištraukt plautus, sudėt neplautus. jei ryte nespėji iškraut švarių indų, tai žiūrėk jau nešvarūs rikiuojasi kriauklėj ar ant stalo. nėra ta indaplovė joks stebuklas, dar plius griozdas virtuvėje, indų plovimas - o siaube - 2,5 val

tai va, dar ir dėl to mane erzina, kad už nelabai vykusį daiktą, dar gerokai ir sąskaita padidės