QUOTE(DiKu @ 2014 10 11, 19:09)

Čia tai geras

Norite pakeisti įvaizdį eikite pas Andrių į Andre team. Dar yra Džiuljeta Vėbrė, pas ją pigiau bus, nes Andrius brangus.
DiKu skaitau tema tai matau kad zinote daugiausiai sioje rinkoje

. Paskaiciuokite man prasom Andre komercini pasiulyma
Esu trumpu, labai plonu, labai mazai plauku (cia realiai tikrai ivertinu) blondine dazyta. Noreciau dar trumpesnio kirpimo ir dazymo extra ordinaraus: raudono, raudonai ryzo, rozines kakavos ar kazkas tokio... speju spalvu bus daugiau nei viena, vadinasi dazymas ne "salmu". Kiek Andrius isikainuotu grubiai sitaip ispuosti mano tris plaukus ant galvos? Kaip manote
Papildyta:
Beje karta ieskant atradimu nuklydau pas Kesta, irgi pasiskaiciau kad jis internete labai jau daug dirba patareju visokiu ir siaip daug zvaigzduciu gaves. Tai mano asmenine nuomone visai visai nieko gero

Nudaze klaikia blonde spalva su kiausinio trynio atspalviu

Ne kazka ir nukirpo, net uzdavus klausimus apie mano problematinius plaukus, kaip papurinti, kaip tiktu kirpti tai irgi nieko beveik nepasiule, tik kauke is saves nupirkti... Zodziu negavau nieko absoliuciai naudingo
Man reik kad stilistas pagautu man tinkanti kirpima ir spalva dabar, o mano kirpeja is GG tikrai sugebes ta kirpima palaikyti ir tinkamai nudazyti, nes tikrai neteko del spavos nusvilti

o kirpimus irgi pagal mano "plike" paderina pagal mano pageidavimus... Tik va man norisi ne savo pageidavimu o kad stilistas savo akim ivertintu ta mano galvele