QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte
dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu

iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo

o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas

Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo

vien i ji ziuredama kaifavau

zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.
As irgi is Juozuko

Labai geros auros kirpejas, tikrai atidus, daug daug demesio skiria klientei ir siaip malonus zmogus

. Spalva parade tokia kokios norejau (labai keista spalva bet jis pataike tiksliai), plaukus daziusi jo padejeja sake kad spalva gamino is 8 spalvu maisant. Taip pat pats dazymas buvo labai kruopsciai dazomas dalimis:saknys viena spalva, sonai ir paskui visas plauku ilgis jau kita... zodziu tikrai ne tep lep. kirpimas mano buvo daugiau nei lengvas

Tiesiog nukirpo tiesiai iki kaklo be jokiu grifku, pakarpymu ar kitu zaidimeliu-tiesiai zirklemis ir psio. Pats kirpimas man kaip ir nieko gal, bet dar neipratau. Uz kirpima ir dazyma sumokejau 250 litu. Primenu kad plauku turiu ypatingai mazai (cia neperdedu tikrai labai mazai), kirpimas buvo tikrai ypatingai lengvas ir kaina 250 litu realiai vertinant tikrai buvo perdaug. Na as buvau pasiruosus kad gali reikti ir daugiau (400 nesiausi) ir tiek moekciau jei sruogelemis dazytu, kirptu sudetingai rankomis kazkaip ir panasiai. Vat Tiupis ilgais plaukais sumokejo tik 30 litu daugiau... garantuoju kad ji daze mazdaug 4-5 kartus daugiau plauku apimties nei as. Zodziu mano mazai galvelei tai tikrai perdidele kaina. Eiciau tik jeigu noreciau dar kazkokio kirpimo, bet tada ji reiktu ir ivardinti tiksliai ko noriu, tai ta ir gauciau tikiu. Pats kirpejas pasirinko saugiausia ir paprasciausia varianta