Na jau apie du metus pravaiksciojau su raudono atspalvio plaukais ir jau norejosi pasikeisti, bet kaip zinom, raudona atspalvi sunku panaikinti, tai jau buvau pradejus darytis vos ne triju atspalviu plaukais...

Tai ejau su uzduotimi pakeisti spalva ir kirpti plaukus. Mano plaukai ploni, iki peciu ir visa laika turiu problema su besisakojanciais galiukais... Ko pasekoje is kirpyklu visada iseidavau gerokai nutrumpintais plaukais, bet po menesio galiukai vistiek pasisiausdavo ir atrodydavo baisiai

O ji patrumpino mazai ir plaukai tokie sveiki ir storoki netgi atrodo

Tai vat Rita dabar nuiminejo spalva nuo plauku ir kirpo, o per kita apsilankyma jau dazysiuos. Bet dabar net juokiasi visi, nes kai pamate, tai galvoja, kad cia dazyti plaukai jau, nes labai graziai sulygino spalvas ir dabar jau graziai atrodo

Bet labai patiko kaip meistre, matos, kad myli savo darba. Iskart istyrinejo visus plaukus, kiekviena sruogele nuo saknu iki galiuku apziurejo, papasakojo kaip priziureti savo plaukus, kaip dziovinti ir apie kirpima mano plauku papasakojo, ko pasirodo negalima daryti, ( o visi kirpejais iki siol man tai dare) ir butent del to mano galiukai tokie baisus ir buvo. O sake jei kirpsiuos taip, kaip ji sake, po puses metu turesiu grazius ataugintus plaukus, tai ziuresiu. Lankysiuos reguliariai pas ja ir tikiuosi, kad taip ir bus

Gale visu darbu galesiu pasidalinti rezultatu

O sumokejau 20 euru
QUOTE(DiKu @ 2015 03 10, 08:56)
Prašau papasakoti ką jums darė ir kiek mokėjote