Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 09 12, 09:22)

A tai jei jau tik kas šeimoje tai iškart reik bėgt skirtis? Ir kur nubėgsi- nuo vilko ant meškos?

tai vos issiskyrus iskart kito diedo ieskotis reikia????? Be diedu gyvenimo nera?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2014 09 13, 01:18)
Atsakiau i jusu klausima  ax.gif Jums tai nepriimtina? Ka gi... nereikejo tokio klausimo uzduoti ir tiketis, kad gausite tik jus tenkinancius atsakymus  rolleyes.gif

Galiu paaiskinti ir placiau, man nesunku  cool.gif
Tikrai ne tuo. Klaidas darome visi. Klausimas: ko is ju pasimokome, ar kaip jas sprendziame.

Taip taip pasiskinkite, labai idomu.

Tik pabreziu, kad JIS atsirado, o ne ji jo ieskojo. Kad nepasakyta, kad jis meiluzis. O jei ir meiluzis, ka tai keicia, jei yra jausmai? Tiesiog atsirado jos gyvenime zmogus, kuram ji rupi is tikruju.

Tai laukiam Jusu pamastymu, kuo ji kalta del isirusios seimos? Turbut tuo, kad kaip jezus kristus savo kryziaus netempe visa gyvenima, o tik 8 metelius?

Pleskite savo akirati ir mastykite placiau siek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 13 rugsėjo 2014 - 11:42
pabūsiu gal nepopuliari, bet... biggrin.gif
Pelagijos toj istorijoj ką matau ne taip iš moters pusės,tai visų pirma nereikėjo tekėt už tokio vyro ir gimdyt jam vaikus. ir santuoka ir vaikai yra tikrai abiejų reikalas, vyras nevertė, ji pati sutiko, nors kaip suprantu, jau nuo pradžių matė, koks vyras yra, o po santuokos dar viskas ėmė blogėti.
darbas ir hobis... tam, kad suprastum didelį įsitraukimą į tai, galbūt reikia pačiam būti šiek tiek išprotėjusiam dėl savo darbo ir kokio pomėgio. arba tiesiog priimti žmogų tokį, koks jis yra. o moteris nenorėjo. ji turėjo savo idealaus vyro vaizdinį ir norėjo perdaryt realų vyrą pagal save.
kaip pačios jaustumėtės, jeigu šalia atsirastų vyras, kuris mėgintų jus pagal save perdaryt? sakytų, kad jūs kažkam skiriate per daug dėmesio, o kažkam per mažai? tiesa, šito klausimo turbūt reikėtų klausti tų moterų, kurios nėra linkusios prisitaikyti ir pataikauti vyrui. kiekvienas žmogus pasakys, kad nori išsaugoti savo asmenybės branduolį. galų gale, kai matai, kad žmogus tave priima tokį, koks esi, tai pačiam ateina noras jį priimti ar dažniau nusileisti.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 13, 13:28)
pabūsiu gal nepopuliari, bet... biggrin.gif
Pelagijos toj istorijoj ką matau ne taip iš moters pusės,tai visų pirma nereikėjo tekėt už tokio vyro ir gimdyt jam vaikus. ir santuoka ir vaikai yra tikrai abiejų reikalas, vyras nevertė, ji pati sutiko, nors kaip suprantu, jau nuo pradžių matė, koks vyras yra, o po santuokos dar viskas ėmė blogėti.
darbas ir hobis... tam, kad suprastum didelį įsitraukimą į tai, galbūt reikia pačiam būti šiek tiek išprotėjusiam dėl savo darbo ir kokio pomėgio. arba tiesiog priimti žmogų tokį, koks jis yra. o moteris nenorėjo. ji turėjo savo idealaus vyro vaizdinį ir norėjo perdaryt realų vyrą pagal save.
kaip pačios jaustumėtės, jeigu šalia atsirastų vyras, kuris mėgintų jus pagal save perdaryt? sakytų, kad jūs kažkam skiriate per daug dėmesio, o kažkam per mažai? tiesa, šito klausimo turbūt reikėtų klausti tų moterų, kurios nėra linkusios prisitaikyti ir pataikauti vyrui. kiekvienas žmogus pasakys, kad nori išsaugoti savo asmenybės branduolį. galų gale, kai matai, kad žmogus tave priima tokį, koks esi, tai pačiam ateina noras jį priimti ar dažniau nusileisti.

Jus neteisi, nes darote prielaida, kad moteris tai mate pries vestuves. Jusu aprasytu atveju as sutikciau su Jumis, jei zmona mate, ka renkasi, taip, ji negali noreti jo pakeisti pagal save.

O mano aprasytu atveju taip nebuvo, pries vestuves pora draugavo net 5 metus, ir vyras visiskai nepasirode esas toks vienusius atsiskyrelis... Deja, zmones keiciasi, ir daznai visai ne i gera puse...
Atsakyti
Man atrodo, kad kartais primityviai suvokiamas tas "kalti abu". Yra santykiuose įvairių subtilių, jausminių momentų, kurie egzistuoja nepaisant to, jog "daroma viskas", todėl, kad dažniausiai daroma išoriškai, o ne dirbama su savimi. Pvz., dažnai moteris sako: "Aš prisižiūrėjusi, seksuali, manęs juk vyrai geidžia, daviau sekso, kokio tik norėjo, gaminau pyragus, vaikus prižiūrėjau ir t. t., o jis ėmė ir susirado meilužę. Kaip galiu būti aš kalta? Aš juk tiek visko dariau!". Iš tikro - išoriškai žvelgiant tobula moteris, ir visa tai vertinga, bet santykiuose vertingiausias ryšys, meilės jausmo tobulinimas, suteikimas galimybės vienas kitam pilnai atsiskleisti, būti savimi. Daug dalykų, kurie nėra taip paprastai įgyvendinami, kaip atrodo. Ta pati "tobula žmona" gali užsiimti psichologiniu spaudimu, pati to nenujausdama, kalbėti su priekaištais, neleisti savo žmogui būti atviram, turėti polinkį į idealizacijas ir kontrolę, o jaustis lyg suteiktų vyrui viską, ko tik reikia. Visi mes turime daug silpnybių, ir santykiuose jos atsiliepia, nors ir išoriškai atliekame savo tobulųjų antrųjų pusių vaidmenis. Todėl aš visada sakau ne kad kalti abu, o kad abu kuria santykius ir gauna bendrą rezultatą. O noras po nesėkmingų santykių suversti kaltę kitam - kuo geriausias įrodymas, kad nėra įdirbio santykiuose ne paviršutiniškai, o iš esmės imtis atsakomybės, kad stokojama atjautos, supratimo, kad vis dėlto yra polinkis psichologinei agresijai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 09 13, 14:21)
Man atrodo, kad kartais primityviai suvokiamas tas "kalti abu". Yra santykiuose įvairių subtilių, jausminių momentų, kurie egzistuoja nepaisant to, jog "daroma viskas", todėl, kad dažniausiai daroma išoriškai, o ne dirbama su savimi. Pvz., dažnai moteris sako: "Aš prisižiūrėjusi, seksuali, manęs juk vyrai geidžia, daviau sekso, kokio tik norėjo, gaminau pyragus, vaikus prižiūrėjau ir t. t., o jis ėmė ir susirado meilužę. Kaip galiu būti aš kalta? Aš juk tiek visko dariau!". Iš tikro - išoriškai žvelgiant tobula moteris, ir visa tai vertinga, bet santykiuose vertingiausias ryšys, meilės jausmo tobulinimas, suteikimas galimybės vienas kitam pilnai atsiskleisti, būti savimi. Daug dalykų, kurie nėra taip paprastai įgyvendinami, kaip atrodo. Ta pati "tobula žmona" gali užsiimti psichologiniu spaudimu, pati to nenujausdama, kalbėti su priekaištais, neleisti savo žmogui būti atviram, turėti polinkį į idealizacijas ir kontrolę, o jaustis lyg suteiktų vyrui viską, ko tik reikia. Visi mes turime daug silpnybių, ir santykiuose jos atsiliepia, nors ir išoriškai atliekame savo tobulųjų antrųjų pusių vaidmenis. Todėl aš visada sakau ne kad kalti abu, o kad abu kuria santykius ir gauna bendrą rezultatą. O noras po nesėkmingų santykių suversti kaltę kitam - kuo geriausias įrodymas, kad nėra įdirbio santykiuose ne paviršutiniškai, o iš esmės imtis atsakomybės, kad stokojama atjautos, supratimo, kad vis dėlto yra polinkis psichologinei agresijai.

Labai taikliai. Kažką panašaus norėjau parašyt, bet nelabai gavosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 09 13, 14:21)

Viskas labai gerai surasyta thumbup.gif Kartais ir as naudoju psichologini terora, savaime gaunasi... As ta suvokiu, bet nezinau kaip to isvengti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2014 09 12, 21:59)
Nekreipkit demesio  4u.gif Cia gi forumo teisinguole prakalbo. Ta, kuriai viskas galima. Bet neduok die uzsiminsi apie jos praeiti- iskart stosis piestu  doh.gif Nieko nepadarysi, yra zmoniu, kurie toliau savo nosies nemato  cool.gif
kad susirado meiluzi  unsure.gif

Nekudakuok ,kaip vista mirksiukas.gif .Susirask gi pagaliau vyra,gal nustosi bambeti,kaip senmerge.

Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 09 12, 17:37)
kaip gerai, kad yra žmonių, kurie žino geriau biggrin.gif aš tų jūsų meilužių ir pagundų temų neseku,tai ir nežinau, o čia, pasirodo, va kaip yra laugh.gif

Pasakojo ji kitoje temoje,ne pagundu biggrin.gif.Man tik juokas ima,kai teisia tuos,kurie skiriasi,nes skirtis negalima,anot jos,yra priesaika duota,bet pati spjove i vyra biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Pelagija @ 2014 09 13, 12:40)
Taip taip pasiskinkite, labai idomu.

Tik pabreziu, kad JIS atsirado, o ne ji jo ieskojo. Kad nepasakyta, kad jis meiluzis. O jei ir meiluzis, ka tai keicia, jei yra jausmai? Tiesiog atsirado jos gyvenime zmogus, kuram ji rupi is tikruju.

Tai laukiam Jusu pamastymu, kuo ji kalta del isirusios seimos? Turbut tuo, kad kaip jezus kristus savo kryziaus netempe visa gyvenima, o tik 8 metelius?

Pleskite savo akirati ir mastykite placiau siek tiek.

O as labai suprantu ta moteri.Vyras kaltas,kad uzmigo ant lauru,kad apleido seima,zmona,naturalu,kad atsirado jausmai kitam zmogui,kai namie viso to nera.Zmona kalta tik del to,kad tiek metu lauke,kol jis pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 09 13, 15:38)
Pasakojo ji kitoje temoje,ne pagundu biggrin.gif.Man tik juokas ima,kai teisia tuos,kurie skiriasi,nes skirtis negalima,anot jos,yra priesaika duota,bet pati spjove i vyra biggrin.gif .

Gal nebebaksnok į kitus, kurie daro kažką, už ką kitus smerkia. Manau, pati žinai, kodėl... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 13, 16:55)
Gal nebebaksnok į kitus, kurie daro kažką, už ką kitus smerkia. Manau, pati žinai, kodėl...  smile.gif

As nesmerkiu visu neistikimu wink.gif
Atsakyti
As pilnai sutinku, kad retai kada santykiuose viskas buna juoda ir balta... Yra labai daug niuansu, ir tikra tiesa, kad emocinis smurtas yra sunkiai pastebimas ir identifikuojamas tiek aukos, tiek smurtautojo, tiek teismu....O ypac, jei tai pasyvus emocinis smurtas, pvz ignoravimas, nekalbejimas, atsiribojimas, paslepta kritika ir pan.

Siuo metu mano aplinkoje tikrai nemazai atveju (drauges ir pusseseres), kai moteris labai stengiasi del seimos, del santykiu, o vyrai apkiaute, teisiog gaila i tas pasitempusias, grazias, gyvybiskas moteris ir ziureti, jos vysta salia tokiu vyru kaip nuskintos geles....Jie nenori nei pirsto pakrutinti, kad jo moteriai su juo butu gera gyventi. Jiems gerai kaip yra. Namai, zmona, vaikai, darbas, masina, telikas, hobis. Gyvenimo planas padarytas, jam taip gera ir patogu, ir ko tu cia moterie lendi su savo nuotaikom, ko tau dar truksta, ko viskas negerai ir negerai? Atstok, atsikabink, paziurek i kitus vyrus ir vertink ka turi, - stai toks daugumos poziuris.

Noriu pasidalinti labai teisingu ir truputi juokingu straipsniu vyrams "Kaip suprasti, kad Jusu moteris ruosiasi Jus palikti". Labai daug teisingos info radau siame straipsnyje, deja, tik anglu kalba:

http://theplaybook4m...-dump-your-ass/

Ir nereikia jokiu sekliu, tereikia dometis savo moterimi, ir viskas aisku kaip diena....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelagija: 13 rugsėjo 2014 - 16:46
QUOTE(Pelagija @ 2014 09 13, 17:41)
Namai, zmona, vaikai, darbas, masina, telikas, hobis.

O, tai rimtai, ko tos moterys nori?
Atsakyti