Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Le Murka @ 2014 09 30, 13:36)
bet tai ir vyras gi priklauso seimai, ir jam to pirkinio reikia, bet jis skiria nemazai lesu to tarpu meiluziavimui (ir dar pakankamai nemazas sumas,net paskaiciavom mes cia pagundu temoj kiek mazdaug lotuliukas.gif ). va tam ir yra moralines zalos atlyginimas, kad atitaisyti sia neteisybe.
nes vyras tai nepagalvojo, kad uz meiluziavimui skirtas lesas galejo zmona nusivest pasilepint, kad skyrybu isvengtu doh.gif

na jei taip finansiškai nukentėjot tiesiogiai,tada suprantu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 09 30, 13:36)
bet tai ir vyras gi priklauso seimai, ir jam to pirkinio reikia, bet jis skiria nemazai lesu to tarpu meiluziavimui (ir dar pakankamai nemazas sumas,net paskaiciavom mes cia pagundu temoj kiek mazdaug lotuliukas.gif ). va tam ir yra moralines zalos atlyginimas, kad atitaisyti sia neteisybe.
nes vyras tai nepagalvojo, kad uz meiluziavimui skirtas lesas galejo zmona nusivest pasilepint, kad skyrybu isvengtu doh.gif

issamiau prasyciau biggrin.gif idomu pasidare, kiek gi isleidziama meiluzems is seimos biudzeto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 09 29, 00:00)
Nu galima gi gražiais skudurais savimeilę glostyt. O anys kainuoja  biggrin.gif

na jus panos ir duodat...... As galvoju kaip reikes iki tu priteistu pinigu isgyvent, kaip reikes vaika ismaitint, paciai pavalgyt uz buta susimoket,as jug visa gyvenima dirbau jam...dabar sugalvojo mane is darbo atleisti.. o jus apie maldyvus , skudurus..... is kur tiek pykcio, kaip noreciau cia isdeti savo istorija nusispjovus ant visko, ot tada ir pasirodytu tie maldyvai..., net pas psichologa dabar pinigus skolinuosi, gerai kad turiu dar gerus tevus ir draugus kuriems kraupi mano situacija.....toki vyruka patikekit jus sutrintumet i miltus..... o as net advokatui negaliu surinkti lesu.......dar karta sakau, kad ne ta meiluze labiausiai man rupi, bet nenusakomas zeminimas, vaiko asaros, kad tecio pastoviai ner, nes sako grys, o negrysta, ir paskui sako man, o negalejai visko uzglaistyt tipo primeluot, kad tetis darbe, isvykes ir tt. , o nesakyt, kad pas draugu... dabar jau taip ir sakau. Ir dar kaip toks pasakymas, as vyras tu man ne mama, as einu, kur noriu, bunu kiek noriu ir neprivalau pries tave atsiskaitinet..., ai dar bunu su kuo noriu... cia tokios sparnuotos frazes po klinikos ir dar kumstis prie verkiancios zmonos nosies.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vesta777: 30 rugsėjo 2014 - 15:18
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 30, 14:31)
issamiau prasyciau biggrin.gif idomu pasidare, kiek gi isleidziama meiluzems is seimos biudzeto? rolleyes.gif

na mazdaug 300 lt vienas susitikimas, jei einama i viesbuti, vakarieniaujama, geles, vynas ir pan. Tai isivaizduok kokia suma, jei tai vyksta bent karta per savaite biggrin.gif. O jei jie dar kokioj sanatorijoj ar pajury savaitgali susiorganizuoja, tai is vis ziaurus nuostolis seimos biudzetui.

QUOTE(Vesta777 @ 2014 09 30, 15:07)
na jus panos ir duodat...... As galvoju kaip reikes iki tu priteistu pinigu isgyvent, kaip reikes vaika ismaitint, paciai pavalgyt uz buta susimoket,as jug visa gyvenima dirbau jam...dabar sugalvojo mane is darbo atleisti.. o jus apie maldyvus , skudurus..... is kur tiek pykcio, kaip noreciau cia isdeti savo istorija nusispjovus ant visko, ot tada ir pasirodytu tie maldyvai..., net pas psichologa dabar pinigus skolinuosi, gerai kad turiu dar gerus tevus ir draugus kuriems kraupi mano situacija.....toki vyruka patikekit jus sutrintumet i miltus..... o as net advokatui negaliu surinkti lesu.......dar karta sakau, kad ne ta meiluze labiausiai man rupi, bet nenusakomas zeminimas, vaiko asaros, kad tecio pastoviai ner, nes sako grys, o negrysta, ir paskui sako man, o negalejai visko uzglaistyt tipo primeluot, kad tetis darbe, isvykes ir tt. , o nesakyt, kad pas draugu... dabar jau taip ir sakau. Ir dar kaip toks pasakymas, as vyras tu man ne mama, as einu, kur noriu, bunu kiek noriu ir neprivalau pries tave atsiskaitinet..., ai dar bunu su kuo noriu... cia tokios sparnuotos frazes po klinikos ir dar kumstis prie verkiancios zmonos nosies.....

nesinervink tu tiek. Gi nieks tau nesako nesiteist. Aisku teiskis, jei tik yra sansu - butinai. Zinok praejus kiek laiko zvelgsi i praeiti su humoru ir palengvejimu, kad atsikratei tokio parazito savo gyvenime wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 09 30, 23:33)
na mazdaug 300 lt vienas susitikimas, jei einama i viesbuti, vakarieniaujama, geles, vynas ir pan. Tai isivaizduok kokia suma, jei tai vyksta bent karta per savaite biggrin.gif. O jei jie dar kokioj sanatorijoj ar pajury savaitgali susiorganizuoja, tai is vis ziaurus nuostolis seimos biudzetui.

ale į kokį tai pigų viešbutį vedasi g.gif arba ant restorano ir vyno taupo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 09 30, 23:33)

nesinervink tu tiek. Gi nieks tau nesako nesiteist. Aisku teiskis, jei tik yra sansu - butinai. Zinok praejus kiek laiko zvelgsi i praeiti su humoru ir palengvejimu, kad atsikratei tokio parazito savo gyvenime wink.gif

Aciu uz palaikyma, as kazkodel prisitaikiau visus tuos irasus sau, visai nervai yra pakrike....zinau, kad ateity viskas pasimirsta, bet dabar.....
Atsakyti
QUOTE(Vesta777 @ 2014 09 30, 16:07)

O jūsų mažajam kiek metų? Tik neįtraukit vaiko į visą šitą peklą g.gif
O dėl išgyvenimo -išgyvensit, gal prastesnį maistą pavalgysit, pigesnį rūbą nusipirksit, bet išgyvensit. Sveikesnė būsit, psichologų nereikės. Sakau nuoširdžiai, iš savo tėvų šeimos patirties
O iš darbo jūsų negali atleisti. Buvo čia toks analogiškas atvejis, atleido vyras žmoną iš darbo, o teismas grąžino g.gif Aišku, geriausia susirasti darbą, kur jo netektų matyt, kaip sakoma - iš akių ir iš širdies. Stiprybės jums, netapkit nelaiminga vien dėl to, kad šalia nebebus jūsų neverto vyro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 01, 08:38)
ale į kokį tai pigų viešbutį vedasi  g.gif  arba ant restorano ir vyno taupo. biggrin.gif

tai viesbucio kaina nuo miesto priklauso biggrin.gif. Cia vidutinis paskaiciavimas buvo. Aisku, jei ivertint dar geles, benzina, tai ir uz 300 neprasusuksi biggrin.gif
Vnz, nuostolis grynas seimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 09 30, 22:33)
na mazdaug 300 lt vienas susitikimas, jei einama i viesbuti, vakarieniaujama, geles, vynas ir pan. Tai isivaizduok kokia suma, jei tai vyksta bent karta per savaite biggrin.gif.

jei vyras protingesnis bus,tai susiras meiluze su butu ir skaniai maista gaminancia,tai tik kokio vyno buteli nusipirks ir bus gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 10 01, 16:53)
tai viesbucio kaina nuo miesto priklauso biggrin.gif. Cia vidutinis paskaiciavimas buvo. Aisku, jei ivertint dar geles, benzina, tai ir uz 300 neprasusuksi biggrin.gif
Vnz, nuostolis grynas seimai wink.gif

tai jo, mažam miestuky gal koks 100 kainuoja? bet tai ne lygis vežtis kažkur,jei didmiesty gyveni cool.gif

QUOTE(Leksa @ 2014 10 01, 21:13)
jei vyras protingesnis bus,tai susiras meiluze su butu ir skaniai maista gaminancia,tai tik kokio vyno buteli nusipirks ir bus gana  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laugh.gif
Atsakyti
o buna vyruku kuriems zmona gamina skanu maista, plauna viska pagal paliepima, tvarko kambarius, o meiluze reikalinga pasivazinejimui, laiko praleidimui, nes visada pasipuosusi laukia (nesakau, kad zmona nepasipuosus), yra apie ka pasneketi, vienu zodziu svieziena, na vienu zodziu prasiblaskyt . Ir zinoma vyriokas nemazai pakloja pinigeliu, kad dovaneliu papirkt, viesbutuka uzsakyt, permiegot ir vel gryst pas zmona ir vaika to skanaus maisto pavalgyt, panurodinet zmonai, parodyt vat koks as pastatau zmona i vieta, darysi man ta ir ta, o jei ne tai viso... o poto sakykim sumano kurt sema su ta meiluze ir prasideda tas pats jinai skanu maista gamins, jis jai nurodines, jei nesiklostys kazkas ar bus ne pagal ji , tai ir vel ieskos naujos aukos, su kuria vel bus idomu, gal ir vel galvos vat sita tai pati geriausia, bet,,, istorija ir vel kartosis. nes jei esi uzprogramuotas vis nauju potyriu ieskot, ir nesuprast, kas ta meile, atsakomybe, ar na o kas cia blogo laisva dvasia gyvent. cia kol kas kalbu , ne apie savo brangiausiaji, o apie viena giminaiti is vyro puses, kuris taip ir gyvena, jau nebesuskaiciuoju ...su sesta moteriske, bet manau ir ta nepaskutine, nes jau girdeti atgarsiu, kad ir ta kazkuom neitinka.... doh.gif doh.gif ai dar jo tos moteriskes gerus darbus turi su trecia jau nesizenijo, bet is jos kisenes gyveno, po kurortus vazinejo, kita dantis sutaise, dar kita aukstas pareigas uzima medicinos istaigoj. ...dieve, kai pagalvoji, ar mes moteriskes cia tokios klvailos, kad uzsimaskavusiu alfonsu neatskiriam, ar tikimes dar tos paveluotos meiles (cia kalbu apie vyresnio amziaus ponias)... na as pati jau seeeniai nebe niolikos, tai nieko izest nenorejau..

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2014 10 01, 12:46)
O jūsų mažajam kiek metų? Tik neįtraukit vaiko į visą šitą peklą g.gif
O dėl išgyvenimo -išgyvensit, gal prastesnį maistą pavalgysit, pigesnį rūbą nusipirksit, bet išgyvensit. Sveikesnė būsit, psichologų nereikės. Sakau nuoširdžiai, iš savo tėvų šeimos patirties
O iš darbo jūsų negali atleisti. Buvo čia toks analogiškas atvejis, atleido vyras žmoną iš darbo, o teismas grąžino g.gif Aišku, geriausia susirasti darbą, kur jo netektų matyt, kaip sakoma - iš akių ir iš širdies. Stiprybės jums, netapkit nelaiminga vien dėl to, kad šalia nebebus jūsų neverto vyro 4u.gif

I mokyklyte pradejo eiti, jautrus vaikas, jokiu budu nedaleisciau vaikui isitraukt i ta mesmale, jau ir taip daug ka supranta, pergyvena. ...aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vesta777: 01 spalio 2014 - 21:45
QUOTE(Vesta777 @ 2014 10 01, 22:50)
o buna vyruku kuriems zmona gamina skanu maista, plauna viska pagal paliepima, tvarko kambarius, o meiluze reikalinga pasivazinejimui, laiko praleidimui, nes visada pasipuosusi laukia (nesakau, kad zmona nepasipuosus), yra apie ka pasneketi, vienu zodziu svieziena, na vienu zodziu prasiblaskyt . Ir zinoma vyriokas nemazai pakloja pinigeliu, kad dovaneliu papirkt, viesbutuka uzsakyt, permiegot ir vel gryst pas zmona ir vaika to skanaus maisto pavalgyt, panurodinet zmonai, parodyt vat koks as pastatau zmona i vieta, darysi man ta ir ta, o jei ne tai viso... o poto sakykim sumano kurt sema su ta meiluze ir prasideda tas pats jinai skanu maista gamins, jis jai nurodines, jei nesiklostys kazkas ar bus ne pagal ji , tai ir vel ieskos naujos aukos, su kuria vel bus idomu, gal ir vel galvos vat sita tai pati geriausia, bet,,, istorija ir vel kartosis. nes jei esi uzprogramuotas vis nauju potyriu ieskot, ir nesuprast, kas ta meile, atsakomybe, ar na o kas cia blogo laisva dvasia gyvent. cia kol kas kalbu , ne apie savo brangiausiaji, o apie viena giminaiti is vyro puses, kuris taip ir gyvena,  jau nebesuskaiciuoju ...su sesta moteriske, bet manau ir ta nepaskutine, nes jau girdeti atgarsiu, kad ir ta kazkuom neitinka.... doh.gif  doh.gif ai dar jo tos moteriskes gerus darbus turi su trecia jau nesizenijo, bet is jos kisenes gyveno, po kurortus vazinejo, kita dantis sutaise, dar kita aukstas pareigas uzima medicinos istaigoj. ...dieve, kai pagalvoji, ar mes moteriskes cia tokios klvailos, kad uzsimaskavusiu alfonsu neatskiriam, ar tikimes dar tos paveluotos meiles (cia kalbu apie vyresnio amziaus ponias)... na as pati jau seeeniai nebe niolikos, tai nieko izest nenorejau..

niekaip nesuprantu, iš kur tas įsitikinimas, kad gera žmona tik ta, kuri pildo visus vyro norus jų jam dar neišsakius, kuri šveičia, plauna, gamina ir t.t.? doh.gif nu būkit jūs ta, su kuria galima pasišnekėti, kuri rūpinasi savim, su kuria galima prasiblaškyti, ne namuose triūskit, o išeikit atsipalaiduot, pasižmonėt. tada vyrui bus įdomiau ir nereiks į šviežienas dairytis. o kodėl jie keičia moteris kaip kojines, nes neįdomu tokia, kuri iškart viską vykdo,kaip jis nori, nelieka jokios intrigos, jokio noro užkariauti, pasiekti, patikti , įtikti. tada prasideda išsidirbinėjimai.
Atsakyti