Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 296

QUOTE(*Mulate* @ 2014 03 19, 18:45)
jo,vasarai, pavasariui jau kai kuriuos gavau, dar laukiu dvieju,tai uzteks gal siam pavasariui biggrin.gif cool.gif  tikiuos,kad atsils greitai doh.gif

sako, jau penktadieni +16 pranasauja unsure.gif nelabai tikiu ,nors siandien jau lyg ir nieko oras buvo smile.gif

as tai nelabai ka vasarai apsiauti turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 19, 18:54)
sako, jau penktadieni +16 pranasauja  unsure.gif nelabai tikiu ,nors siandien jau lyg ir nieko oras buvo smile.gif

as tai nelabai ka vasarai apsiauti turiu  unsure.gif

man kai pasake,kad penktadieni bus 16 laipsniu,as klausiau silumos ar salcio? doh.gif lotuliukas.gif

MM, tai ka,batsiuvys be batu,ane,oi negerai, barsim tuoj ax.gif biggrin.gif
mane dar vilioja vienos baskes,bet kaupiuos dar jom,kol salta uz lango rolleyes.gif
Atsakyti

21val perkame

www.macys.com
-25% kodukas batams, tasiukams,aksesuarams
user posted image
user posted image

www1.bloomingdales.com
~25%
user posted image

www.jcrew.com
-30%
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas
user posted image

www.swarovski.com

user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.talbots.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

shopmelissa.com
www.vixpaulahermanny.com
factory.jcrew.com
www.sierratradingpost.com
www.lastcall.com
www.armaniexchange.com
www.macys.com
www.ralphlauren.com
www.stevemadden.com
www.landsend.com
www.carters.com
www.bluefly.com
www.modnique.com
www.venus.com
www.saksoff5th.com
www.urbanoutfitters.com
shop.guess.com
www.moosejaw.com
shop.nordstrom.com
www.dillards.com
www.boscovs.com

www.sephora.com
www.urbandecay.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.maccosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2014 03 19, 19:08)
Oi kokia laiminga gryztu is pasto  thumbup.gif    siuntinukas begalo lauktas  bigsmile.gif  biggrin.gif  vyras parase kad turi du lapukus i pasta, ot apsidziaugiau, sakau atlekiu tuoj pas tave i darba ,pasiimti ir lekiu i pasta, nes dega  lotuliukas.gif
didziausias aciukas merginos uz visus gerius  wub.gif    abeji akinukai superiniai  wub.gif  ot gaila kai gavau, pradejo snigti, pustyti ...  unsure.gif  maziui rubeliai ir superiniai , kaip visada  wub.gif , o jau kosmetikos kalnas  thumbup.gif    isbandziau tik jovivos rekomenduotus chanel lupu dazus, labai patiko  wub.gif    sodri spalva, man juodukei  thumbup.gif  dekoju joviva  mirksiukas.gif nars skaistalus ir prabandziau ant greicio faini , laaabaai patiko wub.gif  sigma f80 sepetelis ir maciau fainas, jo labai jau reikejo.
idomu kaip norikos rekomenduotas mac concealer  biggrin.gif , na kitom dienom visa kita kosmetika isbandysiu, labai idomu kaip armani tusas  g.gif

Smagu, kad patiko drinks_cheers.gif Kai isbandysit mac maskuokli, papasakokit ir mums, KAS PER GERIS 4u.gif

O as siandien isbandziau savo T3 morka. Ka galiu pasakyt, geras daiktas, manau pasitreniravus ir pati Victoria Secret sexy waves susuksiu biggrin.gif
Tik dabar reikia karscio apsauga gera isigyti smile.gif
Taip kad, aciu uz T3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 19, 18:00)
gal kas noretu prisijungti prie www.swarovski.com bellos gera kainyte  drinks_cheers.gif

bella

as su klausimu, sie Bella mini? nes vienus turiu ,tai prie ju rase dydi 1inc.
Atsakyti
Kuri čia mergaitė klausė apie fotoaparatus ir nebeatsiliepė? Daugiau išmanau apie profesionalius, bet dar vis galėčiau padėti - jei reikia. Tada labai lakoniškai parašiau, nes neaišku ko ir kam žmogui iš tiesų reikia smile.gif)))

Merginos, padėkit dėl BB kremų. Kažkaip vėluoju aš - tik dabar supratau, kad man tikrai tokio dalyko reikia smile.gif) Kokios firmos perkat? (Žinau, kad perkat geriausius smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2014 03 19, 20:24)
aha, buvo geri orai pardeje rodytis keleta dienu, jau toks tikras pavasaris  bigsmile.gif , bet jau dabar  unsure.gif keletas dienu nekazkas...  siandien visa diena pusto... verysad.gif  unsure.gif

Kurham pakrasty pusto? Pas mus visai silta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2014 03 19, 19:39)
Kuri čia mergaitė klausė apie fotoaparatus ir nebeatsiliepė?  Daugiau išmanau apie profesionalius, bet dar vis galėčiau padėti - jei reikia. Tada labai lakoniškai parašiau, nes neaišku ko ir kam žmogui iš tiesų reikia smile.gif)))
Merginos, padėkit dėl BB kremų.  Kažkaip vėluoju aš - tik dabar supratau, kad man tikrai tokio dalyko reikia smile.gif) Kokios firmos perkat? (Žinau, kad perkat geriausius smile.gif )

asmeniskai as naudoju si daug mergaiciu pirko taip pat ax.gif

QUOTE(Leonelle @ 2014 03 19, 19:41)

cia ne LT smile.gif
Atsakyti
merginos, ar drugstore renkat?
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 03 19, 21:41)

As ne Lietuvoje gyvenu smile.gif Švedijoje...
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 03 19, 19:56)
merginos, ar drugstore renkat?

truputeli pertraukele kol kas, nes baisiai daug pripirkom siom dienom . palaukti reikia bent kol issius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 19, 20:12)
truputeli pertraukele kol kas, nes baisiai daug pripirkom siom dienom . palaukti reikia bent kol issius  ax.gif

ok. norejau indaplovei ploviklio, bet dabar pasidomejau, kad su actu gerai valyt. tai bus proga isbandyti acta.
Atsakyti