Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 296

QUOTE(marselina @ 2014 03 22, 23:07)
Laba,

ar iš http://www.toysrus.com/ čia perkama?
Ar yra TAX?  ax.gif  Ačiū.  mirksiukas.gif

deja, zaislu nebeperkam 4u.gif
Papildyta:

Jei kas norit ko is
www.coachfactory.com
-10% krepselyje
user posted image
paskubekit. galim dar viena prekyte priglausti
riboja jie vnt prekiu ax.gif

taip pat labai nedaug truksta

www.dkny.com
-30% kodukas sale
user posted image
ir
us.levi.com
-20% kodukas
user posted image

4u.gif
Atsakyti
[quote=omny,2014 03 22, 23:55]
Manau apie SITUOS kalbate. Turiu sita "dziaugsma" ir as. Kol kas nieko geriau neradau 4u.gif
Papildyta:

[i] /quote]
drinks_cheers.gif aciukas, vat situ ieskojau, bet n iekaip nesugebejau atsiminti pavadinimo bigsmile.gif buvau aspas tuzina gyd. ir nustate, kad tie skausmai stresiniai- migreniniai, na ir vaistu paskyre, tik jau nepamenu paavdinimo, tai vos nnenumiriau doh.gif sirdis pradejo stot doh.gif
eisiu i krepsiuka isimesiu ryt mergaitems reiks nusiusti ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri per daug akinių nuo saulės užsipirkote iš paskutinių pirkimų hautelook arba saksoff5th? Pasiūlykit man 4u.gif
Atsakyti
www.coachfactory.com labai reiketu vienos prekytes 4u.gif
Atsakyti
Ar Oldnavy perkate? -30pr. viskam pritaiko? o piperlime užsakytumėte?
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2014 03 23, 00:20)
Ar Oldnavy perkate? -30pr. viskam pritaiko?  o piperlime užsakytumėte?

perkam ir ON ,ir Piperlime smile.gif
ON yra isimciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaite, perleisciau ir as Olivera. Kam pirkau dovanu siandien su panasia atejo, tai teks kitos ieskoti sad.gif
Atsakyti
Nieko gero tikriausia ta Olivera, jei viena. po kitos parduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2014 03 23, 02:02)
Nieko gero tikriausia ta Olivera, jei viena. po kitos parduoda  lotuliukas.gif

As dar negavau, tai nezinau, kaip kokybe. Emiau dovanu, nes drauge tokios norejo spalvos, bet pati isigijo. o pati coach tokios spalvos turiu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 03 22, 23:01)
Mergytes, jau perleidau, neberasykit  4u.gif

Atsiprašau, nemačiau, kad jau perleista 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Indre @ 2014 03 22, 23:47)
oi man su ibuprofenu tai ner ka daryt doh.gif liepe gyd.gerti kas pora val. po 600mg ir nieko doh.gif siandien jau dolmen 3 kartus ir nimesil geriau , tai dabar jau ant akiu sviesiau doh.gif betgi baisu toki kieki vaistu gert, o vis tiek nenuima, o tik  vos vos apmazina unsure.gif
Papildyta:

g.gif nezinojau tokio budo, reiks pabandyt nuo ryto, nes bijau, kad vakare akys stulpu stoves doh.gif

Man padeda analginas su nospa. Man taip greitosios gydytoja patarė, kai per vieną priepuolį vyras iškvietė greitają.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merginos, reikia jusu pagalbos. Renkam vyrui marskinius ir siek tiek pasimeciau, nes nesuprantu nuo kur iki kur matuojamas sleeve? Gal kas gali pagelbeti, nes internete uzrasius sleeve meta ivairius matavimo budus ir kiek matuojam tiek neatitinka g.gif

ACIU!!!!!
Atsakyti