Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 296

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 17, 22:10)

cituoju smile.gif

Ramie medvilnė - tai pats tvirčiausias iš augalinės kilmės pluoštų, plačiau žinomas kaip Kinijos žolė.

aciu smile.gif
Atsakyti
Mergaites vyriškį batai RL atitinka dydį?su 43eur 10 imti?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 17, 20:31)
bet kad sitas kodukas galioja viskam ,tai tokio kaip ir nera sale kazkokio, as einu i ta paprasta sale, nes ten pigiausia  smile.gif , ir po kairej kategorijos yra, vyru, moteru, vaiku ir t.t

ar taip matot ?

polo sale

Aga taip smile.gif ir i mane Tu jei galima ax.gif

QUOTE(perliuke86 @ 2014 03 17, 22:25)
Mergaites vyriškį batai RL atitinka dydį?su 43eur 10 imti?
Aciu

as savo vyrui emiau 10 tai buvo dideli, o kita karta geri blink.gif Bet geriau dideli nei mazi mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaites, gal patartumete ? susimakalojau su dydziais. Man siu sukneliu reiketu 13 metu ir 14 metu mergaitem . Koki dydi imt?
http://www.ralphlaur...rentPage=family
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 17, 23:51)
Mergaites, gal patartumete ? susimakalojau su dydziais. Man siu sukneliu reiketu 13 metu ir 14 metu mergaitem . Koki dydi imt?
http://www.ralphlaur...rentPage=family

Manyčiau, kad pakaktų L dydžio, nebent apkūnesnei mergytei imčiau XL. Kažkada buvau užsipirkusi iš vaikų skyriaus XL dydžio suknelių, tai gana plačios buvo, bet mažai skyrėsi L nuo XL. Tik tiek, kad L siauresnės 4u.gif
Bet bijau prikarksėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 03 17, 18:21)
Jūsų toleruojama  korupcija verčia mane susimąstyt,gal dalintoja tapti lotuliukas.gif

Tai kaip netoleruosi, kai vos duris pradarius pirmiausia pro jas įlenda ranka su šokoladu ar Rafaelo saldainiais, tik po to pamatai kas siuntinio atėjo lotuliukas.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 17, 19:29)
taip, ir sale 4u.gif

Ale kūdas toks SALE, man irgi tik po 1 psl visko rodo, o batų ir terbų išvis nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 03 18, 00:07)
Tai kaip netoleruosi, kai vos duris pradarius pirmiausia pro jas įlenda ranka su šokoladu ar Rafaelo saldainiais, tik po to pamatai kas siuntinio atėjo  lotuliukas.gif
Ale kūdas toks SALE, man irgi tik po 1 psl visko rodo, o batų ir terbų išvis nėra  unsure.gif

drinks_cheers.gif aha,ir aš atkreipiau dėmesį,kad seilas kažkoks ne toks!
P.s tai pas jus su kava važiuot reikia,nes prie kavos jau apsirūpinusi esat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 03 17, 23:10)
drinks_cheers.gif  aha,ir aš atkreipiau dėmesį,kad seilas kažkoks ne toks!
P.s tai pas jus su kava važiuot reikia,nes prie kavos jau apsirūpinusi esat bigsmile.gif

Manai užsistovi... blink.gif Taigi du šakalai namie tik ir laukia grobio doh.gif Vos atsiranda saldėsi, tuoj nebelieka, neužsilaiko niekaip tokie dalykai pas mus, nebent gerai pakavoji, o jei ant akių - tai mygom dingsta lotuliukas.gif
lotuliukas.gif O į svečius tai labai prašom, tik reik visom vienu metu suvažiuot, kad nereiktų paskui puodelių po vieną plaut... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 03 17, 22:57)
Manyčiau, kad pakaktų L dydžio, nebent apkūnesnei mergytei imčiau XL. Kažkada buvau užsipirkusi iš vaikų skyriaus XL dydžio suknelių, tai gana plačios buvo, bet mažai skyrėsi L nuo XL. Tik tiek, kad L siauresnės  4u.gif
Bet bijau prikarksėti  4u.gif

Aciukas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes uogytes smile.gif

prisijunkit prie www.ralphlauren.com nedaug truksta iki max nuolaideles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar renkat vitacost? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 18, 07:30)
Labas rytas, mergytes uogytes  smile.gif

prisijunkit prie www.ralphlauren.com nedaug truksta iki max nuolaideles  drinks_cheers.gif

Labas rytas, laukiu mergaiciu mamos del sukneliu spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 18, 07:30)
Labas rytas, mergytes uogytes  smile.gif

prisijunkit prie www.ralphlauren.com nedaug truksta iki max nuolaideles  drinks_cheers.gif

palaukite, tuoi atsiusiu dvi sukneles smile.gif
Papildyta:
Nusiunciau RL smile.gif
Atsakyti