Būdama visai vaikų (9-10 metų),žinojau kad mama tapsiu anksti,kad pastosiu nuo mylimo žmogaus,kad viskas bus gerai.Bet kaip liudna nebutu,tik pusę mano norų išsipilde...Paauglystėje (pradėdant maždaug nuo 12-13metų) buvau labai pasikelusi mergytė.Niekada neatrodžiau savo metų,visi sakė kad atrodau daug vyresnė.Buvau ir esu pakankamai graži ir patraukli.Labai daug vaikinų norėjo su manimi draugauti,buti pora,bet kaip juokinga tai neatrodytu,išsirinkau ta,kuris nebuvo nei gražus,nei patrauklus,paprastas vaikinukas,metais vyresni už manę.Taip,draugauti su berniukais pradėjau gan anksti nuo 14 metų.Jaigu rimtai,dabar norėčiau atsukti laika adgal,ir jaigu tik tai butu įmanoma,tikrai nepradečiau šios draugystės,nebučiau pasikelusi,o pasirinkčiau visiškai kitą kelią...Po kažkiek laiko,mūsų meilė tapo labai stipri (taip man atrode,kaip buvau aždaug 15metų) o dabar tai pavadinčiau tiesiog sužavėjimu.Aš tikrai išsivaizdavau savo gyvenimo be jo.Man kartais buvo net baisu pagalvoti,kaip aš gyvensiu,jaigu jis nebus šalia???...Kažkaip taip atsitiko,kad po dviejų metų draugystės pradėjome gyventi kartu.Man dabar sunku pasakyti,kieno tai buvo noras mano ar jo,o gal mūsų abėju...Gyvenome kartu su jo tėvais,dideleme name.Labai dažnai galvojau,kad štai mano vaikystės svanojės pildosi...
Pastojau visiškai netičia (jaigu galma taip tai pavadynti). O nuėjau pas ginekologe tik tam,kad pasitikrinti ar viskas gerai,nes nesulaukiu mmm (man ankščiau tai yra buvę pakankamai dažnai,tad apie joki neštuma net nepagalvojau).Gydytojos ištarti žodžiai-'Deimantė,vaikeli,tu neščia' Mano gyvenima pakeitė aukštyn kojom.Man buvo daug baimės.Aš tikrai nesitikėjau kad 17 metų pastosiu,tapsiu mama.Mano rankos drebėjo,nežinojau kaip pasakyti vaikinui,tėvams kad laukiuosi.Sunku buvo išsivaizduoti kokia bus ju reakcija,ar tėvai ir toliau norės su manim bendrauti.Per kelias minutes pati sau uždaviau šimtą klausimų į kurius atsakyti negalėjau,tesiog nežinojau atsakimo.Tada man buvo mano gyevnimo egzaminas kuri aš tikriausiai neišlaikiau.Nežinau kokiu budu,bet atvažiavau pas savo geriausia draugė,papasakojau jai savo situacija.Ji pamokė mane kaip turečiau pasielgti toliau

Mano arbuziukas augo ir mano dukrytė puikiai vistesi.Labai buvau laiminga,kad palikau vaikėli,taigi turiu dabar dėl ko gyventi

Rugsėjo pirmaja diena į mokyklos šventė atėjau su pilvužiu,kuri jau nekaip negalma buvo paslepti nuo mokytojų,moksleivių.Kai kurie mokytojai buvo labai net šuokiruoti,o kiti regavo visiškai gerai,kelios net priėjo ir paklause kas gyvena namelyjė.
Per mokslu metus pilvužiukas paaugo ir gan stipriai,rytais net kartais į mokykla atsikėlti buvo sunku,bet dariau tai dėl savo dar negymusios dukrytės

Gruodžio 24 d.-Vakarė atvažiavo pas mūs svečiu,visi kartu atsisėdom prie stalo juokaudami,kad tuojau pradėsiu gimdyti

Guliu jau ant stalo.Žinau kad atsidarimas 4cm,tikriausiai mano mažylė dar neskuba gimti.Niekas nesiulė apiduro,o aš apie ji visiškai pamiršau,tad skausmus kentėjau.Vėliau gydytoja liepė padaryti man echoskopa,nes gali buti kad vaikas atsisėdo.Ir akurat,vaikas sėdi.Ekstra sutaria man daryti cezario pjūvi,mano mama turėjo pasirašyti duokumentus,kad sutinka kad manę operuotu.
Atsibudusi,šalia savęs pamačiau mama,kuri laike manę už rankos.Pirmi mano žodžiai po narkozės buvo-Mažytėi viskas gerai? Mama su šypsena atsakie man-Taip,sveika anukė turiu.Vėliau pamačiau savo dukrytė,ji buvo ir yra labai panaši į savo teti.Graži,miela,maža klacka.Kaip vėliau sužinojau,mergytė gimė 15:20. 3,780kg ir 54cm.Naujuosius kartu su dukrytė sutikome jau palatoje,iš lovos stebėjome saliutus.Gyvenimas vėl atsistojo i savo vežias.Maža mergytė pakeitė mano gyvenima jau antra karta

Esu laiminga jauna mama ir man nieko daugiau nėreikia,ko reikėjo jau turiu šalia šavės-Tai mano dukrytė

Žinau kad bus čia žmoniu kuriems nepatio mano istorija,kad kaip čia taip -Nepilnametė ir jau mama.Arba o kur tavo tėvai žiurėjo? Taip iš vienos pusės jūs busit teisus.Bet iš kitos,čia yra mano pasirinkimas,mano gyvenimas