Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(širlė @ 2014 03 27, 15:33)
bodforo ar kur ten jie susitiko  rolleyes.gif

Bosforo ilanka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 27, 14:39)
Aš kažkodėl nenorėjau tokio siužeto posukio.

nebus kaip pas meksikiecius ...
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 03 27, 14:12)
Pradėjau ziureti ir as si filma, tik taip isikabinau kad iki 3 nakties sugebu ziureti....  doh.gif  jau 29 serijas perziurejau, ziauriai geras filmas... Vaikai jau klausia kiek dar ziuresi... nedirbau savaitele, tai turejau ka veikti...  ax.gif

as ir i prieki ziuriu doh.gif o sakiau neziuresiu ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 27 kovo 2014 - 17:28
QUOTE(tulip @ 2014 03 27, 17:28)
as ir i prieki ziuriu  doh.gif  o sakiau neziuresiu ....

Man irgi teko iki 4val ryto pasėdėti... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O jau kokia šiandien man Savašo sesuo graži pasirodė. Turiu įtarima, kad ji su Jesamin bosu susikukuos (nepamenu dar jų vardų). Nuo jų pirmo susitikimo, kažkas tarp jų įsižiebė. Arba aš jau per daug čia tos meilės visur įžvelgiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 03 27, 23:44)
O jau kokia šiandien man Savašo sesuo graži pasirodė.

O as,vat jos grozio kazkaip neizvelgiu,rimtai, ji man prasciaucia siame filme unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 27, 21:50)
O as,vat jos grozio kazkaip neizvelgiu,rimtai, ji man prasciaucia siame filme  unsure.gif  g.gif

Ir man biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi peržiūrėjau visas serijas 62 biggrin.gif , čia taip gydausi užpuolusią ligą, guliu ir žiūriu tiesa, kai kur prasukau.
Bet tokio įsimylėjusio, mylinčio, teisingo vyro nemačiau wub.gif Aš apie Savašą wub.gif

Super serialas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 03 27, 14:33)
tikiuosi greit Savasas palaus ta pelene, nes as tai jau is pirmo kart buciau atsileidus, kai prie bodforo ar kur ten jie susitiko  rolleyes.gif

Jo wub.gif ,bet pagalvojus jeigu viskas eitu gerai tai nebutu jokio idomumo ziureti serijala mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(circus @ 2014 03 27, 22:44)
O jau kokia šiandien man Savašo sesuo graži pasirodė. Turiu įtarima, kad ji su Jesamin bosu susikukuos (nepamenu dar jų vardų). Nuo jų pirmo susitikimo, kažkas tarp jų įsižiebė. Arba aš jau per daug čia tos meilės visur įžvelgiu.  blush2.gif

Su viskuom sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 27, 23:52)

man svarbu,kad Savasas grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Baružėlė @ 2014 03 27, 11:11)
Nuo balandžio pradės rodyti per tv1 tik nežinia nuo kada ir kelintą val. dabar seku kada tiksliai pradės rodyti, pažiūrėjau youtube pirmą seriją ...muzika pakerėjo kaip ir Ezelyje  wub.gif o visa kita pačios pamatysit ... ax.gif turkiškai Son vadinasi  mirksiukas.gif

reiks uzmest aki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 03 27, 23:29)
man svarbu,kad Savasas grazus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Va čia tai tikrai svarbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 03 27, 22:44)
O jau kokia šiandien man Savašo sesuo graži pasirodė. Turiu įtarima, kad ji su Jesamin bosu susikukuos (nepamenu dar jų vardų). Nuo jų pirmo susitikimo, kažkas tarp jų įsižiebė. Arba aš jau per daug čia tos meilės visur įžvelgiu.  blush2.gif

ka reiskia sukuosena pasikeist mirksiukas.gif thumbup.gif rubai kiti thumbup.gif Bora tas sefas. Ir man pasirode kad is pirmo karto ir jis ja pastebejo
Atsakyti
Ir aš nepraleidžiu nei vienos serijos biggrin.gif
Nazan,jei neklystu,tai geriau atrodo prieš tai,gražesnė,dabar man be ryšio doh.gif
Nesupratau kodėl raudonplaukė(nepamenu vardo) iš XL grįžo apsiverkusi?Susitiko su tuo dažų direktorium? g.gif
Atsakyti