Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 07, 18:15)
Skiedė skiedė, o ko jis neskiedžia biggrin.gif Ir svarbiausia, kad visos patiki tais skiedalais biggrin.gif

Dabar jau gaila Sevgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 04 07, 12:37)
o siaip gyvenime turkai labai netolerantiski ir neinantys i kompromisus? idomu pasidare biggrin.gif

bet kiek mes suzinosim apie ta turkija, ir apie tuos pacius turkus, pasirodo serialai gali tureti ir naudos mirksiukas.gif  biggrin.gif

Na, negaliu garantuot, negyvenau su turku biggrin.gif Bet, kiek susidariau įspūdį, tai pas juos daugiau viskas juoda ir balta. Pilkų atspalvių retas kuris mato ax.gif

Aha, turkai geri marketingistai biggrin.gif Per serialus sugeba kuo puikiausiai išreklamuoti savo šalį.
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 04 07, 17:38)
šiek tiek atitrūkus buvau,nevisad išeidavo pažiūrėt,tai...ar bora skiedė,kad jį mafija vejasi?nes kad slepiasi nuo visų,tai mačiau...

bet kiek daug melo tarp Jasmin ir Savašo blink.gif ir vis toliau,vis daugiau...kaip išsikapstys?kita vertus,meluoja abu,tai nebus kam kaltint lotuliukas.gif
man šiek tiek veiksmas šokinėja,neparodo svarbių momentų,kaip pvz.,Čiček prisipažino,kad myli ir vsio,jau rytas blink.gif nei ką jai atsakė,nei ką g.gif dar buvo keli tokie momentai...
motina Savašo,kaip aš sakau,apsispakajino ax.gif ir dėl Palos prisipažino,ir šiaip...niekas nebeklauso jos lotuliukas.gif
dar kažin ar tas jaunesnysis broliukas neprisidirbs ko,nes kai rodo rytojaus seriją,tai ranką bučiuoja Čiček tėvui,o abu tokie sukti...ir dar-ar tik neįtrauks Palos sūnaus į kokias machinacijas g.gif

va sitas mane ir nervuoja siam seriale, tik ateina kulminacija, ir viskas tas ivykis nebevystomas.. doh.gif doh.gif

Tas broliukas manau pridirbs daug negeru dalyku, jo jau tokia prigimtis - bandytelio biggrin.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 07, 18:15)
Skiedė skiedė, o ko jis neskiedžia biggrin.gif Ir svarbiausia, kad visos patiki tais skiedalais biggrin.gif

bet kas durniausia, tokia kaip Sevgi, zino koks jis, bet vistiek tiki, dar ta Savaso sesuo, tai jai atleistina, sitiek metu be vyro, nemacius to vyro demesio, pirmas pasitaikes parode ir susilyde, bet Sevgi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 04 07, 19:32)
Dabar jau gaila Sevgi  verysad.gif

tikrai gaila...o ir vyras nekažką g.gif kaip pati šiandien sakė:"ir kuo tu žavi?"

daug temos neskaičiau,gal jau aptarinėjot ax.gif ar tik man atrodo,kad Nadia yra Savašą įsimylėjusi g.gif

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 04 07, 01:04)
na aš matau, kiti žiūrintys gal ir kitaip mato, nebūtinai turi sutapti su mano nuomone smile.gif (daugiau serijų pažiūrėjus)

aš visą serialą peržiūrėjus, kategoriškumo neįžvelgiau schmoll.gif , neskaitant Milagros paminėto kategoriškumo- prekybos narkotikais.
QUOTE(Milagra @ 2014 04 07, 10:35)
Na, man irgi įdomu padiskutuoti  ax.gif Aš tik vienoj vietoj matau, kad jis kategoriškas - dėl prekybos narkotikais. O daugiau tai netgi labai tolerantiškas ir einantis į kompromisus. Net neįtikėtinai daug, kaip turkas biggrin.gif
Serialą mačiau jau 2 kartus. Patikusias serijas net ir daugiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 04 07, 18:40)

daug temos neskaičiau,gal jau aptarinėjot ax.gif ar tik man atrodo,kad Nadia yra Savašą įsimylėjusi g.gif

man kai tik pradejo rodyt si seriala iskart pasirode, kad ta Nadia neabejinga Savasui:)paskui, kazkaip, jau lyg ir buvau persigalvojus, bet dabar garantuoju, kad taip ir yra biggrin.gif (nors nemaciau i prieki serialo). Zodziu, visos Savasa isimylejusios:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 04 07, 20:40)
man kai tik pradejo rodyt si seriala iskart pasirode, kad ta Nadia neabejinga Savasui:)paskui, kazkaip, jau lyg ir buvau persigalvojus, bet dabar garantuoju, kad taip ir yra biggrin.gif (nors nemaciau i prieki serialo). Zodziu, visos Savasa isimylejusios:) biggrin.gif

Ir as taip manau! biggrin.gif Galvojau, kad isimylejus iki tada, kai Nadia Çiçek bande isgint, kad ta nesuka romano universitete - parode nuotrauka, kurioj ji su Savaşu apsikabine. Va tada as persigalvojau ir maniau, kad tikrai ji nusivylusi vyrais, kaip Savaşas sake. O cia pasirodo Savaşa visos myli! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 04 07, 16:38)
kita vertus,meluoja abu,tai nebus kam kaltint lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2014 04 08, 08:22)
Ir as taip manau! biggrin.gif Galvojau, kad isimylejus iki tada, kai Nadia Çiçek bande isgint, kad ta nesuka romano universitete - parode nuotrauka, kurioj ji su Savaşu apsikabine. Va tada as persigalvojau ir maniau, kad tikrai ji nusivylusi vyrais, kaip Savaşas sake. O cia pasirodo Savaşa visos myli! wink.gif

aš ir iki tos nuotraukos maniau,kad gal myli,po to ėmiau kitaip galvot,o dabar vėl gryžau prie pirmos nuomonės ax.gif man Nadios ir jos draugo istorija analogiška Banu ir keremo iš"1001 ir vienos nakties",kur ir vienas mylėjo labiau nei kitas,kitam vis kažko dar reikėjo...tik čia atvirkščiai-vyras myli labiau...
aš,matyt,sustabarėjusi lietuvė,kolūkietė lotuliukas.gif nes man šiek tiek negražu,kai turkų filmuose vyrai taip lengvai verkia schmoll.gif gerai,kai parodo emocijas,bet kai jau pradeda žliumbti,tai...nepamenu Nadios vaikino vardo,bet dar serialo pradžia,o jis jau keliose serijose jau raudojo...na,čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 04 08, 12:56)
aš,matyt,sustabarėjusi lietuvė,kolūkietė lotuliukas.gif nes man šiek tiek negražu,kai turkų filmuose vyrai taip lengvai verkia schmoll.gif gerai,kai parodo emocijas,bet kai jau pradeda žliumbti,tai...nepamenu Nadios vaikino vardo,bet dar serialo pradžia,o jis jau keliose serijose jau raudojo...na,čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif

O man atvirksciai:)Visai nieko ziuret i jautrius vyrus:),as kai pati emocionalus zmogus, tai man netrugdo tos vyru asaros.Beje ir tam posakiui, kad tikri vyraui neverkia, as visai nepritariu:)Tegu tik issilieja, paskui su sirdim problemu maziau tures biggrin.gif Kazkas, juk minejo, kad reiktu i tuos serialus is kitos prizmes ziuret, nepamirstant, kad turkai, ne lietuviai:)tai ir verkia jie daug, ir isimyli greit, ir uzsiplieskia, kartais atrodo, visai lygioj vietoj...Zodziu, man pas juos viskas tinka ir patinka:))))))
Atsakyti
Kas per zodis "moshele" kuri taip tankiai filme naudoja,ka jis reiskia nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 08, 15:05)
Kas per zodis "moshele" kuri taip tankiai filme naudoja,ka jis reiskia nesuprantu  lotuliukas.gif

Gal brolio zmona? unsure.gif
Atsakyti