Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 21, 20:50)
Eina sau,as irgi s dydzio gold laukiu!!!  doh.gif kaip tik emiau s,nes xs galvojau bus trumpa...o dabar,pasirodo,sita bus per plati  swoon.gif

nepergyvenkit anksciau laiko, gal jums tas platumas ziuresis visai graziai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 21, 21:52)
Sitaip ir man dar ne... Kol kas dar dzinsai ir ilgom rankovem kazkas po apacia. Bet taip, ant FP sukneliu odinukes, kailines liemenes labai tinka  thumbup.gif

va as kazkoki piktuma turiu "ant liemeniu", bet ziuriu gerai draugauja su FP. mastau gal reiks atsiprasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau paklausti, ar jūs perkate FreePeople drabužėlius per tarpininkes ar pačios? Jeigu per tarpininkes, gal galėtumėte parekomeduoti per kurias? Būčiau labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(sirupee @ 2014 03 22, 08:10)
Sveiki,

Norėčiau paklausti, ar jūs perkate FreePeople drabužėlius per tarpininkes ar pačios? Jeigu per tarpininkes, gal galėtumėte parekomeduoti per kurias? Būčiau labai dėkinga:)

Per tarpininkes mirksiukas.gif Visos, kurios perka is JAV, perka ir is FP. Cia tarpininkiu temos 4u.gif
http://www.supermama...p?showforum=139

Kam idomu, idedu Sierra Valley gold suknele ant saves. Man rodos, sita spalva dar nedemonstruota biggrin.gif

user posted imageuser posted image

Ilgis tai man tikrai normalus, ne per trumpa. Vistik skelbimuka idejau isparduotuveje ax.gif
Atsakyti
VVaiva, labai graziai atrodo suknute thumbup.gif
Atsakyti
Vvaiva, man ant jusu dailiai atrodo
Atsakyti
Vvaiva, gražu wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites! wub.gif
Reikia pamastyt tada del jos. Gal jau pati nezinau, ko noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 22, 12:43)
Aciu, mergaites!  wub.gif
Reikia pamastyt tada del jos. Gal jau pati nezinau, ko noriu  doh.gif  biggrin.gif

Graziai atrodai 4u.gif
O cia tas papuosaliukas naujasis pirmoje foto? cool.gif
Atsakyti
esu tylioji FP gerbeja is forumo skaitytoja 4u.gif , bet negaliu nepagirti Vvaiva labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Vvaiva as irgi prisidedu prei bendros nuomones, kad Jums suknele tinka wub.gif Ji neaptempta, bet man graziai ant Jusu ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 03 22, 11:52)
Graziai atrodai  4u.gif
O cia tas papuosaliukas naujasis pirmoje foto?  cool.gif

Aciu! Taip, cia tas naujasis, fainas man thumbup.gif

QUOTE(ellijai @ 2014 03 22, 12:03)
esu tylioji FP gerbeja is forumo skaitytoja  4u.gif , bet negaliu nepagirti Vvaiva labai graziai atrodo wub.gif

Aciu! aciuks.gif
Tik prasom netylet, rodykit, komentuokit drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti