Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(VVaiva @ 2014 03 22, 18:31)
Uzsisakiau jau, laukiam abi  cool.gif Tik as S emiau, kazko manau, kad bus man geriau, nei XS... gal bent ilgesne  g.gif

Tos suknytes XS turiu, tuoj imesiu foto  mirksiukas.gif
Medziaga tokia pat, kaip tos Sierra Valley. Modelis irgi labai panasus

Laukiam foto clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 22, 17:31)
Uzsisakiau jau, laukiam abi  cool.gif Tik as S emiau, kazko manau, kad bus man geriau, nei XS... gal bent ilgesne  g.gif

Tos suknytes XS turiu, tuoj imesiu foto  mirksiukas.gif
Medziaga tokia pat, kaip tos Sierra Valley. Modelis irgi labai panasus

Laukiam drinks_cheers.gif thumbup.gif

O tai ir man turetu xs geras buti, kazkaip patiko tos ryskios spalvos, graziai turetu prie aulinuku ziuretis, dar gal koki dirziuka paderinsiu, laaabai laukiu foto bigsmile.gif
Papildyta:
Nors Sierra Valley nepasakyciau, kad suzavejo, nu nezinau, kazko vis dvejoju del jos, islyginau, pakabinau i spinta, bet vis galvoju gal parduot, gal i juoda pabandyt issikeist doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, foto turejau kompe 4u.gif
user posted image

Man patinka jos ta apacia high-low. Is nugaros tokia ilgoka net atrodo. Ai, ir sios rankogaliai su gumytem, ne sagutem, kaip Sierra.
Aisku, nuotraukoj to smulkaus rasto nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 22, 17:52)
Na va, foto turejau kompe  4u.gif

Grazu wub.gif ramiai lauksiu dabar, aciu, o apatine suknyte buvo prideta? Sulaukiau foto, galiu ramiai su vaiku i lauka iseit smile.gif))
Atsakyti
Vau vau vau wub.gif Vaivute wub.gif
Atsakyti
Aciu! aciuks.gif
Taip, mimsy, su apatine suknute mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutine suknele nuostabiai wub.gif
Atsakyti
Vvaivute - ant taves zymiai graziau, negu ant manekenes wub.gif Prie aulinuku super atrodo suknele thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu, mergytes nail.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 22, 17:52)
Man patinka jos ta apacia high-low. Is nugaros tokia ilgoka net atrodo. Ai, ir sios rankogaliai su gumytem, ne sagutem, kaip Sierra.

tikrai vau kaip graziai atrodai wub.gif reiktu Tau siust visas foto i FP. Nors ne, bendrai nesiusk schmoll.gif kitos pamate kaip graziai atrodo rubai viska ispirks, mums neliks lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Galetu duot kokiu nuolaidu, dovanu uz tas nuotraukas - siusciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar sia ir si nupirko ax.gif

megztinio vilna suviliojo, o tunikos/megztinio spalvytes blush2.gif
Atsakyti