Įkraunama...
Įkraunama...

Free People

QUOTE(limete @ 2014 04 05, 11:55)
O pedkelnes neskystos?  g.gif  as norejau jas imti, bet man jos tokios "kudos" pasirode  blink.gif

QUOTE(VVaiva @ 2014 04 05, 12:22)
Pedkelnes skystos  biggrin.gif Virsus tas ju plonas ir ne itin kokybiskas  ax.gif Bet man ju pati esme patinka, atrodo, kaip su kojinem virs keliu. Del to nusipirkau dvi poras ir nesioju  thumbup.gif Itariu, ilgai nelaikys jos, bet ai  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai skystos, apacios tai dar storesnes, bet virsus tai kaip popierius ir siaip nelabai tamprios ir patogios, as nestambi, bet ciut uzsitempiau, nezinau kaip didesniu ismatavimu merginos i jas ilistu,a o jos one size, zodziu man patiko, tik pati ideja, bet daugiau nepirksiu, juolab maciau ir pas mus tokio tipo pedkelnes, kazkokias panasias g.gif

Aciu merginos uz komplimentus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 04 05, 17:23)
]http://www1.macys.com/shop/product/free-pe...A_PARAMETER=BAG[/url], dydį S, sunset purple spalvos, irgi labai wub.gif

Labai idomu kokia jos tikroji spalva,kokios.spalvos apatine suknyte prie jos derintate?nes as kol negavau sukneles nezinau kuria uzsakinet....mastau apie kremine....
Atsakyti
mimsy, aciu, kad pasirodet 4u.gif Suknele isties labai daili 4u.gif
Atsakyti
Vvaiva,gal turi nuotrauką kaip realiai šis atrodo My Webpage
už kiek tau jį pavyko pagaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra*: 06 balandžio 2014 - 10:34
QUOTE(Andra* @ 2014 04 06, 10:33)
Vvaiva,gal turi nuotrauką kaip realiai šis atrodo My Webpage
už kiek tau jį pavyko pagaut?

Nea, neturiu foto. Galesiu padaryt, jei reikia, bet gal rytoj mirksiukas.gif
FP puslapy buvo jie po 70$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 06, 11:40)
Nea, neturiu foto. Galesiu padaryt, jei reikia, bet gal rytoj  mirksiukas.gif
FP puslapy buvo jie po 70$  4u.gif

Oi sad.gif kur aš tada buvau sad.gif tai jau virš 200$ širdis neleis mokėt.Gali tada net nefotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2014 04 06, 10:48)
Oi sad.gif kur aš tada buvau sad.gif tai jau virš 200$ širdis neleis mokėt.Gali tada net nefotkint  4u.gif

Ne ne, virs 200$ as ir nemokeciau ax.gif As ji sekiau FP, tik nupiginio ir ciupau, bet man rodos, per diena juos visus ir ispirko ax.gif
Atsakyti
VVaiva, batus 6pm pirkai? jei ne paslaptis uz kiek? 4u.gif

Gavau ta bliuskute su gifiuriniais intarpais,zalios spalvos,labai patiko,ypac,kad nera trumpa 4u.gif
si
http://www.freepeopl...7-467D5B4B7BEE/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 06 balandžio 2014 - 13:05
QUOTE(driu @ 2014 04 06, 12:58)
VVaiva, batus 6pm pirkai? jei ne paslaptis uz kiek? 4u.gif

Gavau ta bliuskute su gifiuriniais intarpais,zalios spalvos,labai patiko,ypac,kad nera trumpa  4u.gif
si
http://www.freepeopl...7-467D5B4B7BEE/

Taip, batus is 6pm. Tokia kaina, kaip dabar wink.gif Niekur daugiau ju su nuolaida neradau...
Bliuskyte labai miela atrodo wub.gif kaip dydis jos? Be nuolaidos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 04 06, 13:08)
Taip, batus is 6pm. Tokia kaina, kaip dabar wink.gif Niekur daugiau ju su nuolaida neradau...
Bliuskyte labai miela atrodo  wub.gif kaip dydis jos? Be nuolaidos pirkai?

imciau ir as juos,bet dydziu nebera sad.gif tik neaisku ar man aulas laisvas butu,negrazu kai siauras, ant taves lb graziai atrodo wub.gif

bliuskyte ebay pirkau,uz 55, S dydis tiko,nepasirode didinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 06, 13:20)
imciau ir as juos,bet dydziu nebera sad.gif tik neaisku ar man aulas laisvas butu,negrazu kai siauras, ant taves lb graziai atrodo  wub.gif

bliuskyte ebay pirkau,uz 55, S dydis tiko,nepasirode didinta smile.gif

Aha, aulas tai laisvas man, bet gerai visai... Kito modelio pintu, be kulno, yra dydziu, bet ju aulas siauresnis. Turiu panasius, tik kitokio pynimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 06 balandžio 2014 - 13:50
Merginos, kaip suprantu, daugelis esate šią pirkusios, gal galite pakomentuoti su kokiomis apimtimis koks dydis tiko/netiko?
http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG

Vvaiva, tu turbūt XS turi?

Atsakyti