Driu, o tą Jilly tee ir ėmėt iš FP puslapio, ar kur pigiau gal radot?
reik ir man jos, labai labai graži
QUOTE(Girl. @ 2014 03 19, 11:27)
ebay radau uz 55
VVaiva, skaiciau pareitoje temoje, kad gavai Fall-O-Day Twill Florence suknele, kaip ilgis?
QUOTE(Girl. @ 2014 03 19, 12:27)
As irgi jos noriu!
QUOTE(driu @ 2014 03 19, 11:52)
VVaiva, skaiciau pareitoje temoje, kad gavai Fall-O-Day Twill Florence suknele, kaip ilgis?
Nera trumpa ji man, virs keliu
http://www.freepeopl...1-620B10B9F1F6/
Ant manes gal vos ilgesne, nei foto
[quote=limete,2014 03 19, 10:27]
Niekada man batu nebus per daug
Vyras vakar, pamates, kad ziurineju batus, sako: ka, ir vel batus pirksi?! zinai, irengiam tau batu kambari,atnesim raskladuske-tai galesi su savo brangenybem miegot
Niekada man batu nebus per daug
Vyras vakar, pamates, kad ziurineju batus, sako: ka, ir vel batus pirksi?! zinai, irengiam tau batu kambari,atnesim raskladuske-tai galesi su savo brangenybem miegot
QUOTE(VVaiva @ 2014 03 19, 11:01)
Limete, tavo uzsakyta bliuskyte cia kaip graziai atrodo
Ta megzta dalis tokia ryskesne.
Tik idomu, ar tikrai bus tokia permatoma
Gundausi labai as ja 
Ta megzta dalis tokia ryskesne.
Tik idomu, ar tikrai bus tokia permatoma
man vakar jau nupirko ja
QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 19, 13:00)

as tai saviskiui nieko jau neberodau ir nebesakau, nes bamba, kad nespeju sunesiot
QUOTE(Andra* @ 2014 03 19, 13:55)
as laukiu sios. jau greitai tureciau gauti - butinai pakomentuosiu
Papildyta:
QUOTE(Ausriausias @ 2014 03 19, 13:49)
Ir sios laukiu, bet kiek veliau gausiu, nes tik savaitgali nupirko
Maciau diskutavote apie Free People gamybos batus. Siandien kaip tik vienus gavau Devout Metal Harness Boot:

Paskaicius atsiliepimus (kuriuose rase, kad didinti) emiau 40 dydi (siaip nesioju 41, peda 26,7 cm ilgio,plati). Dydis tiko
su 41 dydziu buciau paskendus. Del kokybes dar nezinau, panesiosiu tada suzinosiu

Paskaicius atsiliepimus (kuriuose rase, kad didinti) emiau 40 dydi (siaip nesioju 41, peda 26,7 cm ilgio,plati). Dydis tiko
QUOTE(Andra* @ 2014 03 19, 12:55)
i sia as jau visa savaite spoksau, bet vis nesiryztu
QUOTE(sandrixxx @ 2014 03 19, 13:04)
Maciau diskutavote apie Free People gamybos batus. Siandien kaip tik vienus gavau Devout Metal Harness Boot:
su 41 dydziu buciau paskendus. Del kokybes dar nezinau, panesiosiu tada suzinosiu 
QUOTE(enura @ 2014 03 19, 14:11)
Nieko nera amzino