Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pažvelgsi,ten-POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2014 03 25, 14:50)
Aš auginau rožinį Mikado  4u.gif Su viskuo, ką pasakė Kamanė sutinku, tik ne "jamsus" buvo maniškiai (bo nežinau, kas tas yr  unsure.gif )

Man jis kiek per žemas pasirodė, kad augint metai iš metų, ir sirgt dėmėtlige greit pradėjo. Šiaip tikrai derlingi, poskaniai  4u.gif

lotuliukas.gif
tamsus, bet man jau akyse "pajamsejo" matomai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 15:23)

Ratuotas, linksmas ir labai talpus trijų aukštų triratukas:

Nu praktiškas koks, parodysiu vyrui, gal ką nors sumeistraus. Dėkui. Šiaip tai ir su tačka kartais mažesnius vazonus vežam.
Bet koks šiltnamis didelis, kiek daigų telpa?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 25, 15:45)
Aha,geras daiktas  thumbup.gif Ale aš saviškiui net nerodysiu.Bo, tai jam naujos svarkės prireiks virinimui,dar kokio velnio. Ir vis tiek pabaiga aiški:davai,perkam va tokį,geriau :
http://www.alio.lt/q...ID49416982.html

Svarkę galiu išnuomuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 14:23)
Mano vyrui pagailo manęs kai iki šiltnamio kasdien numindavau keliolika reisų su dėžėm pilnomis daigų. Tereikėjo trijų seno dviračio ratų, truputį išmonės, šiek tiek nenuobodaus darbo ir mano daigai jau ne pirmi metai vienu reisu nukeliauja iki šiltnamio. Vakare juos parsivežu namo ir įvarau į garažą. Dėžių nenuiminėju, palieku per naktį, ryte daigai vėl keliauja į šiltnamį. Šiltnamyje iškraunu.

Ratuotas, linksmas ir labai talpus trijų aukštų triratukas:

Koks šaunuolis vyras, kad tokį sumeistravo thumbup.gif Kai tolėliau tenka eiti tai tikrai tokia piremonė praverčia smile.gif

Man pasisekė- toli nereikia baladotios, šiltnamis priešais langus. Jei reiktų tai irgi kažką mąstyčiau.
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 25, 14:38)

Čia vieną miškelį matėm. O kur Jūsiškis Marmande miškelis? Neparodysite? Bijote, kad nužiūrėsime? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 25 kovo 2014 - 15:03
Ex tavo vyras bis.gif bis.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 25, 15:05)
Koks šaunuolis vyras, kad tokį sumeistravo  thumbup.gif Kai tolėliau tenka eiti tai tikrai tokia piremonė praverčia  smile.gif

Man pasisekė- toli nereikia baladotios, šiltnamis priešais langus. Jei reiktų tai irgi kažką mąstyčiau.
Papildyta:
Čia vieną miškelį matėm. O kur Jūsiškis Marmande miškelis? Neparodysite? Bijote, kad nužiūrėsime?  g.gif

doh.gif marmande? parodyti doh.gif ne ne ne schmoll.gif , net vaisiu nerodysiu, mano A.Z. uzlus nuo zyzimo, kad seklomis pasidalinciau. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Galesiu parodyti veleleliau samo menkucius 60 rusiu lovelius, bet tik ryt, kai pafotkinsiu ax.gif

dar ka domina keletas zydinciu balkoninuku ir betalux blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 25 kovo 2014 - 15:09
ujazau kokia tačkė ant parodos išmesta wub.gif

mano mini miškelis https://plus.google....445181468739201 jei tik matysis, aišku. Aišku, nei į tortą nei į grožį nepretenduoju, bet bele auga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 25, 16:08)
Ex tavo vyras bis.gif  bis.gif
Papildyta:

doh.gif marmande? parodyti doh.gif  ne ne ne schmoll.gif , net vaisiu nerodysiu, mano A.Z. uzlus nuo zyzimo, kad seklomis pasidalinciau. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Galesiu parodyti veleleliau samo menkucius 60 rusiu lovelius, bet tik ryt, kai pafotkinsiu ax.gif

Bet tai kai skūpumas verysad.gif Gaila gerų sėklų ane? lotuliukas.gif
Aš ir savo išstypėlius parodysiu kai fotosesija bus ax.gif Čia ne vien pomidorų ligom galima užsikrėst, bet ir dar visokiom, pvz. transporto priemonių. Parodžiau MB, sakau kažko panašaus reiktų, pažiūrėjo kaip į kokią berazūmę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 25, 15:08)

mane domina, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Marmeladai, nu fantastika. O kaip parišti kai kurie thumbup.gif biggrin.gif Liuksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 25, 15:17)
Marmeladai, nu fantastika. O kaip parišti kai kurie  thumbup.gif  biggrin.gif  Liuksas  biggrin.gif

blink.gif a ten įspanginat net siūlus doh.gif ax.gif
Dabar jau biski paaugę, ten foto prieš gerą savaitę darytos, jei ne daugiau, dabar čiut aukštesni jau, ir po lapukų pora jau turi daugiau. išvežiau šiandien visą padėklą į šaltąją- tegu grūdinasi, tokio triračio neturiu, į šiltnamį vaikščiot tingiu, tai atgabenau šaltai ir šviesiai- tegu gyvena. Tik vat saulytė tai galėtų biski pasirodyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 25 kovo 2014 - 15:25
Panasus ir pas mane dydziu, kaip pas marmaleda ax.gif Tik neparisti kol kas biggrin.gif

Cia man kazkas su akim pasidare, ar fona supermamu psl. pakeite?, ryskesnis lyg kazkoks, ruzavas
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 25, 15:25)

Cia man kazkas su akim pasidare,

nu mano akys tą patį rodo, net perkroviau puslapį. Gal ekranas jau užlinkt bando, kad spalvos ryškėja?
Atsakyti