Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pažvelgsi,ten-POMIDORAI

QUOTE(Lusasita @ 2014 03 25, 18:54)
aga, IVET  man patinka . Kelinti metai auginu . Ir skonis kaip hibrido, tai visai neblogas man, ir ankstyvesnis

tai gerai, kad geri, maniškiai IVET'ai su kosmonautais volkovais patys didžiausi iš visų kitų daigų. Kai nesu auginusi, tai kartais suabejodavau, ar pasiteisins naujiena. Nu bet dabar bus ramu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 17:26)
biggrin.gif
Papildyta:

Čia aš, amarile, kalta. Mano daržo karieta sukėlė temoj tam tikrą sąmyšį ir paniką  lotuliukas.gif

Mat kaip,o aš atvirkščiai,pagalvojau,kad mažai skaitai temą per jos platumą.Reiks atsiprašyt ir man in tą karietą pažiūret. Naktį kelionese praleidau,tai ne ta koja iš mašinos išlipau mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 25, 18:36)
Gal visgi reik pabandyt ir man. Skaniai atrodo.

Adija, nu ką aš sakiau - ne TIE Mikado  tease.gif

Ne man skirtas postas, bet ir aš esu auginusi Mikada Rozovaja. Ne ypač derlingi, normaliai taip, bet pomidorai skanūs. Auginau Aelitos firmos va tokius
http://orel-baby.ru/...-krupnoplodnyj/
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 18:11)
Ne man skirtas postas, bet ir aš esu auginusi Mikada Rozovaja. Ne ypač derlingi, normaliai taip, bet pomidorai skanūs.

ammm... o tai gal reik kartu augint Микадо Розовый ir Микада Розовая, kad derlingumas geras būtų? mastau.gif Ar čia vis dėlto tas pats pomidoras turėtų būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 kovo 2014 - 18:42
QUOTE(saintlina @ 2014 03 25, 19:23)
ammm... o tai gal reik kartu augint Микадо Розовый ir Микада Розовая, kad derlingumas geras būtų?  mastau.gif

O kam tau reikia tuos Mikadus kergt? Taigi turi labai derlingą Orliną Kliuv'ą, Rozovą Miod'ą. Ko suki į kairę, gerbk juos ir mylėk, gi dera kuo puikiausiai. Ir skanūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 18:42)
O kam tau reikia tuos Mikadus kergt? Taigi turi labai derlingą Orliną Kliuv'ą, Rozovą Miod'ą. Ko suki į kairę, gerbk juos ir mylėk, gi dera kuo puikiausiai. Ir skanūs drinks_cheers.gif

oi, tie tai, be jokios abejonės, pasėti ir užima garbingą vietą ant palangės. O tai sakai, šituos turint galima anų nebenorėt?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 03 25, 17:26)
Kai vežu pomidorų daigus, tai ir abi mano katės įlipa pasivėžinti iki šiltnamio smile.gif

jaučiu, maniškės irgi norėtų.. smile.gif
Atsakyti
Na, pikiavau biski pomidoru, koki trecdali, kurie buvo tinkami ir uzbaigiau paprikas, nes jau nebesusitvarkaiu su jom ant palanges. Tai pabaigus darbus prisedau pasiskaityt temukiu uz 3 dd,uatsipalaidavau visiskai, vel gerai miegosiu . Labai visokiu idomybiu pamaciau ir perskaiciau ir net apie save ...buvo parasyta ''buoze'' o tai mano ''praishozdenije'' tokia, tai dabar nezinau ar cia kaip pasidziaugt man ar ne g.gif Bet ne apie mane rase kazkas, tik tarp kitko cia.
O Ex karietaite ir man patiko, kad as tokia tureciau bigsmile.gif O tai kasmet uzsiauginusi vargais negalais butinai kur nors pries seja-sodinima ismetu su visa deze ar tase ir nuostolis, o dar blogiau kai eidama koja uzsikabinu uz kokio sapo ir issitiesiu su visais savo ispuoseletais daigeliais is kuriu vos puse sveiku lieka.
Mano Ivet vieninteliai siemet nedaigus is 3 pasetu isdygo 1 , nors laukiau ilgai ilgai t.y. 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 25, 19:46)
O tai sakai, šituos turint galima anų nebenorėt?

Nežinau smile.gif Jei labai norisi paragaut, pasisėk, augink vieną daigą paragavimui ir sužinosi ar kitais metais jų norėt ar ne wink.gif Pas mane buvo "mergina" Mikada, o pas tave "vaikinukas" Mikado. Gal kažkuo skiriasi g.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labarytis smile.gif Sakykit, ar tokiu oru gabenat į šiltnamius daigus savo? Maniškiai antrą dieną iš eilės lieka namuose, bet jau vaizdas vaizdelis, sukinėju indelius po dukart per dieną, jokio progreso nematyt šitoj prieblandos zonoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 26, 09:08)
Labarytis  smile.gif  Sakykit, ar tokiu oru gabenat į šiltnamius daigus savo? Maniškiai antrą dieną iš eilės lieka namuose, bet jau vaizdas vaizdelis, sukinėju indelius po dukart per dieną, jokio progreso nematyt šitoj prieblandos zonoj  unsure.gif

Aš tai nenešu, laukiu šilumos ir saulutės. Irgi jau antra diena lieka namie mano daigai. Mažiesiems lempas uždegu.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 26, 09:13)
Aš tai nenešu, laukiu šilumos ir saulutės. Irgi jau antra diena lieka namie mano daigai. Mažiesiems lempas uždegu.

oi, as tai nesu. Panasu,kad jiems netgi tai ir patinka. Atsigave tokie. O pas mane tikrai,kad prieblandos zona, tik paprikos namie sedi, tas tai bijau kur nesti.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 03 26, 09:08)
Labarytis  smile.gif  Sakykit, ar tokiu oru gabenat į šiltnamius daigus savo? Maniškiai antrą dieną iš eilės lieka namuose, bet jau vaizdas vaizdelis, sukinėju indelius po dukart per dieną, jokio progreso nematyt šitoj prieblandos zonoj  unsure.gif

Ui, aš irgi namie palikau, ką gi jie veiks šiltnamyje tokiu oru??? Drėgna ten baisiai nuo tokio lietaus ir ir dar vėsu schmoll.gif
Atsakyti