Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune 3

QUOTE(Rednaxell @ 2015 03 19, 10:34)
Dėl langų, tai jie ne į vieną pusę turbūt bus - ne vien į Savanorius?



Niekaip nesuprantu, į kurią pusę turi žiūrėti langai, kad būtų gerai g.gif vienoje pusėje Savanoriai, visur kitur aplink sandėliai ir pan. Be to, visiškai šalia yra Birželio 23-iosios sankryža, kuri dabar turbūt viena problematiškiausių ir labiausiai užsikišusių Kaune; ten amžini kamščiai, ypač piko metu. Išvažiavimas ir parvažiavimas neturėtų būti patogus - dabar į kairę toje sankryžoje sukti iš savanorių neleidžia, aplinkinėse gatvėse irgi visur kamščiai... Jei galvočiau pirkti, pabandyčiau išvažiuoti iš to kiemo ryte, ir paskui parvažiuoti vakare...
Atsakyti
Nieks neturit jokių atsiliepimų apie "Kamšos namus"?
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 10 28, 11:25)
Niekaip nesuprantu, į kurią pusę turi žiūrėti langai, kad būtų gerai g.gif  vienoje pusėje Savanoriai, visur kitur aplink sandėliai ir pan. Be to, visiškai šalia yra Birželio 23-iosios sankryža, kuri dabar turbūt viena problematiškiausių ir labiausiai užsikišusių Kaune; ten amžini kamščiai, ypač piko metu. Išvažiavimas ir parvažiavimas neturėtų būti patogus - dabar į kairę toje sankryžoje sukti iš savanorių neleidžia, aplinkinėse gatvėse irgi visur kamščiai... Jei galvočiau pirkti, pabandyčiau išvažiuoti iš to kiemo ryte, ir paskui parvažiuoti vakare...


Butų langai bus į Birželio 23-iosios arba į centro pusę. Dėl kainos, tai tikrai yra viena geriausių, jei ne geriausia kvadrato kaina Kaune.
Pati gyvenu prie tos sankryžos, didelių problemų dėl kamščių nepatyriau, nors pastaruoju metu renkuosi važiuoti pro Taiką, nes nebegalima iš birželio 23-iosios sukti į kairę į Savanorius sad.gif. Bet manau vis tiek turi susitvarkyt reikalai su ta sankryža, netikiu, kad taip ir paliks.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas ką girdėjo apie šitą:http://ad.ntzemelapis.lt/210288122

Žiūrėjom Romainius- atkrito dėl darželių\mokyklų. Kūdikis 4 mėn., o būstas jau bus paskutinis. Dar Aleksote žiūrim, keli variantai yra, bet jei jau mieste liekam, tai ir Dainava tinka, koks skirtumas.. Paprotinkit į ką atsižvelgti dar, nesinori nagus graužtis paskui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(inutia @ 2016 01 11, 23:17)
Sveiki,

gal kas ką girdėjo apie šitą:http://ad.ntzemelapis.lt/210288122

Žiūrėjom Romainius- atkrito dėl darželių\mokyklų. Kūdikis 4 mėn., o nūstas jau bus paskutinis. Dar Aleksote žiūrim, keli variantai yra, bet jei jau mieste liekam, tai ir Dainava tinka, koks skirtumas.. Paprotinkit į ką atsižvelgti dar, nesinori nagus graužtis paskui sad.gif

sakyciau.l.geras.variantas,kaina-sito-http://ad.ntzemelapis.lt/210288122,tik.kampini.imkit.Viska-isvardijot-mokykla,darželis.Aleksotas-toli-nesiriinkciau,Romaiiai-nera.mokyklos.
siulyciau,kad.istatytu.katila.susitarti,nes.jus.pati.pigiau.nenupirksitstatytojai.žino.ir.gauna-pigiau..Kai.pažejom-kiek-mum-kainave-butu,gerai,kad,statytojas.istate--sutaupem.daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 08 kovo 2016 - 10:38
Sveiki,

ką galvojat Kaune apie Linkuvos namus? 80 kvadratu per 2 aukstus kaip ir nieko http://www.linkuvosnamai.lt/ .
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2016 05 12, 14:58)
Sveiki,

ką galvojat Kaune apie Linkuvos namus? 80 kvadratu per 2 aukstus kaip ir nieko http://www.linkuvosnamai.lt/ .

Nesąmonė cool.gif Net senuose blokiniuose butuose 4 kambarių butai yra didesni, o čia dar per du aukštus doh.gif Tai reiškia, kad išsimeta dalis ploto laiptams... Antrame aukšte ne kambariai, o kišenės. Blogai, labai blogai... Viskas gražiai atrodo tik plane, realiai vietos labai mažai.
Vita irgi ne rojus. Girdisi triukšmas nuo via Baltica. Susisiekimo ten JOKIO. Reikalingos dvi mašinos ir laikas vaikams vežioti..
Atsakyti
Sveiki,
nors tema sena ir apmirusi, tikiuosi, kad užmatys gyvenantys UAB "Miesto namai" statytuose namuose. Yra keli kvartalai "A klasės namai":
"Prie miško" Mastaičiuose,
Narsiečių g. Aleksote,
Seminarijos g. ir Varpo g. Sargėnuose.
Domina viskas: kokybė, garantija, kainos nuderėjimas, išplanavimo patogumas, brokas ir panašiai.
Dar yra ir senesnis jų projektas Šermukšnių g. tarp Aleksoto ir Garliavos.

Gal kas gyvena minėtuose A klasės namuose? Gal kam statė ši bendrovė kitur namą? Pasidalinkite atsiliepimais labai prašau. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas girdėjote apie šiuos statytojus? Gal kas esate ir būstą įsigijąm domina tiek technine, tiek ir popierines puses.

https://m.aruodas.lt/2-882835/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 25 birželio 2017 - 17:49
Labas rytas.
Gal kas kazka zinot apie SKANDEA projekta? Galbut gyvenat? Galvojam isigyti ten buta, bet tai pirmas statytojo projektas, tai kazkaip baisu del garantiju.
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2017 06 25, 18:49)
Sveiki. Gal kas girdėjote apie šiuos statytojus? Gal kas esate ir būstą įsigijąm domina tiek technine, tiek ir popierines puses.

https://m.aruodas.lt/2-882835/

Sveiki, ar radot kokios informacijos,nes ir mus labai domina?
Aciu!
Atsakyti
Supermamos žiūriu visai apmirę, bet gal, kas užmatys biggrin.gif
Domina komentarai apie PARKO APARTAMENTAI, Aleksote, Kaune https://butai.parkoapartamentai.lt/
Atsakyti