QUOTE(Newesta @ 2011 01 20, 18:48)
bet wa yra problema, kai pilwuko dar nesimato, ir nieks nenujaucia, kad tau blogai, wimdo ir t.t.
ka tada darote? as i darba mikruskej vaziawau, tai taip sukrate, kad teko pavaziuot tik 1 stotele, ir lipt

nes galwojau wietoje supykins

oxx, tada pakwiepawau grynu oru, nusipirkau negazuoto mineralinio, ir ilipau i autobusa..o jis, kaip tycia wisas prigrustas...oro wisiskai ner

tai gal po 2 stoteliu teko islipt...galwojau apalpsiu..bet nieks nieko, kaip wisad nepastebi, o tik ziuri swes =] tai wat mamytems, kurios jau turi

gal dazniau uzleidzia =]
Mano pilvukas matosi, bet užleidę niekas nėra nei karto iki šiol. O šiaip naglai lendu ir viskas. Bobulkos lenda pirmos, o aš dar prieš jas užlendu,galvoju tegul burba ką nori. Nesuprantu kokios gali būti privilegijos joms. Aš lygiai taip pat perku bilietą kaip ir jos,taigi lygiai tokia pat teisę turiu atsisėsti, tuo labiau,kad tos kai kurios bobulkos geriau stovi ant kojų nei aš.
O kai nesimatė pilvuko,tai labai puikiai jaučiausi, pykino labai mažai,tai pastovėdavau tada, nes jėgų turėjau tiek pat kiek ir ne nėščia