QUOTE(Gemma @ 2014 03 31, 11:29)
eikit į deklaraciją, spauskit raudoną šauktuką, o tada dukart su pele spragtelkit kiekvieną raudoną varnelę, kad parodytų, kuris langelis blogas, ir užpildykit/pataisykit kur reikės
ten greičiausiai tik 0 reikės surašyti 28, 30, 37, 39, 42 ir 43 langeliuose.
Papildyta:
jei vaikui daugiau nei 3 m. reikia susitvarkyti ligonių kasose draudimą, nes sodros lėšomis draudžiama, kol vaikas iki 3 m., popieriai sutvarkomi, kai kreipiatės dėl išmokų. o vėliau yra draudžiama ligonių kasose. jei nesusitvarkote popierių, jūs nelaikoma drausta. bet čia mamos anksčiau yra rašiusios, kad sutvarko ir atbuline data. tai gal ir jūs taip galit? tada pasinaikintų skola už PSD, ir atgautumėt GPM
o VMI į ankstesnę deklaraciją tiesiog nekreips dėmesio, nes vertinama yra tik pati paskutinė pateikta deklaracija.
nu ten man nemeta jokiu raudonu varneliu,arba as ju nerandu tiesiog,o man ismeta va tokiu uzrasu daug
Klaidų: 23 Perspėjimų: 1 .
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308T(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308V(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: GPM308R priedas nėra pildomas, kai nėra GPM308V priedo arba GPM308V priedas yra, bet V3 laukelyje įrašytas 1.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308P(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308N(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308R(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308K(1) yra neužpildytas. Užpildykite priedą arba jį pašalinkite.
KLAIDA: Pridėtas priedas GPM308S(1) y ir panasiai
Papildyta:
aj ir tiesa,man VMI kai buvau tai paskaiciavo tik uz vaikus,o kodel jie netikrino dokumento uz ta laika,kai 2013 metais dirbau?va del jo man ir neaisku