sveikos, turiu klausima del pinigeliu grazinimo uz sumoketas palukanas. 2008 m. kartu su vyru paemem paskola bustui, bankas nuskaito pinigelius nuo mano korteles ir mokesciu inspekcijai atitinkamai informacija ir pateikia, t.y. tik mano preliminarioje deklaracijoje matosi sumoketos bankui palukanos. man pajamos neleidzia grazinti maksimalios sumos... tai va ir galvoju ar imanoma i vyro deklaracija irasyti tas palukanas ir taip grazinti daugiau pinigeliu?
gal kuri susiduret su tokiu klausimu?

Sveikos,
Gal kas gali padeti suisvykimu is Lietuvos deklaravimu
Parasiau nuo kada isvyko su visasm is LT, ir paspaudus sauktuka meta, kad neiterptas joks priedas
Tai nzn ka ten iterpt, jei zmogus isvyko....
Gal kas gali padeti suisvykimu is Lietuvos deklaravimu

QUOTE(juvi @ 2014 04 20, 00:14)
sveikos, turiu klausima del pinigeliu grazinimo uz sumoketas palukanas. 2008 m. kartu su vyru paemem paskola bustui, bankas nuskaito pinigelius nuo mano korteles ir mokesciu inspekcijai atitinkamai informacija ir pateikia, t.y. tik mano preliminarioje deklaracijoje matosi sumoketos bankui palukanos. man pajamos neleidzia grazinti maksimalios sumos... tai va ir galvoju ar imanoma i vyro deklaracija irasyti tas palukanas ir taip grazinti daugiau pinigeliu?
gal kuri susiduret su tokiu klausimu?

Sveiki. Taip, galit pasidalint po reikiama suma kartu su vyru, tik kai pildysit L priedą pas vyrą deklaracijoje, į L3 langelį įrašykite savo asmens kodą

Sveikos. Turiu klausimą, nuo 2014 m. keitėsi PNPD dabar 200Lt. Ar kiekvienam dirbančiam tėvui taikoma po 200 Lt už pirmą ir kt. vaikus?

Sveikos,
Norejau paklausti, deklaravusios kovo gale-balandzio pradzioje,gal jau kas gavo pinigelius?
Norejau paklausti, deklaravusios kovo gale-balandzio pradzioje,gal jau kas gavo pinigelius?

QUOTE(Letta26 @ 2014 04 22, 13:21)
Sveikos. Turiu klausimą, nuo 2014 m. keitėsi PNPD dabar 200Lt. Ar kiekvienam dirbančiam tėvui taikoma po 200 Lt už pirmą ir kt. vaikus? 

Vienam tėvui po 100 Lt už vaiką, nesvarbu pirmas ar trečias. Abiem tėvam kartu 200 Lt
Papildyta:
QUOTE(Veidrodine* @ 2014 04 22, 13:42)
Sveikos,

Kai kas gavo, kai kas ne, aš kovo gale deklaravau, bet dar negavau, kiti balandžio pradžioj ir jau gavę
QUOTE(Letta26 @ 2014 04 22, 14:21)

Deklaruoji už 2013, o kitais metais jau bus po 200lt. (man taip aiškino VMI)
QUOTE(viltuse @ 2014 04 22, 19:20)
Deklaruoji už 2013, o kitais metais jau bus po 200lt. (man taip aiškino VMI)
Tas tai taip, už 2013 sena tvarka likus, čia bus kai deklaruosim 2015 metais už 2014. Bet gal žmogus domisi kiek jam priklauso PNPD dabar darbe

Pildant deklar.pamaciau,kad turiu skola(nesumokejau uz zeme
)
masciau,kad po deklararacijos grazinimo sumokesiu,turejau vilty,kad atsiskaiciuos,nors nebuvau tikra kad vienas"stalas"
Dabar gavau deklaruotus pinigus ir matau,kad tik skirtumas sumoketas,tai ar gali buti,kad jie atsiskaiciavo?
siandien gavau,tai ant skolos nesimato,kad moketa

masciau,kad po deklararacijos grazinimo sumokesiu,turejau vilty,kad atsiskaiciuos,nors nebuvau tikra kad vienas"stalas"
Dabar gavau deklaruotus pinigus ir matau,kad tik skirtumas sumoketas,tai ar gali buti,kad jie atsiskaiciavo?

QUOTE(laumir @ 2014 04 22, 22:21)
Pildant deklar.pamaciau,kad turiu skola(nesumokejau uz zeme
)

ziurekite mano vmi- apskaitos kortele-prievoles delspingiai. Jei grazino maziau, vadinasi padenge skola
laba diena
gal galit pasakyt,kas negerai?
35 langely kai nurodau saskaita vis rodo klaida po pridavimo ? 4 kartus rasiau ir skirtingas vistiek netinka.
raso : GPM308_2 lapas. Klaida - VMI neturi duomenų apie Lietuvos Respublikoje esančiame banke ar kitoje kredito įstaigoje esančią sąskaitą arba tai nėra atsiskaitomosios sąskaitos (litais) numeris.

35 langely kai nurodau saskaita vis rodo klaida po pridavimo ? 4 kartus rasiau ir skirtingas vistiek netinka.
raso : GPM308_2 lapas. Klaida - VMI neturi duomenų apie Lietuvos Respublikoje esančiame banke ar kitoje kredito įstaigoje esančią sąskaitą arba tai nėra atsiskaitomosios sąskaitos (litais) numeris.

QUOTE(ugne23 @ 2014 04 23, 13:08)
laba diena

ar savo sąskaitos numerį įrašote? ar tikrai sąskaita yra atsiskaitomoji ir litais (ne kreditinė, ne mokėjimo kortelės ir t.t.). jeigu taip, skambinkit 1882