Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

sena tema
Atsakyti
O gal žinot kas nors kur geriausia vieta prie Los Angeles ar San Diego pagulėti paplūdimyje kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(Nosyte_ @ 2014 03 20, 09:08)
O gal žinot kas nors kur geriausia vieta prie Los Angeles ar San Diego pagulėti paplūdimyje kelias dienas?

galit coronado salos papludimiu pasidomet jei SD, LA Santa Monica, o tarp siu dvieju miestu tai man San Clemente papludimys ir miestukas smagus.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 03 20, 21:56)
galit coronado salos papludimiu pasidomet jei SD, LA Santa Monica, o tarp siu dvieju miestu tai man San Clemente papludimys ir miestukas smagus.

Ačiū labai! Pasiziurejau, kad tas Coronado visai fainas, tai turbut reiks galvoti ten kazkur ir apsistoti, kad netoli oro uostas butu griztant namo i Europa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosyte_ @ 2014 03 21, 05:32)
Ačiū labai! Pasiziurejau, kad tas Coronado visai fainas, tai turbut reiks galvoti ten kazkur ir apsistoti, kad netoli oro uostas butu griztant namo i Europa smile.gif

o isskrendant is San Diego? Coronado yra tik kitoj pusej tilto nuo centro, o oro uostas miesto centre, tai tikrai netoli.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 03 21, 22:36)
o isskrendant is San Diego? Coronado yra tik kitoj pusej tilto nuo centro, o oro uostas miesto centre, tai tikrai netoli.

Dar galutinai pasižiūrėsim, nes jei iš LA skristi, tai su 1 persėdimu namo, o jei iš SD, tai turbūt nėra tiesioginių į Eurpoą g.gif
Atsakyti
Pigūs skrydžiai į JAV iš Europos nuo 187 EUR į abi puses
Pigus skrydziai
Atsakyti
QUOTE(Nosyte_ @ 2014 03 24, 04:35)
Dar galutinai pasižiūrėsim, nes jei iš LA skristi, tai su 1 persėdimu namo, o jei iš SD, tai turbūt nėra tiesioginių į Eurpoą  g.gif

yra vienintelis variantas - su British Airways i Londona.
Atsakyti
Ar galima i USA rankiniame bagaze ivezti tris dezutes saldainiu is Lietuvos? Noriu, kad sese man parveztu, bet bijau, kad is jos atims, kai tikrins. Ji skristu tik su rankiniu bagazu
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2014 04 03, 19:14)
Ar galima i USA rankiniame bagaze ivezti tris dezutes saldainiu is Lietuvos? Noriu, kad sese man parveztu, bet bijau, kad is jos atims, kai tikrins. Ji skristu tik su rankiniu bagazu

žinoma, kad galima smile.gif
Atsakyti
Zinau, kad yra daug maisto ivezimo apribojimu i USA, bet del saldainiu nezinau...

QUOTE(doviliuxs55 @ 2014 04 03, 21:17)
žinoma, kad galima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2014 04 03, 20:14)

Galima aš turėjau rankiniame bagaže saldainių.
Atsakyti