Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Draugas pirma karta skrenda lektuvu Vilnius-Kopenhaga-Newark, gal kas galit paaiskinti kaip viskas vyksta nusileidus Kopenhagoj? Ar reikia isnaujo prisiregistruoti, ar reikia pasiimti bagaza,ar toli reikia eiti iki isskridimo vartu? Skrydis jau antradieni, o as labiau pergyvenu negu jis g.gif
Atsakyti
Jei skrydis testinis, tai nieko pasiimt ir perregistruot nereikes. Paprastai oro uostuose viskas buna pakankamai paprasta ir aisku. Pagal savo skrydzio duomenis galit paziuret, kur islipsit ir kur lipsit I kita lektuva, oro uosto zemelapyje.

QUOTE(sandra8296 @ 2014 04 05, 08:08)
Draugas pirma karta skrenda lektuvu Vilnius-Kopenhaga-Newark, gal kas galit paaiskinti kaip viskas vyksta nusileidus Kopenhagoj? Ar reikia isnaujo prisiregistruoti, ar reikia pasiimti bagaza,ar toli reikia eiti iki isskridimo vartu? Skrydis jau antradieni, o as labiau pergyvenu negu jis g.gif

Atsakyti
Sveiki,
Gal ne visai i tema , bet skrydis i JAV kuria kompanija rinkis, kuri patikimesne Italu Aitalia ar Sveicaru Wiss?
Atsakyti
Gal kas pastebejote statistika ar i Bostona rugpjucio 14-22 dienomis buna pigiu bilietu i viena puse?
Atsakyti
Gal galite kas nurodyti tikslia nuoroda, kur galima esta uzsipildyti? nes esta.lt kazkaip nepatikimai man atrodo.. o perziurejus sena tema dabar taip greit atsakymo nerandu =/
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2014 04 06, 19:44)
Sveiki,
Gal ne visai i tema , bet skrydis i JAV kuria kompanija rinkis, kuri patikimesne Italu Aitalia ar Sveicaru Wiss?

abi patikimos, nes siaip ES neleidzia nepatikimom skraidyti savo oro erdvej, kaip ir JAV. wink.gif

QUOTE(ra2ga @ 2014 04 07, 03:16)
Gal kas pastebejote statistika ar i Bostona rugpjucio 14-22 dienomis buna pigiu bilietu i viena puse?

Abejoju, nes vasara visada brangiau, o rugpjucio gale daug studentu grizta is atostogu gimtinese, ir siaip zmones po vasaros atostogu - tai lektuvai perpildyti buna ir be dideliu nuolaidu.

QUOTE(Laukinukee @ 2014 04 07, 13:11)
Gal galite kas nurodyti tikslia nuoroda, kur galima esta uzsipildyti? nes esta.lt kazkaip nepatikimai man atrodo.. o perziurejus sena tema dabar taip greit atsakymo nerandu =/

https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Atsakyti
Mano akimis, tai čia pats pikas. Tikrinau šias datas nuo sausio 11d. kol galų gale nusprendžiau koreguot planus pagal bilietų kainas. Tiesa, buvau atradus kiek pigesnius bilietus su Air France iš Varšuvos 08.13 (išvykimas), bet kai tiko kaina, netiko atvykimo laikas (niekingom keliom valandom pervėlai nusileidžia, nei man reik).

QUOTE(ra2ga @ 2014 04 07, 10:16)

Atsakyti

https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
[/quote]

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 04 07, 22:04)

QUOTE(Blusiukė @ 2014 04 07, 23:32)

supratau, ieskau bilietu irgi busimai studentei... reiskia stebuklo galiu ir nesulaukt.
Ar per Rekjavika skraidet kas? kaip linijos Icelandair ar kas bandet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2014 04 07, 10:16)

Man atrodo gal pigiau skristi i New Yorka, o po to is New Yorko i Bostona. As kai skridau i JAV atskridau i New Yorka ir po poros valandu skridau i Bostona, tik nezinau kiek kainavo bilietas, nes ne pati pirkau,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 08 balandžio 2014 - 09:43
QUOTE(MajaLi @ 2014 04 08, 10:40)
Man atrodo gal pigiau skristi i New Yorka, o po to is New Yorko i Bostona.

aga, ir taip ziuriu. tik zinau, kad su Megabus NY-Bos galima uz 3dol. nuvaziuot - 4val. uzims kelione.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2014 04 08, 10:48)
aga, ir taip ziuriu. tik zinau, kad su Megabus NY-Bos galima uz 3dol. nuvaziuot - 4val. uzims kelione.

Bet su Megabus reikia is oro uosto vaziuoti kazkur i centra dar, kelione iki centro irgi kainuoja, as galvojau apie tai, o po to supratau, kad po ilgos keliones maziausiai nores dar vargintis trenktis kazkur i centra ir 4 val. praleisti autobuse. As tik ilipus i lektuva New Yorkas - Bostonas iskarto uzmigau tokia buvau pavargus. Bet aisku jeigu norisi kuo pigiau ax.gif
Atsakyti