Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse!@!

QUOTE(Cargo @ 2014 03 24, 15:41)
O galit jūs man tundrai iš kaimo be elektros paaiškint, kodėl jūs norit tų keramikinių laikrodžių?  blush2.gif Aš jokio laikrodžio nenešioju gal 15 metų ir niekada jais nesidomėjau... Ar jie dabar madoj, ar turi dar ir kitokių gerų ypatybių?  bigsmile.gif

man laikrodžių su odinėmis apyrankėmis minusas, kad jas reikia keisti... nusiperki gerą laikrodį ir jei jį vieną nešioji, po metų nori nenori apyrankę reikia atsinaujinti ir tada prasideda bėdos doh.gif aš va savo mylimukui ir neradau ant LT normalios apyrankės, kažkokią iš bėdos nusipirkau ir ką, nebėra vaizdo cray.gif o ir nepatogi ji, kieta...
metalinių šiaip nelabai mėgstu rolleyes.gif todėl ir noriu su keramikine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 24 kovo 2014 - 15:31
QUOTE(Carlin @ 2014 03 24, 16:31)
man laikrodžių su odinėmis apyrankėmis minusas, kad jas reikia keisti... nusiperki gerą laikrodį ir jei jį vieną nešioji, po metų nori nenori apyrankę reikia atsinaujinti ir tada prasideda bėdos  doh.gif  aš va savo mylimukui ir neradau ant LT normalios apyrankės, kažkokią iš bėdos nusipirkau ir ką, nebėra vaizdo cray.gif  o ir nepatogi ji, kieta...
metalinių šiaip nelabai mėgstu  rolleyes.gif  todėl ir noriu su keramikine smile.gif

nesioju savo laikrodi jau 4 metai, su odine apyranke, nu ir nieko jam, noredama tai apyrankei nieko nepadaryciau...nu aisku laikrodis pries 4 metus irgi normaliai kainavo 4u.gif bet matyt to vertas....
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 24, 15:31)
man laikrodžių su odinėmis apyrankėmis minusas, kad jas reikia keisti... nusiperki gerą laikrodį ir jei jį vieną nešioji, po metų nori nenori apyrankę reikia atsinaujinti ir tada prasideda bėdos  doh.gif  aš va savo mylimukui ir neradau ant LT normalios apyrankės, kažkokią iš bėdos nusipirkau ir ką, nebėra vaizdo cray.gif  o ir nepatogi ji, kieta...
metalinių šiaip nelabai mėgstu  rolleyes.gif  todėl ir noriu su keramikine smile.gif

Aišku 4u.gif O aš susidomėjau laikrodžiais, ir dabar užuot dirbusi - naršau po internetą bandydama suvokti, kas man patinka bigsmile.gif Va šitas gal nieko http://www.ashford.c...elet/SZZC54.pid, bet kad laike susigaudyt sunku biggrin.gif

O tie su daug apskritimukų laikrodyje patogūs? Naudojasi kas nors tai kitais rodmenimis? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 24 kovo 2014 - 15:38
Labukas, laikrodžius perkat smile.gif Gražus man tas keraminis baltas wub.gif wub.gif
Atsakyti
man grazus

http://www.ideeli.co...7878?from_ppr=1

bet noreciau didesnio

a jum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 24, 16:03)

biggrin.gif Man nelabai, net labai nelabai.. schmoll.gif jei vaikinas jau ne vežimėlio vartotojas, išaugęs iš mėnesiais žymimo ūgio.. nu, būtų bent kokios meškio ausys, o čia skiauterė schmoll.gif Nerimta. Nebent karnavalui ax.gif

CP berniukų rūbai labiau kūdiems žmonėms pritaikyti, bet tuo noru pasakyti, kad jie dažnai atitinka normalius dydžius arba būna vos į mažesnę pusę. Neteko matyti kaip maišų išdidintų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 24, 16:31)

siunčiausi iš amazon apyrankę, nes nepripažįstu jokių, apart odinių smile.gif Bet sutinku, kad rasti sudėtinga smile.gif net ir USA
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 24, 16:34)
nesioju savo laikrodi jau 4 metai, su odine apyranke, nu ir nieko jam, noredama tai apyrankei nieko nepadaryciau...nu aisku laikrodis pries 4 metus irgi normaliai kainavo 4u.gif bet matyt to vertas....

nu nežinau, kas ten per apyrankė ar laikrodis g.gif pas mane aišku elementarus Just Cavalli laikrodis, tai nieko keisto, kad jo apyrankę reikia keisti. Bet va vyras tik gerus šveicariškus laikrodžius pripažįsta, kurie kainuoja atitinkamai... tai jis reguliariai gal ne kas metus, bet kas 1,5 metus užsisakinėja apyrankes specialiai g.gif nes vis tiek pasinešioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 24, 15:31)

Jo, per metus-du ir geriausios praranda isvaizda. Nebandei per salona tokia pacia uzsisakyt? As keliskart "Ženevoj" berods ar "Šveicarijoj" grovanai uzsakinejau. Laukiau virs menesio, bet uztai tokia pati.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 03 24, 16:40)
siunčiausi iš amazon apyrankę, nes nepripažįstu jokių, apart odinių  smile.gif Bet sutinku, kad rasti sudėtinga  smile.gif net ir USA

tai va aš irgi pradėjau žiūrinėti USA, nes pas mus šlamštas visiškas, o laikrodis man toks fainas ir mylimas wub.gif
kaip suprantu, reikia tik apyrankės plotį atiderinti ir viskas? daugiau ten jokių parametrų nėra?
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 03 24, 15:40)
siunčiausi iš amazon apyrankę, nes nepripažįstu jokių, apart odinių  smile.gif Bet sutinku, kad rasti sudėtinga  smile.gif net ir USA

o kazi galima rasta tam paciam laikrodziui analogiska apyranke? ar sakytis reik kokiam laikrodziu salone? g.gif cia lt nusipirkau pakaitala- nu bet tragiskas vaizdelis (kai pirkau taip neatrode laugh.gif) -nenesioju laikrodzio visai ax.gif biggrin.gif oo netgi radau kazka pan bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 kovo 2014 - 15:59
QUOTE(Carlin @ 2014 03 24, 16:41)
nu nežinau, kas ten per apyrankė ar laikrodis  g.gif pas mane aišku elementarus Just Cavalli laikrodis, tai nieko keisto, kad jo apyrankę reikia keisti. Bet va vyras tik gerus šveicariškus laikrodžius pripažįsta, kurie kainuoja atitinkamai... tai jis reguliariai gal ne kas metus, bet kas 1,5 metus užsisakinėja apyrankes specialiai  g.gif  nes vis tiek pasinešioja  ax.gif

nuu greiciausiai apyranke, net paziurejau dar karta biggrin.gif , gal nevala nematau, kad jai kazkas negerai....nu puiki 4u.gif
Atsakyti