Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (234 tema)!

Siūlau per mergaites pirktą
Nauja, su etikete Free People Daisy Lace Dress Red Ruby. Dydis S.
Kaina 200 Lt.
Nuoroda:
http://www.freepeopl...isy-lace-dress/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 03 28, 13:54)
Kaip aeropostale vyriškų rubų dydžiai?? 4u.gif

Mano patirtis tokia įdomi: sportinės kelnės M, kaip įprastai geros, džemperis M nei per kur, toli gražu (per mažas)..vyrui, kuris džemperius L nešioja, aeropostale L gerokai per didelis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute12: 28 kovo 2014 - 12:57
ar dar turite 6pm koduka?
Atsakyti
QUOTE(sagute12 @ 2014 03 28, 12:56)
Mano patirtis tokia įdomi: sportinės kelnės M, kaip įprastai geros, džemperis M nei per kur, toli gražu (per mažas)..vyrui, kuris džemperius L nešioja, aeropostale L gerokai per didelis!

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 03 28, 13:17)
ar dar turite 6pm koduka?

ax.gif neturiu

Atsakyti
Gal taip netycia Klaipeda siandien dalins ? ax.gif
Atsakyti
Mergaites prisijunkit prie jcrew- kai kam 50% off duoda bigsmile.gif Raso prie drabuzio kam taikys
Atsakyti
QUOTE(ginte_d @ 2014 03 28, 12:05)
Kompas nekaltas smile.gif jeigu per webwarper.com bandot atidaryt, tai nerodys paveiksliuku 4u.gif Parsisiuskit tunnelbear programele ir tada rodys smile.gif

naaa...parunciau, o dabar man USA valiutos neleidzia pasirinkti, tipo laiska jiems rasyk, (virsuje desiniame kampe) ka daryt? vis tiek kainos skirsis, nei uzsakymo nei ka..mergaites padekit:)
Atsakyti
QUOTE(EOS69 @ 2014 03 28, 10:45)
Gal taip netycia Klaipeda siandien dalins ?  ax.gif

Dalins kai gaus 4u.gif šian išsiųsta, tad reiks luktelt 4u.gif
Atsakyti
aciukas uz siuntinuka 4u.gif
viskas super!
o liemenukas is maidenform uz 8$tiesiog tobulas! net nesitikejau tokios kokybes, o prie kuno net kaifas uzsidejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitti: 28 kovo 2014 - 15:42
Gal kam MK hamilton tašiukų ax.gif dar papildomai 20 proc taiko 4u.gif gaunasi 214 dol 4u.gif
Atsakyti
UGG EVENTAS
Atsakyti