Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (234 tema)!

a ko as dar saskaitu negaunu g.gif , tiek visko prisisakiau, kai pareis vienu metu bus man I love shopping biggrin.gif

(garsiai mastau, atsakymo nereik ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2014 03 31, 07:55)
Tai si siunta atkeliaus tik savaites pabaigoje biggrin.gif

tai kad jau šitą siuntą išsidalino mergaitės biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2014 03 30, 22:12)
Labas vakaras,

negavau kvietimo, rašyti į paštą?

Labas rytas 4u.gif parašiau i az bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2014 03 31, 09:07)
tai kad jau šitą siuntą išsidalino mergaitės biggrin.gif  doh.gif

nu as irgi tik siandien 3.21 dar skaiciuku gavau uz prekyte kurios nebuvo 3.21 siuntoj g.gif Gal cia data bus sumaisyta?
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2014 03 31, 09:14)
nu as irgi tik siandien 3.21 dar skaiciuku gavau uz prekyte kurios nebuvo 3.21 siuntoj g.gif Gal cia data bus sumaisyta?

Aha, aš jau irgi manau, kad sumaišyta data smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2014 03 31, 04:55)
Tai si siunta atkeliaus tik savaites pabaigoje biggrin.gif

Prašom neburt biggrin.gif geriausia kai savaitės pradžioje ateina, tada taip ramu savaitgalį vacation1.gif visi jau džiaugiasi savo gėriais, net kiti miestai, zuika gali savo daržuose tupėt, zuikiukams morkas augint bigsmile.gif

Spaliukė - laukiam dar tik 28 dienos siuntos, už kurią net skaičiai nebaigti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2014 03 31, 06:14)

Katulis bus nepakeitęs, o aš kaip varna kartoju doh.gif lotuliukas.gif jo, 21 dienos siunta išdalinta, dabar skaičiai bus už 28 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 31 kovo 2014 - 09:27
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 31, 09:27)

Spaliukė - laukiam dar tik 28 dienos siuntos, už kurią net skaičiai nebaigti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Katulis bus nepakeitęs, o aš kaip varna kartoju  doh.gif  lotuliukas.gif jo, 21 dienos siunta išdalinta, dabar skaičiai bus už 28  biggrin.gif

Nu va ir viskas aišku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar Gymboree nėra norinčiu,gal renkasi kompanija?
Atsakyti
Sveikos, gal kas pasakys iš kur galima pigiau parsisiųsti Furreal friends interaktyvų šuniuką?
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 03 31, 08:58)
Sveikos, gal kas pasakys iš kur galima pigiau parsisiųsti Furreal friends interaktyvų šuniuką?

a kas čia per daiktas blush2.gif gal ir mums reik dar vieno besimėtančio žaislo furbiui į kompaniją bigsmile.gif
Atsakyti

Laba diena
QUOTE(Vinija @ 2014 03 31, 07:58)
a ko as dar saskaitu negaunu g.gif , tiek visko prisisakiau, kai pareis vienu metu bus man I love shopping biggrin.gif

(garsiai mastau, atsakymo nereik ) smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi yra taip buve,paskui net gera paliko
QUOTE(Candy10 @ 2014 03 31, 10:41)
Ar Gymboree nėra norinčiu,gal renkasi kompanija?

Turiu biskiuka,reik 75$ iki free shipo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo kokius vitaminus sanariams is gndl?
Atsakyti