Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zakiene @ 2014 03 25, 14:19)
Dior show, kuris ir patinka man labiausiai, daugeliui nepatinka dėl didelio ir tankaus šepetėlio, bet mano blakstienoms jis idealus, reikia išmokti su juo dažytis thumbup.gif Ir šis lengvai nusiplauna, nereikia pirkti atsparaus vandeniui 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jiegu kuri gavot Saks 15% koduka, arba didesni...siuskit mums drasiai, nesikuklinkit biggrin.gif Labai laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 03 25, 08:20)
O kur geriausios Lancome tusu kainos?
Lancome psl. turiu 10 proc. koduka, vnt kaina gaunasi 24,75$

Fragrancenet.com man atrodo truputi pigiau su 20 proc. nuolaidele mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal šitą Armani kremuką kuri turit, ar bandėt? ax.gif
http://www.saksfifth...p;bmUID=kjUXObt

Ar ką rekomenduotumėt iš tų visų BB, tinted moisturizer kremukų su spalva? ax.gif Baiginėju LM, galvoju gal ką kitą pabandyt reiktūų ax.gif
Atsakyti
Liko smėlinis ir violetinis smulkiomis gėlėmis po 25lt 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Mergaites,noriu jusu patarimo del Melissa tapkuciu,kas turit pasakykit,ar patinka,ar nelimpa prie ju smelis labai,ar patogu pleze? Ar skiriasi kokybe grynai Melissa ir Mel by Melissa tapkuciu? g.gif
Ir tada pasakykit kurios fainiau blush2.gif
Mel by melissa
user posted image
Ar sios Melissa
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 25 kovo 2014 - 16:31
QUOTE(savita1 @ 2014 03 25, 16:56)
www.carters.com

Gal koduką turite?
Atsakyti
Kaunietes help.gif kur Laisves alejoj ar centre gali pratempt odinius batelius vienu dydziu i ilgi ir kazkiek i ploti? ir ar isvis as cia per daug noriu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pranase: 25 kovo 2014 - 16:49
Dior sis isgirtasis tusas ?

http://www.saksfifth...D=0428189114151
Atsakyti
QUOTE(Pranase @ 2014 03 25, 16:49)
Kaunietes  help.gif  kur Laisves alejoj ar centre gali pratempt  odinius batelius vienu dydziu i ilgi ir kazkiek i ploti? ir ar isvis as cia per daug noriu... verysad.gif

Kur buvo parduotuve KATE baltas pastatas , salia yra bromas ir eikit i ta broma, ten garaziuke tempia. Taip ,gerai norit tikrai istems, jau ne pirmus batus ten nesu. 4u.gif Ai dar netoli kino teatras buves ROMUVA.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 03 25, 11:28)
Kaip tik i tusu tema,gavom 15% nuolaida SAKS galioja ir kosmetikai bigsmile.gif Laukiu jusu noru drinks_cheers.gif

ATsiusiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 03 25, 19:32)
Kur buvo parduotuve KATE baltas pastatas , salia yra bromas ir eikit i ta broma, ten garaziuke tempia. Taip ,gerai norit tikrai istems, jau ne pirmus batus ten nesu. 4u.gif  Ai dar netoli kino teatras buves ROMUVA.

drinks_cheers.gif Labai gerai ten pratempia - ir per kelti ir i ploti man aulinukus pratempe thumbup.gif
Atsakyti