Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta, XVIII tema

QUOTE(divaa @ 2014 05 21, 07:27)
Vakar gavau ecotravel pasiūlymus į Kretą. Gal bus naudinga.
http://www.ecotravel...raikija/kreta__

Seku ecotravel'o pasiūlymus, bet žiūriu birželio-liepos mėnesiui jau nieko nelikę sad.gif Ten pats sezonas turbūt?

Kokios dar agentūros siūlo pigesnes keliones nei Novaturas?
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 05 21, 14:47)
Spalį keliaujam į Kretą. Norėčiau patarimo dėl kelto į Santorini, kaip geriau ar iškart inernetu nusipirkt bilietą ar vietoj? Ir kaip geriau dėl auto nuomos daryt ar iškart užsisakyt ar kaip? Planuojam užsisakyti iš europeocars Gal kas buvo iš ten užsisakę?

Auto tikrai nereik is anksto bookintis,nebent skrendant savarankiskai ir norit pasiimt auto oro uoste,o siaip ten pilna tu nuomu,gali apziuret automobili,pasideret minimaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2014 05 21, 16:26)
Auto tikrai nereik is anksto bookintis,nebent skrendant savarankiskai ir norit pasiimt auto oro uoste,o siaip ten pilna tu nuomu,gali apziuret automobili,pasideret minimaliai smile.gif

Skrendam savarankiškai su RYANAIR, tad atvyksim naktį ir norim jau pasiimt iš oro uosto mašiną
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 05 21, 13:47)
Spalį keliaujam į Kretą. Norėčiau patarimo dėl kelto į Santorini, kaip geriau ar iškart inernetu nusipirkt bilietą ar vietoj?

vietoj manau, nes galima bandyti derėtis, mes pvz nusiderėjom ant transferio ax.gif
Atsakyti
Gal kas buvote Chrissi Amoudia Hotel 4* viešbutyje? Kokie atsiliepimai? Birželio viduriui ar pabaigai nebėra normalių pasiūlymų, kainos kitur prasideda nuo 7000 lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš birželio pirmą keliauju į Kretą.
Turiu klausimą neseniai buvusiems- ar įmanoma išsinuomoti mašiniuką neturint kredito kortelės? Ir ar verta imti visus kelinpinigius grynais? Gal daug kur galima kortele atsikaityt g.gif
Atsakyti
Du kartus nuomavomės auto - nei vieno karto neprašė kreditinės kortelės.
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 05 21, 12:47)
Spalį keliaujam į Kretą. Norėčiau patarimo dėl kelto į Santorini, kaip geriau ar iškart inernetu nusipirkt bilietą ar vietoj? Ir kaip geriau dėl auto nuomos daryt ar iškart užsisakyt ar kaip? Planuojam užsisakyti iš europeocars Gal kas buvo iš ten užsisakę?

Prisidedu prie klausimo apie kelta i Santorini. Mes plauksime konkrecia diena, ir nezinau ar verta is anksto pirkti bilietus g.gif Nesinori likti uz borto biggrin.gif

Mes uzsirezervavome masina Kretoje is Megarent (VW Polo, 1,4 variklis) uz 150 eur savaitei. Atsiliepimais galesiu pasidalinti birzelio pabaigoje. Ziurejau populiaruji Europeocar... bet man pasirode ten labai jau 'kibirai', o kaina ne kiek ne mazesne (C klases uz 152 Eur pasiule). Nu nesvarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A sol': 27 gegužės 2014 - 08:21
Mane labai domina ar į SANTORINI salą organizuojamos išvykos kiekvieną dieną,ar tik kai kuriomis dienomis.Kas žinote,prašau parašykite.
Atsakyti
Sveiki, sekmadieni isskrendam, kokie vejai is ten pucia? smile.gif kaip orai? Gal kas neseniai grizote, vakarais turbut megstiniai bus reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2014 05 27, 21:00)
Mane labai domina ar į SANTORINI salą organizuojamos išvykos kiekvieną dieną,ar tik kai kuriomis dienomis.Kas žinote,prašau parašykite.

Mes plaukem is Herakliono ir pirkom ekskursija is vietiniu. Reikia pereit kelias agenturas, nes skiriasi dienos, kada plukdo ir kaina. Vienos agenturos plukdo pvz antradieni, ketvirtadieni, sestadieni..kitos pirmadienis, treciadieni, penktadieni, sekmadieni.. Ir pan.. Norejom, kad paimtu is viesbucio, tai kaina gavosi 115 euru zmogui. Ma.sk travel pirkom kelione. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2014 05 28, 07:39)
Sveiki, sekmadieni isskrendam, kokie vejai is ten pucia? smile.gif kaip orai? Gal kas neseniai grizote, vakarais turbut megstiniai bus reikalingi?

Mes siandien skrendam namo, tai megztuka buvau uzsimetus tik pirma vakara.. Bet is musu kompanijos daugiau megztuko niekam neprireike ir ta pirma vakara.. smile.gif dabar orai buvo superiniai.. O kaip bus ateity, tai reikia ziuret oru prognozes.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 28 gegužės 2014 - 07:45
QUOTE(Tommika @ 2014 05 28, 08:47)

Mes siandien skrendam namo, tai megztuka buvau uzsimetus tik pirma vakara.. Bet is musu kompanijos daugiau megztuko niekam neprireike ir ta pirma vakara.. smile.gif dabar orai buvo superiniai.. O kaip bus ateity, tai reikia ziuret oru prognozes.. smile.gif

Toma, su vaiku buvot?
Atsakyti