QUOTE(Evelija @ 2014 05 06, 12:41)
Aš ir tik Lietuvoje važinėjau, bet Kretoje irgi nieko baisaus, o kiek laiko dukra važinėja jau?
Gyvenom čia, labai arti Chanijos (tik 4 km, miestelio pavadinimas toks kaip viešbučio Agii Apostoli, be to ten miesteliai palei pakrantę vienas po kito išsidėstę):
http://www.booking.c...8ce62aee;dcid=4
Labai tvarkingas viešbutis studija su mini virtuve (viryklė,šaldytuvas, kavavirė ir visi reikalingi indai), labai labai švarus
Yra balkonas, ant stogo terasa. Tvarko kasdien: gražiai pakloja lovas, sudėlioja daiktus ir jei paliekam nespėję puodukus net suplauna
Mums patiko ir tiko, nesam labai reiklūs, reikėjo tik stogo virš galvos, bet patiko. Dėl vėlyvo atvykimo galima susitarti, kada jūsų lauks. Tiesiog parašyti į viešbutį emailą ir viskas
Netoli šio viešbučio 2 prekybos centrai ir visai netoli Jumbo parduotuvė (kas turi vaikų gal sudomins, bet man ten nelabai ką buvo rinktis, nes viskas made in china, jei reikės kam, klauskit, nurodysiu konkretesnes koordinates)
Kažkas klausė dėl mašiniuko A klasės, tai serpantinais ji ropoja gerai, mes daug išvažinėjom su tokia ir viskas ok
Gyvenom čia, labai arti Chanijos (tik 4 km, miestelio pavadinimas toks kaip viešbučio Agii Apostoli, be to ten miesteliai palei pakrantę vienas po kito išsidėstę):
http://www.booking.c...8ce62aee;dcid=4
Labai tvarkingas viešbutis studija su mini virtuve (viryklė,šaldytuvas, kavavirė ir visi reikalingi indai), labai labai švarus

Netoli šio viešbučio 2 prekybos centrai ir visai netoli Jumbo parduotuvė (kas turi vaikų gal sudomins, bet man ten nelabai ką buvo rinktis, nes viskas made in china, jei reikės kam, klauskit, nurodysiu konkretesnes koordinates)

Kažkas klausė dėl mašiniuko A klasės, tai serpantinais ji ropoja gerai, mes daug išvažinėjom su tokia ir viskas ok

Sveiki.
Dukra Lietuvoje(Kaune gyvena ir dirba) važinėja su mašina jau 5 metai.Turėję visokių išbandymų....Mes gyvensime MALIJOJE,tai dabar kai pradėjau domėtis,supratau kad dauguma lankytinų gražių vietų mums bus toli.Aš tai labiau mėgstu gamtą nei architektūrą,tai žiurinėju ką trauktis į lankymo planą.