Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Jurginiukas @ 2014 04 03, 13:14)
Tuomce, sugalvojau kokių jums reik žuvų į naująjį optiwhitą bigsmile.gif
Alkoholikų, raudonsukių kitaip sakant rodostomusų smile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

kad kaip ir apsisprende boraras imt, jei tik kas atves smile.gif jei ne jamsim paprastas rasboras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 03 balandžio 2014 - 12:42
QUOTE(Tuomce @ 2014 04 03, 12:41)
kad kaip ir apsisprende boraras imt, jei tik kas atves smile.gif jei ne jamsim paprastas rasboras

Tai imkit tas raras į mažajį, ten joms bus kaip tik, o į naujajį reik rimtesnių fishių, juk optiwhite nedidina vaizdo lotuliukas.gif Jau matau kaip taviškis manęs neužmėgtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 03, 12:21)
Prasideda... smile.gif Nauos zuvys, naujas akvariumas, nauji rieduciai, nauja virtuve... Taip ir sakyk, kad NAUJUS KAILINIUS ismusineji!!!  thumbup.gif

Nea liezuvis.gif - naują mašiną nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 04 03, 13:48)
Tai imkit tas raras į mažajį, ten joms bus kaip tik, o į naujajį reik rimtesnių fishių, juk optiwhite nedidina vaizdo  lotuliukas.gif Jau matau kaip taviškis manęs neužmėgtų biggrin.gif

mazajam jau keli men tai tikrai jos kaip ten plaukioja 10 vnt

o dideli akvariuma tam ir imam kad ispudingai didelis atrodytu, o atrodis didelis ne kai dideles zuvys o kai dideliame plote daug smulkiu daiktu.. juk ir mano mazasis kai buvo su smulkiais augalais daug didesnis atrode nei yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 04 03, 12:14)
Tuomce, sugalvojau kokių jums reik žuvų į naująjį optiwhitą bigsmile.gif
Alkoholikų, raudonsukių kitaip sakant rodostomusų smile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Kaip tik tarp naujoku turiu dvi raudonsnukes, man grazu, kai nusistoves akvariume viskas o restarto, manau butent ju ir dasipirksiu. razboros keturios plaukioja, bet jos ne tokios elegantiskos kaip tos naujokes biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi rodostomusai. Man gražu. O rasboros nepatiko. Atidaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 04 03, 13:16)
mazajam jau keli men tai tikrai jos kaip ten plaukioja 10 vnt

o dideli akvariuma tam ir imam kad ispudingai didelis atrodytu, o atrodis didelis ne kai dideles zuvys o kai dideliame plote daug smulkiu daiktu.. juk ir mano mazasis kai buvo su smulkiais augalais daug didesnis atrode nei yra wink.gif

Idėja tai aiški, bet boraros juk žiauriai mažos, uodai, jų tiesiog nesimatys iš toliau g.gif Aj neperšu čia savo nuomonės, tik pasiūliau blush2.gif Aš kai didelį įsirengsiu raudonsnukių prisileisiu biggrin.gif man visgi fauna akve turi dominuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tuomce, visi vieningai nusprende kokias zuvis jums pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
rostodumusai netiks, nes jei nebus daug aukstu augalu ir kai jie plaukios auksciau , is ju kuno matysis tik ju galva, kuno nelabai matysis, nes nepamirskit kad pas mane akva is abieju pusiu bus matomas, tad labiau akvariume matysis ryskesnes nors ir mazesnes zuvys wink.gif jei butu akvariumas kuris gale turi fona ar aukstus augalus tada pijokai gerai matytusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 03 balandžio 2014 - 16:15
o rasboros espei nepatinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 balandžio 2014 - 18:46
QUOTE(žydrynė @ 2014 04 03, 19:45)
o rasboros espei nepatinka?

patinka, tik klausimas ar gausim.. paskambino strurniui (jis visur skelbiasi kad turi to ar ano ) tai paklause per kiek laiko gautu 100vnt boraru, tai pasake paskambink po menesio.. nu pyp ir jau ne pirma kart.. tai spjovem i tuos skembimininkus vaziuosim i akvazoo ten razboros po 3 lt imant daugiau tikrai nuolaida padarys.. o gal dar ir atves ir kitu razboru beveik visos tiktu is sio paveikliuko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 04 03, 16:14)
rostodumusai netiks, nes jei nebus daug aukstu augalu ir kai jie plaukios auksciau , is ju kuno matysis tik ju galva, kuno nelabai matysis, nes nepamirskit kad pas mane akva is abieju pusiu bus matomas, tad labiau akvariume matysis ryskesnes nors ir mazesnes zuvys wink.gif jei butu akvariumas kuris gale turi fona ar aukstus augalus tada pijokai gerai matytusi

Taiiiii... rolleyes.gif ... O gal tada nors puse tu rastadumciu paimtum?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 03, 21:38)
Taiiiii... rolleyes.gif  ... O gal tada nors puse tu rastadumciu paimtum?? blush2.gif

nope:)

nenorim misraines. norisi didelio vienos rusies didelio burio. pradzioj 100, jei viskas ok dar 100 smile.gif
Atsakyti