Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Jurginiukas gal teisus g.gif Jug logiska, kad nuo nuodingo daikto akve per penkias dienas turejo jau visi nusitrucyt, o krevetes gal pirmoj eilej? g.gif Kadangi ne kas ir teliko, siai dienai 4 razboros, du korydorai ir tuzinas red cheriu, tai gal paliksiu kaip yra, tik gal kelis litrus vandens pakeisiu. O jei jau sprogs, tai ka darysi doh.gif uzdarysim zuvininkystes uki, kraustysimes i sunu temas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano šeimyna užsiėmė pusę akvariumo ir sau plaukioja bigsmile.gif
Video
Atsakyti
Tikras skruzdelynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 04 05, 12:19)
Mano šeimyna užsiėmė pusę akvariumo ir sau plaukioja  bigsmile.gif
Video

Grazu:)
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 04 05, 12:45)
Tikras skruzdelynas  biggrin.gif

biggrin.gif Bus judviejom su Akela ka mucint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 05, 15:20)
biggrin.gif  Bus judviejom su Akela ka mucint biggrin.gif

Ziurek ant ko bulka trupini...smile.gif mano labiausiai juostantis ciklidas siandien pradejo valgyt,kitos atgavo spalvas,tik oskarai dar ne kaip,ypac vienas dar prastai eda ..
Atsakyti
Atsimenat kai as pries sv. Kaledas zadejau akva prakuopt?!? Tai siandien savo pazada istesejau!! thumbup.gif drinks_cheers.gif (Zinoma netradicines orentacijos blaivininku budamas). blush2.gif
Vai vai vai koks GROZIS thumbup.gif thumbup.gif Ne tik Zuvina, bet ir visus jo sudukus (su smulkmenom) dabar imanoma iziuret thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
o kur irodymai? t.y foto? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 04 05, 18:20)
o kur irodymai? t.y foto?  lens.gif

Kokie dar irodymai?! As gi savo ZODZIO seimininkas! (Noriu duodu; noriu atsiimu) ax.gif
O jei netikit,- galit man ka nors paskolint... blush2.gif
Atsakyti
Video

o kaip jų nesuėda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 04 05, 19:24)
o kaip jų nesuėda? g.gif

Tėvai labai rūpestingi, kitoms žuvis net į tą pusę negalima atplaukt. Visos susigrūdę gyvena vienam kampe, o chromiai su mažyliais - kitame.
Atsakyti
Video

Ale tai moki prižiūrėt savo fišius thumbup.gif Tik dauginas ir dauginas biggrin.gif kur vaikus reiks dėt g.gif O tėvelių grožis wub.gif
Atsakyti