Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Taip akvukas (skirtas tik išsaugoti keleta augalų naujam akvariumui, kuris pakuriamas tik esant kokiam nors reikalui ) apaugo per kelias savaites.
Talpa 54ltr, apšvietimas vargani 18w t.y 0,33w/l bet leidžiamas CO2.
Dar nesulaukus naujo akvariumo teks augalus kirpt ir dėt skalbimą.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 04 12, 19:58)
irnesakyk.gif su 270 g alaus tikrai pasiutligės neišgydysi. Reiks kažko žymiai stipresnio biggrin.gif . Ir ne į akvą, aišku tongue.gif

Tai jau tikrai su tiek alaus net sisiojimo pusles nesuerzinsi schmoll.gif
Ale kokia nesupratinga mama papuole! Ania? Turbut net siuveju kursu Gita nelankius; ka jau kalbet apie DIDZIAJA chemija...
Nugis C2H4OH! Kas gi cia neaisku?! thumbup.gif Ir i vena jei kitur nebelenda lotuliukas.gif
P.S. Ne pati blogiausia versija ir MAN atiduot ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 04 12, 20:32)
Taip akvukas (skirtas tik išsaugoti keleta augalų naujam akvariumui, kuris pakuriamas tik esant kokiam nors reikalui ) apaugo per kelias savaites.
Talpa 54ltr, apšvietimas vargani 18w t.y 0,33w/l bet leidžiamas CO2.
Dar nesulaukus naujo akvariumo teks augalus kirpt ir dėt skalbimą.

Aha. Sveikai pasitaupe thumbup.gif Zuvinas turbut dvi savaites zaliuotu kol visa tai suestu. Man regis, kad ir nepaciai didziausiai karvei (karvei-poni) menesi butu ka atrajot nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ko jau ko, bet ikrų iš 5 cm chromiukų visai nesitikėjau biggrin.gif
user posted image
user posted image

Kaip toliau elgtis su jais? perkelti mailių į neršyklą ar palikti likimo valioje? Antro akvariumo jiems įsirengti neturiu galimybės...verysad.gif Jei į neršyklėlę perkelsiu ar išgyvens mailiukas? Vis dėl to vandens cirkuliacija ten mažesnė... Ir kuo maitint juos kai taps savarankiški? g.gif
HELP ! smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ar yra pas jus,kas turi jurini (marine) akvariuma? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 04 12, 23:50)
Ko jau ko, bet ikrų iš 5 cm chromiukų visai nesitikėjau biggrin.gif
user posted image
user posted image

Kaip toliau elgtis su jais? perkelti mailių į neršyklą ar palikti likimo valioje? Antro akvariumo jiems įsirengti neturiu galimybės...verysad.gif Jei į neršyklėlę perkelsiu ar išgyvens mailiukas? Vis dėl to vandens cirkuliacija ten mažesnė... Ir kuo maitint juos kai taps savarankiški? g.gif
HELP ! smile.gif)

Pas mane vaikai auga bendram akvariume. Manau palikit, tėvai labai prižiūri vaikus. Aišku kažkiek suvalgo kitos žuvys
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 04 13, 19:12)
Pas mane vaikai auga bendram akvariume. Manau palikit, tėvai labai prižiūri vaikus. Aišku kažkiek suvalgo kitos žuvys

Pusės nebėra, manau ištraiškė tėvai su pilvais smile.gif O gal jie į burną tuos ikriukus dedasi ? Nespėju pamatyt kur vis dinginėja iš pačio būrio vidurio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2014 04 13, 19:28)
Pusės nebėra, manau ištraiškė tėvai su pilvais smile.gif O gal jie į burną tuos ikriukus dedasi ? Nespėju pamatyt kur vis dinginėja iš pačio būrio vidurio smile.gif

Nededa į burną. Sudeda ikrus, iš jų išsirita tokie kaip buožgalviai. Pas mane jau tokios mini žuvytės. Tėvai tikrai neturėtų ištraiškyt. gal nelabai saugo tėvai. Gi pirma vada, pas mane pirmos vados irgi neišsaugojo net iki buožgalvių lygio
ir keista, kad taip ant dugno sudėjo. Matosi, kad nelabai supranta jie patys, ką daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 13 balandžio 2014 - 19:51
QUOTE(11alpina @ 2014 04 13, 19:49)
Nededa į burną. Sudeda ikrus, iš jų išsirita tokie kaip buožgalviai. Pas mane jau tokios mini žuvytės. Tėvai tikrai neturėtų ištraiškyt. gal nelabai saugo tėvai. Gi pirma vada, pas mane pirmos vados irgi neišsaugojo net iki buožgalvių lygio
ir keista, kad taip ant dugno sudėjo. Matosi, kad nelabai supranta jie patys, ką daro.

Saugoja tai smarkiai, tik kad jie pilvus deda ant jų kai vėdina tuos ikrus smile.gif Dėl ikrų vietos ir man keistai atrodė smile.gif Na bus matyti, pas likusius ikriukus jau juodos akys šviečia wub.gif
Atsakyti
labas.nupirkom300litru akvariuma.ar likti mums su vidiniu filtru ar geriau isorinis?
Atsakyti
QUOTE(mauliene @ 2014 04 13, 20:48)
labas.nupirkom300litru akvariuma.ar likti mums su vidiniu filtru ar geriau isorinis?

o koks bus akvariumas? Augalinis? ciklidinis? Ką žadat laikyt?
Mažoka informacijos, kad kažką patart..
Papildyta:
Chromiukai tyrinėja "pasaulį", o visi kiti tyrinėja vieną akvariumo kampą biggrin.gif
Video
Atsakyti
Apibūdinti tokiai situacijai tinka tik rusiški keiksmažodžiai
vakarienė
Atsakyti