Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(semuka @ 2014 04 16, 13:43)
Tai tikiu, kad netyčia, ale kad tas faktas mano rūstumo visiškai nesumažino  biggrin.gif . Tupi dabar jos puslitrukį, dar žuvų maistelio įmečiau, kad tokia žiežula nepasirodyčiau, tik ką man su jom toliau daryt, tai nežinau, kas gi jas ims g.gif
O taip ir išrinkau vis šviesą tai išjungdama, tai po kelių minučių įjungdama, bet dar tikrai soooočiai liko.

As negaliu jamt nes Zuvina orgazmas istiks nuo tiek koncervuoto edalo. O mes gi su juom kovojam!! Priesai cant biggrin.gif
Krastutiniu atveju nunesk i artimiausia parde. Priims ir po 2 centus uz tuzina pasiulys (zinoma jei turi individualia imone, stampa, buhaltere, blanku ir t.t.) smile.gif Bet dar idomiau dar pries parduodant pazingeidaut kiek kainuotu viena melanija nusipirkt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semuka @ 2014 04 16, 13:45)
Laba diena, kaip sumažinti melanijų kiekį grunte,

Atvažiuokit pas mane, porą helenų padovanosiu. Galiu ir keturias. Jaunos, mažiukės, bet ėdrios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2014 04 16, 14:57)
Atvažiuokit pas mane, porą helenų padovanosiu. Galiu ir keturias. Jaunos, mažiukės, bet ėdrios biggrin.gif

Arvydai, auksinei 10 litrų? nu jau..
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2014 04 16, 15:57)

Tai žinau, kad ėdrios, visas suniamnios, o aš noriu kelias taip sakant "ant veislės" pasilikti ax.gif biggrin.gif

O tas, kur išgaudžiau, tai manau utilizuosiu (nepyk, Arvydai 4u.gif ), nepradėsiu aš čia su stiklainiu sraigių po parduotuves bėgioti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 04 16, 15:41)
Arvydai, auksinei 10 litrų? nu jau..

O buvo butina mane visoms naujokems nuoga priespastatyt? bigsmile.gif
Gerai jau gerai... Auksinei zuvelei ir sloiko nuo agurku gana. (Bet as netycia melavau apie 10 litru, o tik is meiles voblai ir begalinio noro uztikrint PRABANGA).
Alpina, o nuo ko Tu akvariumintis pradejai???????? bigsmile.gif
Cile is reikalo, o Akela is nevilties koki nors vyra susirast sad.gif Kubilina-raganiuke irgi faina butu suzinot ar pirma sluota ar vyra pakabino? tongue.gif
Is tikruju tai visos idomios! Tik, kad biski prie tinginio esat unsure.gif
Atsakyti
Arvydai akela dieda ir du vaikus turiu..ir dar pries visas akvas turejo.kaip ir kazkokia pamestinuku aura..is visu gyviu namie planuotas ir lauktas ir pacios pirktas tik suo. biggrin.gif
Pirmiausia atsirado burbulas su auksine,kuria zadejo paleist I kanalizacija..ji mazius pastate savo kambary ir pavadino fishe.
Tada lenko akva,kurios itariu nepardave tik to del,kad ikises kam ligotas zuvis bijojo gaut I liuli biggrin.gif taip mano svetainej atsirado prudas,kuri arvydas pavadino osvencima.
Kone kartu su prudu atsikrauste vezys.ji zadejo berods kanalan ismest.vezi mazas pavadino monstru,kas puikiai atspindi Jo bjauru charakteri biggrin.gif nuo vezio prasidejo musu su arvydu pazintis biggrin.gif
Paskutinis atejo katinas Miau.varda irgi sugalvojo mazas,pasirodo gabus jis ant sito reikalo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(semuka @ 2014 04 16, 17:03)
O tas, kur išgaudžiau, tai manau utilizuosiu (nepyk, Arvydai 4u.gif ), nepradėsiu aš čia su stiklainiu sraigių po parduotuves bėgioti unsure.gif

verysad.gif taigi skelbimą paduokit,kad ir čia SM arba http://forum.aquarium.lt/ unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 16, 17:10)
O buvo butina mane visoms naujokems nuoga priespastatyt? bigsmile.gif
Gerai jau gerai... Auksinei zuvelei ir sloiko nuo agurku gana. (Bet as netycia melavau apie 10 litru, o tik is meiles voblai ir begalinio noro uztikrint PRABANGA).

unsure.gif auksinei reikia min100l,jos gi didelės auga,normaliom sąlygom iki 15-20cm,pas bendradarbę dideliam akvariume aukinukės delno dydžio be uodegos ir netgi dauginasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 16 balandžio 2014 - 17:22
QUOTE(žydrynė @ 2014 04 16, 17:21)
verysad.gif  taigi skelbimą paduokit,kad ir čia SM arba http://forum.aquarium.lt/  unsure.gif
Papildyta:

unsure.gif auksinei reikia min100l,jos gi didelės auga,normaliom sąlygom iki 15-20cm,pas bendradarbę dideliam akvariume aukinukės delno dydžio be uodegos ir netgi dauginasi rolleyes.gif

Kiek kiek???? 100 litru vienai zuvytei?? blink.gif Nu nebent jeigu kas nors daugiau uz mane pakelia aba jeigu ten ruonis. Neee nu galima ir kudra, ir Indijos okeana uosves kambariuky uzsiveist...
O be to, jei ta zuvyte butu delno dydzio (nors delnas delnui irgi nelygu; jusu katutes PVZ paskestu maniskej lapcej ir nieko te nebesimatytu nuo kur pradet matuot) tai Spurga/Pupa kreiptusi ne i akvariumu, o i greitai paruosiamu karpiu mamu puslapi. Siuom atveju zuvyte bus standartinio dydzio. Jo jo. Mazdaug kaip trecdalis meiluzio pimpalo! Karoc mailius. Ameba. Sliekas. Dantu krapstukas. rolleyes.gif
Dar gincysimes??? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą žuvį su visu akvariumu (nors ką ten akvariumas - 5 litrų burbulas) padovanojau sūnui, su ta mintim, kad greitu laiku atsiras normalus. Kokią savaitę visi sėdėjom aplink jį ir tadam - nusipirkom 126ltr. Dar po mėnesio ir šito buvo mažai. Vaikui vietoj burbuliuko nupirkau 35ltr.
Šiuo metu taip ir dziaugiames šiais dviem.
Vietos kur padėti turiu, tai tyliai svajoju apie didesnį dar vieną - ciklidinį. Vieną dieną sėsiu ant šluotos ir parsigabensiu...

Tiesa, ragana tikriausiai genuose yra. Vyras ir pulkelis sūnų tik labiau atsiskleisti tam padėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
tuomce,turiu tau daug klausimų blush2.gif
pirma apie seną akvariumą-kaip nauji šeimininkai jį išsivežė,žuvis,gruntą,vandenį paliko ar ne?
toliau apie naują ax.gif
1.Kur pirksit gruntą?
2.Pogruntį dėsit ar ne?
3.Kokį filtrą pirksit?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 16, 16:10)
Alpina, o nuo ko Tu akvariumintis pradejai???????? bigsmile.gif

kadangi atsakymas būtų gana rimtas, nepradėsiu net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 04 16, 21:33)
Kiek kiek???? 100 litru vienai zuvytei?? blink.gif  Nu nebent jeigu kas nors daugiau uz mane pakelia aba jeigu ten ruonis. Neee nu galima ir kudra, ir Indijos okeana uosves kambariuky uzsiveist...
O be to, jei ta zuvyte butu delno dydzio , tai Spurga/Pupa kreiptusi ne i akvariumu, o i greitai paruosiamu karpiu mamu puslapi. Siuom atveju zuvyte bus standartinio dydzio. Jo jo. Mazdaug kaip trecdalis meiluzio pimpalo! Karoc mailius. Ameba. Sliekas. Dantu krapstukas.  rolleyes.gif 
Dar gincysimes??? ax.gif  mirksiukas.gif

taip taip,netikit,paskaitykit aprašymus smile.gif Auksinių žuvyčių standartinis dydis ir yra 15-20cm,ji maža dabar,tol,kol mailius,o normaliom sąlygom visi mailiai užauga iki savo standartinio dydžio,nežinojot biggrin.gif ?Aišku,jeigu ją laikys 5-10l burbule/sloike,ji daugiau nebeaugs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 16 balandžio 2014 - 20:43