QUOTE(Birutele @ 2006 07 31, 11:43)
Mano dukrytei 2 m. ir 8 mėn. Nuo rugsėjo reikia pradėti į daržiuką. Aš jau dirbu, iki šiol mažoji buvo su seneliais, su tėčiu (visi pamainom prižiūrėdavo), o dabar gi teks pradėti eiti į kolektyvą... Labai bijau, nes ji nors labai protinga mergytė - puikiai kalba, pavalgo laisvai pati, apsirengia paprastesnius rūbelius, skaičiuoja ir kelias raides pažįsta, bet yra labai jautri, labai prisirišusi prie manęs... Net namie pasilikdama su mylimais seneliais, verkia, kad tik aš jos nepalikčiau, kad neičiau į darbelį :oh O dar truputuką linkusi pasirguliuoti - kaas mėnesį žiemą sloguoja, pakosti. Manau, darželyje iš to gali kilti labai didelių problemų - rimtų ligų...
Mamytės, padėkit man nusiraminti - gal kas turit jautresnius vaikučius, "mamyčiukus" - ir kaip jie adaptavosi vaikų kolektyve?... :ax: Mano dukrytė ir triukšmo nelabai perneša, na, iš viso... Gal aš kiek perdėtai pati reaguoju... :geda2:
Mano pupai tik 6men, o jau dabar galvoju kaip teisingai pasielgti. Nuo metu busiu priversta eiti i darba, kadangi seimos biundzetas nera didelis ir kreditu turiu. Samdyti aukle ir moketi po 800litu nera pigu ir kur ja rasti (gera) prisiklausiau visokiu istoriju tad pradedu galvoti, kad darzeli lialiui bus saugiau, nors lazda turi du galus gali prasideti darzelio ligos. Kai pasiziuriu i ja net sirdis plysta, negaliu net pagalvoti kaip palikti visai dienai svetimam zmogui. Atsimenu vyresniajai turejome aukle lyg ir gera pasirode, atejau anksciau laiko namo nespecialiai ir radau savo ant grindu o jos dukra valgo tyreles skirtas mano vaikui.
Nuklydau nuo temos. As darzelio nekenciau tiksliau auklyciu, jos ilgai "nesicackino", bet dabar kiti laikai manau ir atsakomybe didesne joms tenka.
Mano patarimas gal ir nera raminantis, tik manau reikia kartu pora kartu pavaikscioti , pabuti su vaikuciu grupeje, zinoma aukles gali elgtis apgaulingai kol busi kartu, taciau mamos sirdis ir akis viska izvelgia ir bus lengviau apsispresti. Gal but keisti grupe ar darzeli. Linkiu jums niekad nesirgti.