QUOTE(Birutele @ 2006 08 03, 10:25)
Na, jau esam užsirašę į daržiuką, tai ir bandysim. Jei labai blogai bus, keliausim per visus - gal tą Motessori pabandyt reiktų, arba privatų - o ką daryt? Manau, vis saugiau, nei su aukle palikt. Nepasitikiu aš svetimom bobutėm... Gaila, kad mano mama negali visąlaik būti, o tai būtų ramybė
Vat ir aš nepasitikiu tom auklėm, visai nenoriu, kad visą dieną mano namuose su mano vaiku būtų svetimas žmogus, prisiklausiau laaabai jau "įdomių" istorijų. Jau geriau darželis, jei ką, bus kam pretenzijas pareikšti, nors niekada to dar neprireikė.
Papildyta:
QUOTE(Ir Guste @ 2006 08 03, 10:27)
Va čia tai aš nesutinku. Štai pati įsivaizduokit: sugalvojote sukurti tokį darželį, kuris atitiktų visus Jūsų vaikučio poreikius, pakvietėte patinkančias auklėtojas, padarėte aplinką, programas. Įdėjote daug jėgų į jį. Ar taip jau tikrai kvailai popintumėt "klientukus" ir "tręštumėt" tėvelius?
Bent teoriškai matau galimybę būti tikrai geram privačiam darželiui. Ir pati apie jo sukūrimą pagalvoju.
Tai kad daug kartų susidūriau su privačių įstaigų vaikais, ne koks įspūdis susidarė. Juk verslas tam ir kuriamas, kad neštų pelną

, o ne labdarai. Aš nesakau, kad žmonės blogai dirba, tik sakau, kad tėvelių poreikiai dideli ir jie galvoja, kad mokėdami didelius pinigus turi teisę visko reikalauti. Dažnai tokiose situacijose užmirštamas žmogiškumas. vaikams labai negeras poveikis (pinigų).
Papildyta:
Beje, Birutele, pasižiurejau dėl privat darželių. Deja, Klaipėdoje toks yra tik vienas - Montesori.