Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

Ačiū patarusioms už Jrew factory dydžius, paėmė susagtoma ta papajos splavos L, o žalią paprastą megstuką M vasarai apsirūpinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 03 26, 17:17)
Nelabai, as uz 13$ is amazon pirkau.
Baikit juokus, susagstoma L.
Papildyta:
Naturalios odos batyciai

šiuos batelius seku, tik bėda, kad dydžio 10 nepapildo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Klausykite, ar čia mano kompas pūliuoja? Bet SEB pakeitė savo e-svetainė ir kai suvedu kodus apmokėt sąskaitą, man meta klaidingai suvesti klaidingi simboliai gun_bandana.gif umn.gif

ir vedu į vieną eilutę vis tiek neleidžia apmokėt nu apsurdas doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 kovo 2014 - 18:56
QUOTE(kriisti @ 2014 03 26, 18:55)
Klausykite, ar čia mano kompas pūliuoja? Bet SEB pakeitė savo e-svetainė ir kai suvedu kodus apmokėt sąskaitą, man meta klaidingai suvesti klaidingi simboliai  gun_bandana.gif  umn.gif

ir vedu į vieną eilutę vis tiek neleidžia apmokėt nu apsurdas doh.gif  doh.gif

gal virusas duomenis vagia? nebuvo kompas neštas taisyt kur nors?
šiandien mokėjau SEB, viskas gerai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 26 kovo 2014 - 18:58
QUOTE(kriisti @ 2014 03 26, 18:55)
Klausykite, ar čia mano kompas pūliuoja? Bet SEB pakeitė savo e-svetainė ir kai suvedu kodus apmokėt sąskaitą, man meta klaidingai suvesti klaidingi simboliai  gun_bandana.gif  umn.gif

ir vedu į vieną eilutę vis tiek neleidžia apmokėt nu apsurdas doh.gif  doh.gif

Nebevesk 4u.gif dabar panasus virusas sklando 4u.gif sako net nei viena antivirusinio jo nepagauna doh.gif gal atidarei koki laiska ar nuoroda g.gif nes kazkaip taip plinta jis arba per fake banko svetaine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 03 26, 19:57)
gal virusas duomenis vagia? nebuvo kompas neštas taisyt kur nors?
šiandien mokėjau SEB, viskas gerai buvo.

nesupratau bajerio, nes prieš tai mokėjau viskas gerai buvo, o šiandien dar gavau 3 sąskaitas noriu apmokėt, kad prekes pasiimt ir še tau neleidžia doh.gif doh.gif

nu ką nešiuos į darbą ir ten mėginsiu rytoj.

Kompas neneštas taisyt niekur, bet kai pasakėt apie duomenų vagimą tai gal aš jau nemėginsiu mokėt jei taip neduoda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2014 03 26, 20:01)
Nebevesk 4u.gif dabar panasus virusas sklando 4u.gif sako net nei viena antivirusinio jo nepagauna doh.gif  gal atidarei koki laiska ar nuoroda  g.gif nes kazkaip taip plinta jis arba per fake banko svetaine doh.gif

nu py....iec doh.gif doh.gif fear.gif
Atsakyti
Nuo saulės akiniai Loft pasiėmiau 0315 siuntą tai žiauriai patiko tobuli, tiko ir patiko nerealiai 4u.gif

ir loft courdinory kelnės spalvytė labai patiko kaip tik pavasariui smile.gif smile.gif

Zulily ilgai lauktas TUTU nerealus savikaina buvo 85 dol. pirkau 15,99 dol nu vertas pinigėlių L dydis žemiau kelių bet paliksiu tikrai, nes po vasaros gal pastypt ir bus geras, deja nebeduoda nuorodos įkelt g.gif

Crazy8 suknyte su paukščiais, tai ko tikėjausi wub.gif

Landsend bliuskyte Mint spalva nereali, kaip ir bliuskytė bigsmile.gif jau gaunu kelintą rūbelį Landsend ir laukiu su 0322 siunta daugiau, išvada-man jie labai patinka net labai thumbup.gif

Dėkoju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kriisti pakomentuok velvetuku dydi ir bliuzkos dydi prasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 26, 20:38)
Kriisti pakomentuok velvetuku dydi ir bliuzkos dydi prasau  biggrin.gif

Velvetukus ėmiau, kaip visada 29Tall, nes jau turėjau pilkus, o dabar pasiemiau šiuos tokisu svelnios spalvos. Ka dar komentuot, liemuo normalus, na jos aptartis jau ne kartą, kad gerai nešiojasi-patogios, pritariu už tai kai gera kaina pasimeiau antrus 4u.gif 4u.gif

Mint bliuskyte tai mergaitei savo ėmiau M dydį Mint spalva, ar ne Bonda ją užrodė ax.gif ax.gif bijau suklyst, bet tikrai superinė saikinga tokia Tik mano Mint spalva, jos nebera dabar [URL=http://www.landsend.com/products/girls-pattern-pocket-t-shirt/id_253457]4T tik tik
Papildyta:
sorry kompas daro nesamones nebekomentuosiu tik tik si mum http://www.landsend....shirt/id_253457
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 kovo 2014 - 19:49
QUOTE(kriisti @ 2014 03 26, 19:44)

Mint bliuskyte tai mergaitei savo ėmiau M dydį Mint spalva, ar ne Bonda ją užrodė ax.gif  ax.gif  bijau suklyst, bet tikrai superinė saikinga tokia   Tik mano Mint spalva, jos nebera dabar  [URL=http://www.landsend.com/products/girls-pattern-pocket-t-shirt/id_253457]4T tik tik

As as biggrin.gif nes man labai patiko wub.gif ir paskui gailejaus, kad daugiau spalvu nepaemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 26, 19:04)
nesupratau bajerio, nes prieš tai mokėjau viskas gerai buvo, o šiandien dar gavau 3 sąskaitas noriu apmokėt, kad prekes pasiimt ir še tau neleidžia  doh.gif  doh.gif

nu ką nešiuos į darbą ir ten mėginsiu rytoj.

Kompas neneštas taisyt niekur, bet kai pasakėt apie duomenų vagimą tai gal aš jau nemėginsiu mokėt jei taip neduoda unsure.gif
Papildyta:
nu py....iec  doh.gif  doh.gif  fear.gif

paisikeitė jų svetainė, bet viskas veikia.
Skambinkit i SEB'ą, nelaukit. Rodė per žinias, kad bandant prisijungti rašo, kad klaidingai suvestas kodas, kol bandoma pakartotinai vesti, per tą laiką visi pinigai nurašomi į kitas sąskaitas unsure.gif
Tikiuosi, kad jums taip nebus, bet geriau išsiaiškinti ir bus ramu 4u.gif
Atsakyti
o steve maden kazkokia nuolaidele Clearance skyreliui taiko?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 26, 11:08)
mergaites, patarkite prasau del MAVI dzinsu?
su 106 per klubus reiketu 31 ar 30 dydi?

rodykit modelį, gal atsilieps pirkusios wink.gif
pvz tų kur aš pirkau, man 29d neužsisegė su 102cm ax.gif

Sierra -70% Nuoroda
BKP5860A
Atsakyti