Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 27, 15:22)
tai gavosi -40 plius -20? taikė abi nuolaidas?

Taip abi, kasike idejus 2 prekes is to skyriaus automatiskai -40% ir kai susirenka kasikas dar -20%. Beg nebutinai 2 vuenodos prekes turi buti, svarbu is to skyriaus, as dejau apyranke ir karolius, pritaike automatiskai kasike -40% 4u.gif o paskui merginos dar -20% pritaike perkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 27 kovo 2014 - 14:31
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 27, 15:25)
proksi, ar taip supratau, jei virs 125$, tai dar - 20% nuo visos sumos?

aš taip supratau, nes i krepsiuka susidejus du papuosalus iskart taiko -40 ir tada jei suma 125 tada dar -20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 27, 14:29)
bet kaip prisiartinau man per daug akuciu blizgiu jame, tai išsiunčiau va sita:

http://factory.jcrew...p;bmUID=kjYVt.B

Man reikia daugiau vakarui prie labai tamsios navy suknelės, tai gal tiks, jei ne - gal šarkų rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 03 27, 15:30)
Man reikia daugiau vakarui prie labai tamsios navy suknelės, tai gal tiks, jei ne - gal šarkų rasiu biggrin.gif

av acia kam ko reikai aš norejau kasdienai, o kita mamai paemiau jonines arteja 4u.gif
Atsakyti
Paaaaanooooossss kokius jus ten gyret ae dzinsus, kur su 96 uzpakaliu drasiai 6 ir dar yra vietos, man sviesesniu reikia, nes po ziemos tik tamsus liko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 27 kovo 2014 - 14:35
Merginos, bet aš jums baltai pavydžiu, taip bandau susidėlioti bendra portretą iš kalbos manieros, perkamos kosmetikos, drabužių... ir taip nujaučiu, kad visos tokios GAZELES kaip iš "gliancinių" žurnalų viršelio.....
žiūriu man reik mokintis ir mokintis, kad čia pritapčiau blush2.gif biggrin.gif nes visai "sumamėjau", net nežinau kaip į darbą rengtis po dviejų vaikų auklėjimo doh.gif
Žiūriu į papuošalus, tikrai dailūs, bandau įvertinti save ir suvokiu kad nebus nei prie ko derinti nei kur eit su jais g.gif Reik man moteriškumo kursų kokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 27, 14:36)
Merginos, bet aš jums baltai pavydžiu, taip bandau susidėlioti bendra portretą iš kalbos manieros, perkamos kosmetikos, drabužių... ir taip nujaučiu, kad visos tokios GAZELES kaip iš "gliancinių" žurnalų viršelio.....
žiūriu man reik mokintis ir mokintis, kad čia pritapčiau blush2.gif  biggrin.gif nes visai "sumamėjau", net nežinau kaip į darbą rengtis po dviejų vaikų auklėjimo doh.gif
Žiūriu į papuošalus, tikrai dailūs, bandau įvertinti save ir suvokiu kad nebus nei prie ko derinti nei kur eit su jais g.gif Reik man moteriškumo kursų kokių biggrin.gif

Taip būna po vaikų auginimo 4u.gif Padirbėsi metus, ir būsi "GAZELĖ kaip iš "gliancinių" žurnalų viršelio", kaip mes... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 27, 14:34)
Paaaaanooooossss kokius jus ten gyret ae dzinsus, kur su 96 uzpakaliu drasiai 6 ir dar yra vietos, man sviesesniu reikia, nes po ziemos tik tamsus liko  doh.gif

jei neklystu, sie:
http://www.ae.com/we...;catId=cat20116
pasikartosiu, turiu labai panasius arba siuos, pries gerus metus pirkau, su 106-107 cm telpu i 8 d drasiai:)
bet jie nera sviesus, ir nezinau ar vasarai tinkami, as irgi sviesesniu dairausi, be to as emiau Long su 177 cm ugiu, ir man jie iki kauliuku, labai trumpi... tai dabar geriau imciau Xlong, o paskui jei ilgi tai reikalas pataisomas 4u.gif

dabar ziuriu i siuos, bet komentarai kai kurie nelabai ir spalva kazkokia gelsva...tai susilaikau...
http://www.ae.com/we...atId=cat1990002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 27 kovo 2014 - 14:42
nu man tai baisus tie jcrew sarkiniai papuosalai unsure.gif nemuskit tik
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 27, 15:36)
žiūriu man reik mokintis ir mokintis, kad čia pritapčiau blush2.gif  biggrin.gif nes visai "sumamėjau", net nežinau kaip į darbą rengtis po dviejų vaikų auklėjimo doh.gif

nevarykit cia ant saves, ir as cia neisirenku papuosalu, nors gundo paveikliukai, suvokiu, kad nenesiosiu, geriau kukliai bet grynus akmenukus he he biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kvietkas @ 2014 03 27, 15:39)
nu man tai baisus tie jcrew sarkiniai papuosalai unsure.gif nemuskit tik

drinks_cheers.gif tegul mus abi musa sarkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 27, 14:40)
nevarykit cia ant saves, ir as cia neisirenku papuosalu, nors gundo paveikliukai, suvokiu, kad nenesiosiu, geriau kukliai bet grynus akmenukus he he biggrin.gif
Papildyta:

man auskarai grazus:
http://factory.jcrew...p;bmUID=kjYJZQ1
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 27, 15:40)
Papildyta:

nera ka jus musti, man su karoliais irgi sunkiau, as aukso megeja biggrin.gif bet sau pasiemiau apyranke su kristaliukais, manau tiks, o jeigu mokeciau derinti karoliukus tai butu super tikrai yra daug graziu, kur tiktu ir prie prasegtu marskinuku, ar kokios palaidines su platesne iskirpte, arba tiesiog ant vienspalvio golfo 4u.gif
Atsakyti