Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

Landsend -25% 4u.gif
user posted image

LOFT truksta iki freeship
4u.gif
Atsakyti
Landsend paltukas su vilna įlemenuotas pumpkin rich spalva graži ir 10 dydis kaip man siutas kaip tik tokiem oram.
O ideeli swiss legend juodasis laikrodis nerealus tik apyranke teks siaurint, taure dar kartą ačiu , pagavot jee.
O ideeli šifoninis sijonas ni man eis į išparduotuvę.

Gymboree ponte kelnytes super ir bliuskyte mėlyna su inkaru nereali, landsend vaikam labai patiko.

Saulėto savaitgalio visoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 kovo 2014 - 08:46
QUOTE(kriisti @ 2014 03 29, 08:44)

O ideeli swiss legend juodasis laikrodis nerealus tik apyranke teks siaurint, taure dar kartą ačiu , pagavot jee.

kiek gavosi laikrodukas su atsiuntimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 29, 08:44)
Landsend paltukas su vilna įlemenuotas pumpkin rich spalva graži ir 10 dydis kaip man siutas kaip tik tokiem oram.
O ideeli šifoninis sijonas ni man  eis į išparduotuvę.

Gymboree ponte kelnytes super ir bliuskyte mėlyna su inkaru nereali, landsend vaikam labai patiko.

Saulėto savaitgalio visoms biggrin.gif

Sveika, gal galėtumėt foto įkelti Landsend paltuko, kaip atrodo apsivilkus. Jei jums nesunku. ax.gif
Atsakyti
Proksi factory sijonukas mini mėlynas 12 idealiai gerai kad pilka ir 12 ėmiau. Alatėja mėlyna jo spalva graži, o ilgumas jo tai į darbą kaži ar vyras išleis biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o AE dzinsus iseina su kuo nors sukooperuoti, ar reikia abi poras pirkti kad gauti nuolaida? ir pirkti gali tik Taure? jauciu baigsis akcija...

va tik viena vakara pas jus neuzeik, ir to ko labai reikia praziopsai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2014 03 29, 10:11)
Sveika, gal galėtumėt foto įkelti Landsend paltuko, kaip atrodo apsivilkus. Jei jums nesunku.  ax.gif

Negaliu nemoku per telefona bet anoje temoje esu gale įkėlus jis 50 dol dabar ir aš pirkau su -30
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 29, 10:13)
mergaites, o AE dzinsus iseina su kuo nors sukooperuoti, ar reikia abi poras pirkti kad gauti nuolaida? ir pirkti gali tik Taure? jauciu baigsis akcija...

va tik viena vakara pas jus neuzeik, ir to ko labai reikia praziopsai doh.gif  biggrin.gif

man jau uzsake dvejus emiau, siuskit uzsakyma manau tiesiai taurei ir duos atsakyma gali ar ne 4u.gif
Atsakyti
Gal parinktumėte iš See Kai Run? smile.gif nuo 45 usd nemokamas siuntimas, reikia basučių man dukrytei 4u.gif ax.gif
Atsakyti
o dar landsend renkasi su 25%?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 29, 09:13)

va tik viena vakara pas jus neuzeik, ir to ko labai reikia praziopsai doh.gif  biggrin.gif

Parašiau Jums į až, jei eitų užsakyt, norėčiau kooperuotis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 29, 09:57)
Gal parinktumėte iš See Kai Run? smile.gif nuo 45 usd nemokamas siuntimas, reikia basučių man dukrytei  4u.gif  ax.gif

bet ten brangu kiek ziurejau, neseniai 6PM batukai po 25$, basutes po 23$ ir dar nuolaida 15%.... g.gif Amazone pigiau dar pasitaiko
Atsakyti