Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 25, 13:19)
o tai gal vel yra papildoma nuolaida, kad tik tiek jums gavosi?

na aš pirkau tada kai buvo -30 nuolaida dabar nzn ar yra, tai matysiu kaip dydis nes su 0322 siunta ateina nes labai skirtingai visos vertina smile.gif aš ėmiau 10, nes kaip didinti rubau, tai turėtų tikti, labai noriu, kad tiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 25, 11:17)
tai liuks as jau gavau savo paltuko saskaita su -30 kai eme, matyt tuo paciu metu, matysiu koki ata rich pumkin spalva, nes baisiai skirtingai monotoriai spalva rodo, vienuose grazi kituose blanki  g.gif
va silandsen paltukas kaina tai labai man patiko jo 135 lt

kada gavot sąskaitą? 0322 siuntoj gal?

jau parašei biggrin.gif tai ir aš gal sulauksiu jau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 25 kovo 2014 - 12:29
http://www.stevemadd...nName=Relevance

Atejau psigirt katik gautais batais,laaabai grazus. thumbup.gif
Ir zinoma aciu komandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 25, 12:28)
na aš pirkau tada kai buvo -30 nuolaida dabar nzn ar yra, tai matysiu kaip dydis nes su 0322 siunta ateina nes labai skirtingai visos vertina smile.gif aš ėmiau 10, nes kaip didinti rubau, tai turėtų tikti, labai noriu, kad tiktų 4u.gif

lauksiu komentaru:) as tai M stampuota avietines spalvos pasiemiau, trumpa NQP.... ziuresime bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 25, 14:19)
lauksiu komentaru:) as tai M stampuota avietines spalvos pasiemiau, trumpa NQP.... ziuresime bigsmile.gif  doh.gif

ok 4u.gif

http://www.c21stores...ay-shoulder-bag gal ir visai simpotna rankinė vasarai ir kaina normali ax.gif
Atsakyti
Galų gale pasiekė mane Fossil piniginė. Nu ir ot Stepė, ne tą modelį užsisakiau. Viskas tvarkoj - oda minkštutė, pati labai kokybiška, spalva be galo graži (raudona į bordo) ir atitinka visokius fenkšūjus biggrin.gif, nūūūū bet per didelė man doh.gif nemėgstu tokių didelių doh.gif šita. Jaučiu mesiu išparduotuvėn. O gal dar pabandyt pasijaukint? Kas turit tokias, kaip Jums?

O Merdidos lėlė iš Mattelio net ir labai graži biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 25 kovo 2014 - 14:07
QUOTE(Stepė @ 2014 03 25, 14:06)
Galų gale pasiekė mane Fossil piniginė. Nu ir ot Stepė, ne tą modelį užsisakiau. Viskas tvarkoj - oda minkštutė, pati labai kokybiška, spalva be galo graži (raudona į bordo) ir atitinka visokius fenkšūjus biggrin.gif, nūūūū bet per didelė man  doh.gif nemėgstu tokių didelių  doh.gif šita. Jaučiu mesiu išparduotuvėn. O gal dar pabandyt pasijaukint? Kas turit tokias, kaip Jums?

Stepe tu tundra, bent spalvą tikrąją parodytum biggrin.gif 4u.gif ir nėra ji tokia plati, kaip paveiksliukuose atrodo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 25 kovo 2014 - 14:17
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 25, 14:19)
lauksiu komentaru:) as tai M stampuota avietines spalvos pasiemiau, trumpa NQP.... ziuresime bigsmile.gif  doh.gif

Merginos ką reiškia tas NQP? Čia tos brokuotos skaitos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 03 25, 15:15)
Stepe tu tundra, bent spalvą tikrąją parodytum biggrin.gif  4u.gif ir nėra ji tokia plati, kaip paveiksliukuose atrodo.
user posted image

aš ne Tundra, o spalva ne visai tokia biggrin.gif. Biškį labiau bordinė biggrin.gif
Atsakyti
Galų gale pasiekė mane Fossil piniginė. Nu ir ot Stepė, ne tą modelį užsisakiau. Viskas tvarkoj - oda minkštutė, pati labai kokybiška, spalva be galo graži (raudona į bordo) ir atitinka visokius fenkšūjus biggrin.gif, nūūūū bet per didelė man  doh.gif nemėgstu tokių didelių  doh.gif šita. Jaučiu mesiu išparduotuvėn. O gal dar pabandyt pasijaukint? Kas turit tokias, kaip Jums?

O Merdidos lėlė iš Mattelio net ir labai graži  biggrin.gif

man tai patinka toks dydis, nors seniau mažas pirkdavau tik smile.gif
Mano tokia abrikoso spalvos tik biggrin.gif
Atsakyti

as ir dideliu nesu gerbeja, o kiek LT pinigais gavosi?

O Merdidos lėlė iš Mattelio net ir labai graži  biggrin.gif

na matai kaip g.gif ai, bet ir taip leliu pilna:)
as tai laukiu Disney koduko, imsiu minkstu mazu lelyciu, jau kaip patiko abiems vaikams biggrin.gif dukra i darza miegoti nesasi, sunu Baza Sviesmeti irgi lovoje niurko pries miega thumbup.gif
Atsakyti

as tai nepripratau su ilgesne 4u.gif pratinaus -ale niekaip ax.gif biggrin.gif likau prie mazu 4u.gif
Atsakyti