Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

Kada pirksite SAKS? gal turite -20% nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2014 03 28, 00:00)
Och, kaip nesmagu ... As irgi ne labai prie technikos, bet mano sesuo moka rasti mano telefa per kompo Itunes su programele " find my iphone", parodo tikslu adresa kur telefonas, o draugas buvo taxi palikes telefona tai taip ir rado smile.gif

su tuo find my phone tai turi buti ijungtas telefonas kad rastu, jeigu isjungtas ( o kas dazniausiai ir buna, kai pavogiama ) tai neras

Limete, uzjauciu, sakes kaip nemalonu unsure.gif labai tikiuosi kad pades surasti 4u.gif dabar galvoju o LT nera draudimu telefonams ? siaip susimasciau cia sau smile.gif nes pas mus galima apdrausti uz 8 ar 10 doleriu i menesi nuo vagysciu, sugadinimu, tarkim nutiko nelaime kokia, dingo, imetei i vadeni ar gaisra tai nauja duoda, dukros apdraustas telefonas jinai tokia biskiuka svajokle pas mus, tai buna uzsisvajojus vaiksto tai kad nepamestu ar nepaliktu kur netycia ar kas neistrauktu tai jos apdraudem jos aparaciuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 kovo 2014 - 23:29
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 27, 23:13)
su tuo find my phonem tai turi buti ijungtas telefonas kad rastu, jeigu isjungtas ( o kas dazniausiai ir buna, kai pavogiama ) tai neras

Limete, uzjauciu, sakes kaip nemalonu  unsure.gif labai tikiuosi kad pades surasti  4u.gif  dabar galvoju o LT nera draudimu telefonams ? siaip susimasciau cia sau smile.gif

yra draudimai.. galioja tik ISKART uzsisakant perkant telefona..bent jau omnitel'y..
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 00:14)
yra draudimai.. galioja tik ISKART uzsisakant perkant telefona..bent jau omnitel'y..

tai jo, zinau sita kad iskart turi apsidrausti, galvoju siaip ar siulo toki varianta, ir ar apskritai zmones naudojasi ar nelabai tuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 00:14)

Ideal irgi yra draudimas, kai perki tel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 03 27, 23:03)
Kada pirksite SAKS? gal turite -20% nuolaida?

turim 15% . pirksim ne uz ilgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 28, 00:18)
tai jo, zinau sita kad iskart turi apsidrausti, galvoju siaip ar siulo toki varianta, ir ar apskritai zmones naudojasi ar nelabai tuom  smile.gif

Mes su vyru apsidraude savo telefonus drinks_cheers.gif vyrui jau karta keite i nauja, buvo kelis kart numetes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2014 03 27, 23:00)
Och, kaip nesmagu ... As irgi ne labai prie technikos, bet mano sesuo moka rasti mano telefa per kompo Itunes su programele " find my iphone", parodo tikslu adresa kur telefonas, o draugas buvo taxi palikes telefona tai taip ir rado smile.gif

Neveiks ji jei pavogia, mano draugės 5S neseniai pavogė, tai kelias dienas rodė offline, o paskui visai nebegaudė tokio aparato. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 03 27, 23:18)
tai jo, zinau sita kad iskart turi apsidrausti, galvoju siaip ar siulo toki varianta, ir ar apskritai zmones naudojasi ar nelabai tuom  smile.gif

neseniai pradejo siulyti..gal max metai kokie..
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 27, 23:20)
turim 15% . pirksim ne uz ilgo  4u.gif

palaukit tuoj atsiusiu 4u.gif
Atsakyti

labai laukiam
nedaug truksta

www.macys.com

www.loft.com-40% kodukas

Atsakyti
Laba,

o 6pm jau pirkot su 15 proc. koduku?
Atsakyti