Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

QUOTE(annesears @ 2014 03 30, 21:19)
aha, nerealiai faina, ideali diena sakyciau: oras, delfinai... wub.gif as net asara delfinariume isspaudziau, bet cia turbut nestumo harmonai siaucia biggrin.gif  doh.gif

Kaaaip fainai... wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos, ziuriu, atostogoms susiruose bigsmile.gif

Apie antakius prakalbot, ta ir as nesusilaikysiu, kas mano dusia 'kamuoja' is tos serijos lotuliukas.gif

Oro uoste, tiek is LT, tiek i LT, pastebejau, kad lietuvaites lengva pazinti is 2-ju 'tautiniu' bruozu - priaugintos blakstienos ir nagai doh.gif

Nesupykit, kurios megstat tas blakstienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 03 30, 23:29)
Labas vakaras, merginos, ziuriu, atostogoms susiruose  bigsmile.gif

Apie antakius prakalbot, ta ir as nesusilaikysiu, kas mano dusia 'kamuoja' is tos serijos lotuliukas.gif

Oro uoste, tiek is LT, tiek i LT, pastebejau, kad lietuvaites lengva pazinti is 2-ju 'tautiniu' bruozu - priaugintos blakstienos ir nagai  doh.gif

Nesupykit, kurios megstat tas blakstienas  blush2.gif

biggrin.gif as tai dabar pastebiu olialia stailo antakiu mada . cia su Daliuku diskutavom kada ir nesupratom ar ten jie dazyti , ar tatuiruoti unsure.gif bet tokie truputi klonuoti...
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 30, 22:45)
biggrin.gif as tai dabar pastebiu olialia stailo antakiu mada . cia su Daliuku diskutavom kada ir nesupratom ar ten jie dazyti , ar tatuiruoti  unsure.gif bet tokie truputi klonuoti...

Turim viena toki egzemplioriu is draugu tarpe. Nei pasakyt ka, nei kaip, bet kaskart sutikus ja - negaliu atitraukti akiu nuo antakiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 03 30, 22:29)

Oro uoste, tiek is LT, tiek i LT, pastebejau, kad lietuvaites lengva pazinti is 2-ju 'tautiniu' bruozu - priaugintos blakstienos ir nagai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 03 30, 23:52)
Turim viena toki egzemplioriu is draugu tarpe. Nei pasakyt ka, nei kaip, bet kaskart sutikus ja - negaliu atitraukti akiu nuo antakiu  doh.gif

o kokia visgi ju gamybos paslaptis ? g.gif
Papildyta:

www.yoox.com
kodukas
WINTERSPRING10
labai nedaug truksta shipukui 4u.gif
Atsakyti
Skaičiukų dar bus? Nieko negavau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, sakykite, ar dar nebuvo skaičiukų iš didžiojo RL employee sale, kuris buvo prieš 2 savaites? Sunerimau, ar iš viso šios prekytės bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 03 31, 10:05)
Skaičiukų dar bus? Nieko negavau  rolleyes.gif

kol kas skaiciukai visi 4u.gif

QUOTE(zyzliukė @ 2014 03 31, 10:21)
Laba diena,  sakykite, ar dar nebuvo skaičiukų iš didžiojo RL employee sale, kuris buvo prieš 2 savaites? Sunerimau, ar iš viso šios prekytės bus  ax.gif

bus artimiausiu metu 4u.gif

as dar laukiu YOOX ir begu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2014 03 30, 23:29)

drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
negavau nieko skaiciuku...o tai dar neatejo Sonomos uzsakymas, kur pirkot su -15%? Ten mano Zoku geriai turetu but bigsmile.gif
Atsakyti
Ir man keista negavus skaiciuku rolleyes.gif bet itariu kita savaite pasipils geriai biggrin.gif wub.gif

Geru atostogu, mergytes! vacation4.gif vacation1.gif vacation1.gif Lauksim sugriztant gossip.gif
Atsakyti