Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

QUOTE(NORIKA @ 2014 04 01, 10:29)
Ai kad bandymam biški per brangus... biggrin.gif  Kad kas pasidalintų, tai mielai perirkčiau kokius 5ml  drinks_cheers.gif
Bet užsisakiau iš Saks prieš savaitę Lancome bazę, nuostabi, bandziau jau ir įsigyjau pilną  wub.gif Tai dabar metelius nebereiks jokio kito primerio  biggrin.gif

Noriu paišiuko, ryškaus, gražaus, vasarai kokio turkio, mėlyno, skaisčiai žalio, bet niekaip neišsirenku spalvos  doh.gif  Per daug man ten visko  biggrin.gif

Norika, sita emet?

http://www.sephora.c...8?skuId=1103779
Atsakyti
ir dar, ne i tema gal, bet noriu prigirti, jog GISANOS reklamuotas SIGMA FLAT KUBUTI F80 sepetelis skystai pudrai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pudra veida padengia idealiai wub.gif daug pagyru susilaukiau wub.gif blush2.gif , nors ir pudra sita NARS sheer glaw dieviska, mano odai tobuliausia viskuo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 01 balandžio 2014 - 09:41
Mergaites kam aktualu:

mano vyresnelis susirgo, sia savaite as namie dienos metu bunu - uzsukit
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 04 01, 09:36)

Aha... Ji tokia skaidri želė, bet jau odos raukšlytes kaip sulygina, tarsi užpildo, oda kaip aksomas wub.gif Nu žodž man ji superinė pasirodė. Panaudosiu ilgiau, bus nuomonė aiškesnė drinks_cheers.gif

QUOTE(remygaaa @ 2014 04 01, 09:40)
ir dar, ne i tema gal, bet noriu prigirti, jog GISANOS reklamuotas SIGMA FLAT KUBUTI F80 sepetelis skystai pudrai superinis  thumbup.gif  nors ir pudra NARS sheer glaw dieviska, mano odai  tobuliausia viskuo  wub.gif 

Kuo ypatinga pudra, kažkada pamenu labai labai jos norėjau biggrin.gif Ir kuo teptukas ypatingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 01, 12:19)
Kuo ypatinga pudra, kažkada pamenu labai labai jos norėjau  biggrin.gif Ir kuo teptukas ypatingas  4u.gif

sepetelis oda padengia isskirsto tobulai, labai smagus ir patogus, norejau imti MAC, bet va isgirdusi apie si labai giriama emiau ji, ir nesigailiu, o pudra labai graziai veida padengia, maskuoja, nera sunki, bet smagi tokia, issilaiko puikiai ilgai, nenuplaukia nuo veido, veidas nei matinis nei svytintis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 01 balandžio 2014 - 10:40
Vat aš ir noriu, kad pudra neduotų veidui švytėjimo, nes tas efektas man asocijuojasi su riebinu veidu biggrin.gif kadangi blizgesiukas mėgsta išlyst, tai vis ir norisi matinio efekto biggrin.gif Bet va labai sunku pudrą internetu prisirinkt, ypač atspalvį doh.gif
Atsakyti
ziuriu , kosmetika verda temoj biggrin.gif

QUOTE(Nete @ 2014 04 01, 11:08)
Mergaites kam aktualu:

mano vyresnelis susirgo, sia savaite as namie dienos metu bunu - uzsukit

nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 01, 12:42)
Vat aš ir noriu, kad pudra neduotų veidui švytėjimo, nes tas efektas man asocijuojasi su riebinu veidu  biggrin.gif  kadangi blizgesiukas mėgsta išlyst, tai vis ir norisi matinio efekto  biggrin.gif  Bet va labai sunku pudrą internetu prisirinkt, ypač atspalvį  doh.gif

va va atspalvi sunku pataikyt netu , visada beveik prasovus is 10 kartu viena karta pataikau doh.gif
Atsakyti

Parduodame

Simply Nina by Nina Raye Handbag
Color: tomato

user posted image

kaina-250lt

] Conversiukai
user posted image

dydis MEN'S 4, WOMEN'S 6

vidus~ 24cm

Kaina 194lt

VS pizamyte
Dydis S , bet ,turbut, tiktu M

juoda . krasteliai sviesiai rausvi

user posted image

50lt

Vilniuje . siunciam 4u.gif

Crocs mamooth
dydis - M 11

user posted image

kaina-85lt

Rasykit i pastuka uzsakymaijav@gmail.com 4u.gif
Parduodam
Shape Ups by Skechers
Fitness Sneakers

user posted image

Dydis- 10
Spalva- Silver/White

kaina-140lt
Nike LS Crew Tee Raglan

user posted image

2XL
kaina-45lt

Nike Short-Sleeve Training Top

user posted image

2XL
kaina-45lt

Grazuoliai

EMMA LOU
pirkta YOOX
user posted image

Dydis 7
Kaina 260lt

nuoroda 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 01, 10:19)
Aha... Ji tokia skaidri želė, bet jau odos raukšlytes kaip sulygina, tarsi užpildo, oda kaip aksomas  wub.gif Nu žodž man ji superinė pasirodė. Panaudosiu ilgiau, bus nuomonė aiškesnė  drinks_cheers.gif
Kuo ypatinga pudra, kažkada pamenu labai labai jos norėjau  biggrin.gif Ir kuo teptukas ypatingas  4u.gif

Man, norint gauti maitinimo efektą neapsunkinant odos, labiausiai patiko ši pudra: http://www.urbandeca...powder/371.html wub.gif O kadangi permatoma, tai ir atspalvio taikyti nereik. O naudojant ir UD praimeri, oda neblizga ir karšta vasaros diena ax.gif .
Atsakyti
Labukas,
as pasiulysiu pora per mergaites pirktu dalykeliu.
brolis mano issiustu drinks_cheers.gif
jei niekas nenores - zinoma pasiliksiu sau smile.gif nes pirkau sau rolleyes.gif

1. Giorgio Armani Eyes to kill tusas
2. Dior Creme Abricot nagams

antraji pardavusi pirkciau cia vietoj (UK), nenoriu laukti menesiuka kol parves viska biggrin.gif
jei ka sudomins - prasom AZ 4u.gif
Atsakyti
begu su reikaliukais. i laiskus atsakymai uztruks smile.gif
Atsakyti