Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

QUOTE(Rutule @ 2014 03 25, 16:48)
O kam brangiai perki? Reikia pigiai biggrin.gif

Oi kad situ pigiai tikrai nerasi biggrin.gif Ju ir brangiai metus laiko ieskojau doh.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 25, 16:51)
ten toks raritets buvo, kad net man rankikės drebėjo aukciono pabaigos belaukiant biggrin.gif

Auksines rankikes wub.gif Aciu tau 4u.gif Dabar tik va naktim nemiegu pergyvenu kad pardavejas gerai supakuotu o vezejas nepamestu blush2.gif

Sedziu dabar dukros laukiu is choro tai galvoju apsipirksiu saks , bet kad per telefona spalvu nepagaunu doh.gif Spalva zodziais renki o paveiksliukas tas pats, vat ir suprask blink.gif Jei spesiu, vakare atsiusiu. O kelinta zadat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 25, 17:24)
Oi kad situ pigiai tikrai nerasi biggrin.gif Ju ir brangiai metus laiko ieskojau  doh.gif
Auksines rankikes  wub.gif Aciu tau  4u.gif Dabar tik va naktim nemiegu pergyvenu kad pardavejas gerai supakuotu o vezejas nepamestu  blush2.gif
Sedziu dabar dukros laukiu is choro tai galvoju apsipirksiu saks , bet kad per telefona spalvu nepagaunu  doh.gif Spalva zodziais renki o paveiksliukas tas pats, vat ir suprask  blink.gif Jei spesiu, vakare atsiusiu. O kelinta zadat pirkti?

ne perezhivaj, mano irgi gėris kartu su tavuoju keliaus biggrin.gif tai ne tu viena naktim nemiegosi dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 25, 17:24)
:
Sedziu dabar dukros laukiu is choro tai galvoju apsipirksiu saks , bet kad per telefona spalvu nepagaunu  doh.gif Spalva zodziais renki o paveiksliukas tas pats, vat ir suprask  blink.gif Jei spesiu, vakare atsiusiu. O kelinta zadat pirkti?

parinksim dar 4u.gif
gal Liepaites lankot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 25, 18:24)
Oi kad situ pigiai tikrai nerasi biggrin.gif Ju ir brangiai metus laiko ieskojau  doh.gif

Tai ką gi čia nukovei blink.gif Jau netveriu kaip noriu sužinot.
Atsakyti
Tantamm, LM, girkitės garsiai ką ten taip nukovėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 03 25, 18:34)
Tantamm, LM, girkitės garsiai ką ten taip nukovėt  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Bet man atrodo jos tokios nusigandusios, kad viskas gerai būtų, tai kol rankose neturės, tol nieko nesakys. O mes iš proto eisim iš smalsumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2014 03 25, 17:34)

QUOTE(Rutule @ 2014 03 25, 17:35)
drinks_cheers.gif
Bet man atrodo jos tokios nusigandusios, kad viskas gerai būtų, tai kol rankose neturės, tol nieko nesakys. O mes iš proto eisim iš smalsumo biggrin.gif

04.17d. pasigirsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 25, 17:30)
parinksim dar 4u.gif
gal Liepaites lankot ? ax.gif

Nea , mes rusiska lankom smile.gif

QUOTE(Rutule @ 2014 03 25, 17:31)
Tai ką gi čia nukovei  blink.gif Jau netveriu kaip noriu sužinot.

QUOTE(Luggne @ 2014 03 25, 17:34)

QUOTE(Rutule @ 2014 03 25, 17:35)
drinks_cheers.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 25, 17:36)
04.17d. pasigirsim  biggrin.gif

Tikrai kol rankuose neturesiu nepasigirsiu biggrin.gif Laukite wink.gif
Atsakyti
Drugstore siusti galima ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 25, 17:48)
Drugstore siusti galima ?

jau neberenkam ax.gif
Atsakyti
O ON renkasi, daug dar truksta ir ar ON psl. 40% nuolaidele?
Atsakyti
Man tai labai reikia tokios
user posted image
Guerlain Terra Soleia Ran - Enhancing Bronzer ax.gif

Buvo mano pati laukiamiausia prekyte, bet negavau sad.gif Patarkit kur paieskot, o gal kuriai nebereikia ax.gif
Atsakyti