Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Gaminame ir dalinames patarimais toliau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 25 kovo 2014 - 16:25
QUOTE(Okokionera @ 2014 03 25, 16:01)
Turiu pitų. Labai norėčiau iš jų pagaminto kokio šilto patiekalo vakarienei.

Dažniausia jose darau "sumuštinius" prikišdama turimų daržovių, mėsytės, rūkytos žuvies ar dar ko. Bet taip norisi ko kito ax.gif

Gal kas turi idėjų? būčiau laaabai dėkinga 4u.gif

Picu padus is pitu kazkada dariau, per puse jas pjoviau. Su uztepu kokiu skanu, su humusu. O kur pirkot? Seniai bemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 03 25, 23:54)
Picu padus is pitu kazkada dariau, per puse jas pjoviau. Su uztepu kokiu skanu, su humusu. O kur pirkot? Seniai bemaciau.

Maksimoje, praktiškai visada jų ten būna:) prie lavašo guli. picų padui man jos kažkokios per plonos atrodo... Kaip darėte picų padus? Kepėte orkaitėje ar keptuvėje?
Atsakyti
Turiu putpelių. Gal kuri turit firminį receptuką? 4u.gif
Atsakyti
Turiu puse kiaules galvos, ka su ja galima padaryti?
Atsakyti
QUOTE(j.m. @ 2014 03 26, 18:07)
Turiu puse kiaules galvos, ka su ja galima padaryti?

Šaltiena
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2014 03 26, 07:59)
Maksimoje, praktiškai visada jų ten būna:) prie lavašo guli. picų padui man jos kažkokios per plonos atrodo... Kaip darėte picų padus? Kepėte orkaitėje ar keptuvėje?

Pas mus maximoj nemaciau, tik picos padai yra, reikes kokioj kitoj paziuret. Orkaitej, kaip ir paprasta pica, tik kad daug ant virsaus nekroviau, kad atlaikytu.
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2014 03 26, 08:29)
Turiu putpelių. Gal kuri turit firminį receptuką?  4u.gif

Perpjaunu per pusę išilgai, marinuoju su medum, česnakais, sojos padažu, prieskonių. Kepu pirmiau uždengus folija kokia 20 min, o po to tik apskrudinu.

Arba troškinu su sviestu bei grietine. Supjaustytą putpeliuką dedu virti su druska ir lauro lapu, verdu tol kol šioks toks sultinukas nuverda ir mėsytė suminkštėja. Kitame puode išlydau sviestą ir jame apkepinu apvirtus putpeliukus, tada pilu sultinio, kad semtų viską ir dedu grietinės, druskos, pipirų. Patroškinu kol mėsa pradeda kristi nuo kaulo.
Atsakyti
Turiu meduolių. Valgėm valgėm, atsivalgėm, liko nemažai ir sudžiūvo. Ar iš meduolių kas nors gaminama?
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2014 03 30, 19:00)
Turiu meduolių. Valgėm valgėm, atsivalgėm, liko nemažai ir sudžiūvo. Ar iš meduolių kas nors gaminama?

Gaminkit nekepta meduoliu torta.saldziu receptu su nuotraukom temoj yra grazus pavyzdukas
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2014 03 30, 20:00)

Aš paskutiniu metu gaminu meduolių tortuką pagal šį receptą, nors multivarkės ir neturiu.
http://multivarka-re...ru-v-multivarke
Kremas - pats nesudėtingiausias. Grietinė, cukrus, vanilinis cukrus. Manau, kad jame atmirktų ir jūsiškiai meduoliukai mirksiukas.gif Jei pasmulkinti...

O aš turiu...
Va tokį aparatą radau pas mamą. Nei ji, nei aš nesugalvojam, kam jis skirtas. Užsilikęs iš tų laikų, kai žmonės pirkdavo viską, kas tik pasirodydavo parduotuvėse, nes gal kada prireiks (gi dažniausiai pardės būdavo tuščios). Dabar gi galvojau mest jį lauk, bet... O jei tai labai geras ir naudingas prietaisas, tik aš nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
kadangi radom virtuvinėje spintelėje, tai nusprendėm, kad tai tikrai kažkas susiję su maisto gamyba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 31 kovo 2014 - 18:09
QUOTE(pašnekutė @ 2014 03 31, 17:54)
kadangi radom virtuvinėje spintelėje, tai nusprendėm, kad tai tikrai kažkas susiję su maisto gamyba  g.gif

Niu zinokit, ziuriu, ziuriu ir as nesuprantu, kas cia per NSO. lotuliukas.gif O dar kai neciupinejus ir is arti namacius to daikto, tai sunku spresti. g.gif Vienintele mintis, tai gal cia kokiu citrusu (skiltelem) spaudykle. biggrin.gif Masciau apie vysniu kauliuku isemeja, bet nematau kokios skylutes, kur tiems kauliukams iskristi, bet ir forma vysniom netinkama. O! O gal kokiu koldunu - pyrageliu "masinele". Idedi i vidu kociota tesla, po to idara, virsu vel uzdengi tesla ir suspaudi, o tas aparatas padaro grazia forma ir suspaudzia teslos krastelius. lotuliukas.gif Ar kokia riesutu skaldykle, nors jei plastmase, tai greit suluztu.
Zinokit sunku, ka ir patart. O gal turit kitu rakursu nuotraukas padarytas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 31 kovo 2014 - 18:57