QUOTE(Leksa @ 2016 06 08, 09:48)
turiu visko daug, o ko neturiu, tai galiu nusipirkti. Mano problema ta, kad turiu
saldytu baravyku ir nezinau ka su jais daryti. Ir kaip. Pati ju nevalgau, valgytu tik vyras, bet neisivaizduoju net kaip juos paruosti. Gal koki padaza kepsniui? Bet ka su jais daryt? Atitirpint ir

virt? kiek laiko? Kept? patarkit ka nors
Padažas kepsniui - puiku. Atitirpinti, sublenderiuoti, apkepinti su svogūniuku, užbarstyti miltų, dar kelias akimirkas pakepinti. pilti karšto vandens nuolat aktyviai maišant iki tol, kol pasidarys padažo konsistencijos. Dėti kvep. pipirų, lauro lap., druskos. Pabaigai galima pridėt grietinės ar grietinėlės (arba ne). Kepinti galima ir ant aliejaus.
Galima įdarą bandelėms padaryt panašiai, tik vandens ir miltų nedėti, ir kept jau tikrai ant aliejaus. Nusipirkus šaldytos bemielės tešlos procesas žymiai pagreitėtų
Ir, žinoma, pica, pagardinta baravykais jau gali vadintis karališka.
Baravykų šiaip galima pridėti visur, kur dedasi kiauliena: ant karbonado uždėt sūrio ir baravykų griežinėlių; į maltinukų faršą įmaišyti maltų baravykų ir t.t., ir pan.
virtinukai su džiovintų baravykų įdaru visada būna ant mūsų Kūčių stalo, bet šaldyti irgi puikiai tiks
Baravykų užtepėlės recepto bandykit paieškoti internete - mėgėjams turėtų būti labai skanu (aš nedariau, nes tiek šaldytų baravykų niekad neturėjau
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2016 06 07, 06:34)
Turiu problemą
Na, aš vėl su keistais klausimais

Bet nerandu temos apie autoklavus, bendra tema su įv. klausimais aktyvi buvo...pernai

greitpuodžių temoje - ne apie tai kalba. Iš esmės tas daiktas skirtas konservavimui, susideda 10 litrinių stiklainių. Tris kart darėm ir vis ... dangteliai prasisukę gaunasi, kai atvėsta

Ne tiek, kad skysčiai išbėgtų, bet kažkaip baisoka, kad gali imt gest. Gal kas turit ir naudojat tą greitpuodį ir galit pasidalint patirtimi
Niekas su autoklavu nedraugaujat?