Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

Žemės temperatūra 3,5-7 laipsniai... bigsmile.gif Tai ten kur šilčiausia jau galima padaigintas bulves sodinti.
Atsakyti
Aš jau šį savaitgalį sodinsiu daržan. Pradėtos daiginti prieš 3 savaites, ūgliukai 3-5 cm, bet šaknys didelės (tupi kiekviena bulvė atskirai). Gerai uždengus, kokiais 3 agroplėvelės sluoksniais bus gerai, be to, užsipils žemėm ūgliukai ir nebus šalta. Jau ne pirmus metus sodinu. Pernai buvo tokiu laiku šalta, tai truputį peraugo, buvo net per sprindį užaugusios. Bet giliau apkaupiau ir net nepajautė. Kai paauga didesnės ir jei dar šalta, pastatau tuneliuką. Dar šalia kokių salotėlių pasėju...
Atsakyti

QUOTE(rytorasa @ 2014 04 03, 12:19)
Adora bulves daiginu... Jau irgi nagiukai niežti jas sukišti į žemę... doh.gif  biggrin.gif

as ir siandien nusipirkau maisiuka ir galvoju ka dabar man su jom daryt g.gif cia pagal ikelta nuotrauka ziutiu kad ant pjuvenu patupdytos jos g.gif ir taip neuzdengtas palikt??? pas mus miegame apie 19 laipsniu (salciausia vieta name) tai galvoju gal ten??? ar jau per silta??? lieka nebent ukinis bet ten salta... na tiek kiek lauke tikriausiai g.gif

ir as baisiai siemet uzsimaniau ankstyvu bulviu blush2.gif

ir dar klausimelis... ar vasarinius cesnakus padaigisnt (zinau kad jau veloka bet tik siandien mus kaime gavau pirkt doh.gif ) ar jau tieisai i zeme kist????
jei padaigint tai kaip blush2.gif
Atsakyti
Nieko neveloka, sodinkit i zeme, nieko jiems nenutiks, juk ne pavirsiuje bus.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 04 03, 14:57)
as ir siandien nusipirkau maisiuka ir galvoju ka dabar man su jom daryt  g.gif  cia pagal ikelta nuotrauka ziutiu kad ant pjuvenu patupdytos jos  g.gif  ir taip neuzdengtas palikt??? pas mus miegame apie 19 laipsniu (salciausia vieta name) tai galvoju gal ten??? ar jau per silta??? lieka nebent ukinis bet ten salta... na tiek kiek lauke tikriausiai  g.gif
ir as baisiai siemet uzsimaniau ankstyvu bulviu  blush2.gif

Jei turit balkoną, tai geriausia išeitis ten: šviesu, šilta. Neuždengti, tegu pažaliuoja bulvės, kartais papurkšti vandeniu, pasirodys tamsiai žali daigeliai. O jei norit šaknų, tai sudėti ant pjuvenų, kaip nuotraukoj, arba ant durpių. Svarbu šilta ir šviesu.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 04 03, 15:57)
as ir siandien nusipirkau maisiuka ir galvoju ka dabar man su jom daryt  g.gif  cia pagal ikelta nuotrauka ziutiu kad ant pjuvenu patupdytos jos  g.gif   ir taip neuzdengtas palikt??? pas mus miegame apie 19 laipsniu (salciausia vieta name) tai galvoju gal ten??? ar jau per silta??? lieka nebent ukinis bet ten salta... na tiek kiek lauke tikriausiai  g.gif

ir as baisiai siemet uzsimaniau ankstyvu bulviu  blush2.gif

aš ant pjuvenų nededu. Sudedu bulves į dėžutę, laikau šviesiai ir šiltai. Kartais apipurškiu vandeniu. 19 laipsnių bulvėms tiks... mirksiukas.gif

Mano 20vnt Adorų iškeliavo daržan... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 balandžio 2014 - 15:48
aciu bigsmile.gif

rytorasa, denget agro tas iskeliavusias??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 03 balandžio 2014 - 15:57
L.K., saintlina, pienių vynas, Venta9, rytorasa, ačiū už konsultacijas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 04 03, 16:56)
rytorasa, denget agro tas iskeliavusias???  g.gif

taip, dviem agro sluoksniais užklojau... smile.gif
Atsakyti
mergaites kokias pernai seklas saldziuju arbuzu auginot ir pasiteisino? as esu sejus "Sugar Baby", bet noreciau kazkokiu kitokiu seklyciu, nes sios setos jau pabodo ir is tiesu nepasakyciau, kad labai pasiteisino g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 03, 12:49)

Pas mane vazonėliuose jau trečia savaitė gyvena.

Ar išdygo jau? Mano išdygo ir nežinau, ką toliau daryti: gal reik dar žemės užpilti, kad ne tokie aukšti daigai paskui būtų?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 04 03, 17:02)
mergaites kokias pernai seklas saldziuju arbuzu auginot ir pasiteisino? as esu sejus "Sugar Baby", bet noreciau kazkokiu kitokiu seklyciu, nes sios setos jau pabodo ir is tiesu nepasakyciau, kad labai pasiteisino g.gif

Labai skanūs Zloto Wolicy arbūzai, saldūs (saldesni už sugar baby), geltona odele. Tik nedidukai, ir auginau mini šiltnamiuky, tai nežinau ar lauke užderėtu smile.gif
Atsakyti