QUOTE(Rikara @ 2014 04 14, 11:23)
Gal kas žinote kur būtų galima įsigyti Tibeto lofanto (Louphantus tibeticus) sėklų, domina mėgėjiškas nedidelis kiekis.O gal kas turite pasiūlyti?
Tikrai maciau Maximoj seklu stenduose. Ieskokit Anyzinis Lofantas

Papildyta:
Palade aciu :-)
QUOTE(matuke @ 2014 04 14, 11:35)
Tikrai maciau Maximoj seklu stenduose. Ieskokit Anyzinis Lofantas 
Papildyta:

Papildyta:
Dėkui už info,bet anyžinį lofantą aš jau auginu.Man reikia Tibeto lofanto.
Nusipirkau naujų gerų žemių iš ŽS ir svogūnų sėklų Grenada ir Globo. Bandysiu šiandien sėti dar kartą. Laikysiu šiltnamyje, nu, jei ir vėl nepavyks, mesiu šitą brudną darbą amžiams... arba iki kito sezono

QUOTE(Kulkė @ 2014 04 14, 13:29)
Nusipirkau naujų gerų žemių iš ŽS ir svogūnų sėklų Grenada ir Globo. Bandysiu šiandien sėti dar kartą. Laikysiu šiltnamyje, nu, jei ir vėl nepavyks, mesiu šitą brudną darbą amžiams... arba iki kito sezono 

Kulke o ar negeriau tiesai i grunta lauke seti, as pernai sejau nesiseke o symet vel uzsikabinau

QUOTE(georgiana @ 2014 04 14, 15:00)
Kulke o ar negeriau tiesai i grunta lauke seti, as pernai sejau nesiseke o symet vel uzsikabinau 

Dabar jau sėti? Bet tada jaučiu dengti reikėtų

Gal yra bandžiusių sėti tiesiai į lauką sėklas? Kokia patirtis kitų įdomu butų?
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 04 14, 09:14)
Gal galit pasidalinti idejom kaip ismatuoti temperatura siltnamio zemes? Maciau apie gyvsidabrini kalbejot tokio neturiu, tik elektroniniai namie, tokio tikrai nekisiu i zeme.. Turiu ale kazkoki spiritini, bet tas pritvirtintas prie kazkokio medzio gabalo kuri irgi nesinoretu i zeme kist.. neismatsu kaip cia pamatuot.. 

Pirmiausia, pati blogiausi mintis tokiems reikalams naudoti gyvsidabrinius termometrus. Barkštelės kur, ir kaip tą gyvsidabrį paskui iš dirvos rinkti?
Imu papračiausią spiritinį lauko (nors galima bet kokį), įdedu į polietileninį maišelį, užkasu norimam gyly taip, kad kraštelis maišelio būtų virš žemės. Po 10-15 min ištraukiu ir pažiūriu. Štai ir visas mokslas.
Turiu klausimą - jau dygsta pasėti porai, ar reikia jų viršūnėles pakirpinėti?
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 14, 14:02)
Dabar jau sėti? Bet tada jaučiu dengti reikėtų

Aš auginu svogūnus iš sėklų jau ne pirmus metus. Geriausia psiteisino sėti šiltnamyje (jau esu pasėjus praeitą savaitgalį), Pakraštėliuos sėju visokius daigelius, daržovių ir vasarinių gėlių. Taip nemaišo ir pomidorų sodinimui, vėliau svogųnėlius išpikiuoju į lauką. Prigyja ir auga puikiai. Tiesiai į lysvę pasėti išdygsta vėliau, ir būna smulkesni, derlius vėliau.
Tiesa, kaip laikosi bulvės tų, kurios daiginote? Ar jau pasodinot?
QUOTE(pienių vynas @ 2014 04 14, 15:33)
Aš auginu svogūnus iš sėklų jau ne pirmus metus. Geriausia psiteisino sėti šiltnamyje (jau esu pasėjus praeitą savaitgalį), Pakraštėliuos sėju visokius daigelius, daržovių ir vasarinių gėlių. Taip nemaišo ir pomidorų sodinimui, vėliau svogųnėlius išpikiuoju į lauką. Prigyja ir auga puikiai. Tiesiai į lysvę pasėti išdygsta vėliau, ir būna smulkesni, derlius vėliau.
Ačiū

QUOTE(pienių vynas @ 2014 04 14, 14:33)
Tiesa, kaip laikosi bulvės tų, kurios daiginote? Ar jau pasodinot?
maniškės vis dar vazonėliuose žaliuoja