Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 26 tema

QUOTE(akvilyte @ 2014 04 18, 13:24)
merginos, o ka galima sodint po ankstyvuju bulviu??? ar jau viskam per velu???  g.gif realiai tai birzelio galas bus tikriausiai  g.gif

persodinti didelius agurkų daigus. Vienais metais taip bandžiau, derlius buvo puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 04 18, 19:34)
persodinti didelius agurkų daigus. Vienais metais taip bandžiau, derlius buvo puikus  thumbup.gif

gera mintis bigsmile.gif ir atsiprasau uz kvailus klausimus, bet kada tureciau pasiset namie kad birzelio galui butu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 04 18, 20:14)
bet kada tureciau pasiset namie kad birzelio galui butu??? g.gif

namie geriau nesėti. Lauke sėti, o po to perkelti.
Atsakyti
Labas rytas...skaitau skaitau, kad jūs čia daug ką pasėję.
šiandien tik sukultivuos daržą, pasėsiu žirnius...o ką dar drąsiai galiu sėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 04 19, 08:31)
Labas rytas...skaitau skaitau, kad jūs čia daug ką pasėję.
šiandien tik sukultivuos daržą, pasėsiu žirnius...o ką dar drąsiai galiu sėti? ax.gif

morkas, ridikelius, krapus, salotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 04 19, 09:38)
morkas, ridikelius, krapus, salotas  smile.gif

Ačiū...bet įtariu, kad krapus skirtus marinuoti kartu su agurkais dar anksti sėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 04 19, 11:00)
Ačiū...bet įtariu, kad krapus skirtus marinuoti kartu su agurkais dar anksti sėti g.gif

rauginimui geriausia krapu ziedynai su seklomis,tai jau pats laikas juos set,o jeigu marinuoji su sakelemis,gali ir veliau.pas mus tai patys sudygsta po ziemos
Atsakyti
Akvilyte, aš birželio pabaigoje agurkus sėjau tiesiai į dirbą po salotų ir ridikėlių. Derlius buvo puikus. Net uošviai galvas kraipė, kad šitaip vėlai, o taip super. Nereikėjo nei dangtyti, gražiausi daigai buvo ir agurkų uuuu.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 18, 12:30)
viska suvakuoju obuoliu sultyse, skaniausias reikalas, tiek prie zverienos, tiek i sriuba

Kokia gera mintis, dėkui! O kokių prieskonių dedat?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 04 18, 14:01)
Kopustus velyvuosiu ir po savaites sesiu i lovelius kartu su savojos kopustais ir ziediniais.

aš tik vakar apsižiūrėjau, kad pasėjus esu tik ankstyvuosius kopūstus ir pekinus, o visi kiti guli pakiukuose biggrin.gif Ale matau, kad stipriai nevėluosiu, jei merginos dar neskuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2014 04 21, 22:29)
Kokia gera mintis, dėkui! O kokių prieskonių dedat?

Druska ir cukru, daugiau nieko, proporciju nezinau, is akies, ir ragauju, acto nepilu. (galima lauro lapeli imesti, pipiriuku, nepamaisys)Ir burokelius dazniausia pjaustau smulkiais siaudeliais, netarkuoju, man taip skaniau ax.gif , bet cia jau kiekvienam pagal skoni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 22 balandžio 2014 - 09:44
klausykit, mergai, nuo ko šiuo metu gali gelsti česnakai? Ir pas mane, ir pas dvejus kaimynus aiškiai nugeltę lapeliai. Per sausa? Pašalo? Trūksta šioj fazėj ko nors? Vakar laisčiau visus, žiūrėsim, ar bus koks skirtumas.
Atsakyti